Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vijver bouwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vijver bouwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vijver bouwen

Koi vijver aanleggen

Ik zou graag een prijsopgave ontvangen voor het bouwen van een koi vijver. Het gat voor de vijver is al aanwezig. Ik wil graag een bak laten metselen met daarin een vijverzeil, pomp en filter. Afmetingen lxbxh is nu 3 x 2.5 x 0.70 meter. Ik zou graag de vijver 1.20 a 1.30 meter diep willen dus 0.50 a 0.60 meter boven de grond. Er ligt nog klei van het uitgraven(misschien meenemen in prijsopgave voor af te voeren). Ik heb helaas geen foto's. Hoop van u te horen.

Vijver bouwen

Ik wil een bak van 6 bij 2.50 meter die 1.80 meter diep moet worden waarvan 0.30 meter boven het maaiveld komt. En waarvan 2 x 2.50 meter maar 0.50 meter diep is (zie bijlage). Met 1 bodem drain en een trap van het ondiepe naar het diepe deel.

Vijver laten bouwen

Vijver 3 x 1.5 x 1.2 meter LxBxH waar bij er in de lengte een raam moet komen van plus minus 1500 cm Moet deels ingegraven worden en 40 cm boven de grond uitkomen

Nieuwe vijver in de achtertuin maken

Wij willen graag een nieuwe vijver laten bouwen in onze achtertuin. De vijver moet 6.50 meter lang bij 1.50 meter breed zijn. Omdat er een weggetje in de tuin loopt, wordt de vijver niet recht. De vijver moet ongeveer 50 centimeter diep worden.

Vijver bouwen

Ik wil graag een kleine vijver met eventueel een watervalletje laten bouwen. Er is nu een kleine vijverbak. De maat van de nieuwe vijver is ongeveer 160 x 200 cm. En de hulp van iemand die ook een mooie ruimte creëert en landschapsarchitectuur kent. Een natuurlijk ogende vijver, met wat stenen erin (verschillende niveaus) en eromheen. Om ook andere dieren aan te trekken.

Tuinaanleg bij het nieuwbouwhuis

We hebben een nieuwbouw woning met tuin en willen graag onze tuin laten vervangen. De tuin is 9 bij 5 meter groot. We willen verlichting in de tuin, een bewateringssysteem, misschien een kleine vijver en een veranda met glazen deuren erin. We komen dan op de volgende werkzaamheden: -Verwijderen bestaande materialen -Kabels en leidingen leggen, besproeiing en led verlichting -Aanleggen vijver -Leveren en verwerken van bemeste aarde -Leveren en verwerken van een beplantingsplan -Omhangen van poortdeur -Leveren en verwerken van verhoogde elementen in de tuin -Leveren en verwerken van verschillende bestratingsmaterialen -Bouwen van veranda, 3 x 3 meter, met glazen deuren erin. -Aanleggen van buitenkraan, extra stopcontact bij buitenkraan -Extra, elektriciteit, groep aanleggen voor terrasverwarmer in veranda. Nu hebben we geen idee wat onze wensen in euro's kosten. Zou u op basis van deze werkzaamheden een richtprijs kunnen geven?

Beton voor een vijver storten

Ik wil een vijver bouwen. De afmetingen van de bak zal 4.5 meter lang en 3.5 meter breed en 1.8 meter diep zijn. Hiervoor wil ik een bodem van 15 centimeter dik bewapend beton laten storten en wanden van 15 centimeter dik bewapend beton. Dus gewoon in de vorm van een rechthoekige bak. Wat zijn hiervoor de kosten?

Koivijver bouwen in de tuin

Graag zou ik een indicatie willen ontvangen voor het laten bouwen van een koi vijver in de tuin. De vijver zal ongeveer 5 meter lang moeten worden, 2 meter breed en 1.80 meter diep. De vakman zal ook het filter en de pompmaterialen moeten leveren.

Vijver bouwen in de tuin

Ik ga een vijver bouwen; daarvoor ben ik op zoek naar betongaas van 3 x 6 meter. Tevens fundering storten. Eventueel restpartij a 2 kuub. De graafwerken zijn al geregeld en de afvoerwerken ook.

HDPE vijver bouwen + plaatsen

Ik wil een HDPE vijver bak laten bouwen, heb daar ook de plannen en tekening voor. Vijver moet 150 cm diep worden. Graag ook offerte voor het aansluiten van een filtersysteem en er moet skimmer en bodemdrain inkomen. Voor meer info graag via email contact opnemen. 4.10 lang 2.37 meter breed, breedste gedeelte en 1.75 meter breed bij smalste gedeelte. Complete pakket, inclusief levering materialen.