Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vijver aanleggen in achtertuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vijver aanleggen in achtertuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vijver aanleggen in achtertuin

Terras verwijderen en vijver aanleggen

Ik ben op zoek naar een hovenier die een deel van mijn terras kan verwijderen en hier een rechthoekige vijver met vijverfolie in kan plaatsen. Afmeting betreft ca. 2 bij 1,20 meter.

Vijver opnieuw aanleggen

Onze huidige vijver is lek en dat is voor ons tevens een reden om hem opnieuw aan te leggen. Op dit moment is de vijver strak en wij willen een iets natuurlijkere vijver. De lengte vd vijver is +|- 10 meter en de breedte +|- 4 meter.

Vijver aanleggen voor schoolopdracht

Deze offerte is eens iets anders dan normaal. Voor een schoolopdracht zijn we bezig met een hondenspeelveld ontwerpen. Hier willen we dan ook een vijver in hebben. We willen graag een vijver van 6 meter doorsnede laten plaatsen. We willen dat de vijver langzaam naar het midden afloopt, met het diepste punt 100 cm. Wat zou dit voor ons kosten? Graag hoor ik van u.

Terras aanleggen met de oude stenen

Wegens een aanbouw hebben we de vijver verwijderd en de stenen van het oude terras bewaard. Omdat het mooie stenen zijn, willen we deze graag hergebruiken. De grond moet nog wel geëgaliseerd worden. Het gaat om zo'n 40 m2.

Vijver aanleggen

Ik wil graag een offerte om een kleine, natuurlijke vijver van ongeveer 2 x 3 meter met een klein watervalletje en pomp aan te leggen. Ik ben benieuwd naar wat de kosten zijn.

Nieuw vijverfolie in vijver

Ik zoek een hovenier die nieuw vijverfolie kan aanleggen in onze vijver. De vijver is ongeveer 5,25 bij 2,50 meter en in het midden 1,10 meter diep. Beplanting bestaat uit lelies,krabbenscheer, pontederia en gele plomp. Er zitten veel ruisvoorns, een grote winde, kikkers en salamanders in. De vissen dienen tijdelijk te worden verplaatst.

HDPE bak aanleg vijver en waterval

Ik zoek een hovenier die in onze achtertuin een vijver kan realiseren. Het meeste werk is al gedaan. Voor onze tuin hebben wij een vierkante HDPE bak aangeschaft (1,75 bij 1,50 m). Tevens hebben wij een pomp, stenen en dergelijke zaken aangeschaft voor het opzetten van een vijver met waterval tegen de muur aan. Tevens hebben wij ook al een gat gegraven voor de HDPE bak. In eerste instantie zouden wij het zelf gaan aanleggen, maar komen er niet meer aan toe om dit te doen. Dus is hierbij het verzoek om een offerte uit te brengen voor de aanleg van de vijver met waterval.

Koivijver realiseren

Zou graag een koi vijver door jullie laten aanleggen zonder bodemdrain en dan graag 1,20 de grond in en 80 omhoog! Hierbij is de klus voor jullie eigenlijk de graafwerk of als prijs meevalt complete vijver. Zou graag de opbouw van hout willen. En een raam erin als dat mogelijk is?

Koi vijver aanleggen

Graag zouden wij een koi (karper) vijver willen. De afmeting die wij in gedachten heen is 3 meter lang en 2,5 meter breed. We willen een opstaande rand van ongeveer 50 cm. Dit alles willen we dan van beton randen. De offerte zou ik graag willen ontvangen incl. Pomp en zonder vissen, en zowel met graafwerk als zonder.

Strakke vijver aanleggen

Wij willen graag een vijver aan laten leggen waar vissen in komen, wat riet en lelies. De afmeting is 2,30 meter bij 3,40 meter en we willen graag een strakke vijver, liefst zonder plooien, lassen/metselen. Er wordt reeds een gat gegraven van 1 meter diep. We kunnen een pomp overnemen van een kennis, graag met een buis onder water niveau. De tuin is momenteel nog leeg en het aanleggen kan per direct/in overleg. Correspondentie gelieve via de e-mail of in persoon.