Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vijver aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vijver aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vijver aanleggen

Vijver aanleggen

Graag zou ik een offerte willen aanvragen. Het gaat om het aanleggen van een betonnen vijver met raam, filter en waterplanten.. Afmeting ongeveer 300 x 200 cm en een raam van 150 cm.

Koivijver aanleggen

Vijver 6m op 3m diep 2. 40 m waarvan meter boven de grond

Vijver aanleggen

Ik wil een vijver aanleggen van ongeveer 5 meter bij 250 cm mogelijk voor koi vissen, maar dat is nog niet zeker. Het is voor volgend jaar. Ik wil hier ook meer informatie over winnen.

Vijveraanleg

Een Koi vijver aanleggen kosten 500 x 250 x150 met materialen etz. Het is pas voor volgend jaar.

Vijver aanleggen voor karpers

Het gaat om een vijver van 4 bij 3 meter en 1.20 meter diep met folie. De oude vijver willen we vervangen, omdat dit toch niet zo'n succes was om zelf te doen. De achtertuin heeft een achterom.

Vijver in de tuin laten aanleggen

Vijver aanleggen 6 x 2.5 bij 40 cm hoog. Het liefst een prijsopgave, gat is al gegraven. Goed toegankelijke tuin.

Vijver aanleggen

Afgelopen jaar hebben wij ons huis verbouwd en zijn dit jaar bezig met het plannen van de tuin. Daarin mag ook een vijver niet missen. Zelf hebben we in gedachten een langwerpige vijver. Deze mag zo tussen de 4 - 6 meter lang zijn en ca. 1 meter breed. Het gaat hierbij om een gewone vijver, niet om te zwemmen en niet om vissen in te houden. Wel wellicht wat mooie waterplanten.

Divers werk ik de tuin

1. Wortels van boom wegfrezen, stronk is al bij de grond afgezaagd en heeft een diameter van circa 50 cm, en een paar kleine restanten van struiken verwijderen 2. Tuin leegtrekken, gras in tuin en op het pad naast het huis, aarde waar het terras van circa 12 m2 komt en uit het gat waar de vijver komt, maximaal 5 á 6 m3. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 3. Prijs voor zand. Ik weet niet of je een prijs per kub hanteert of een inschatting van het totaal maakt. 4. Drainage (PP) aanleggen in achtertuin 14 x 7 meter en het pad naast het huis 16 x 2,9 meter. De drainage in de achtertuin aansluiten op de hemelwaterafvoer in de achtertuin en de uiteinden van de drainagebuizen aan de achterzijde van de achtertuin omhoog laten komen en voorzien van einddop zodat deze zo nodig doorgespoten kunnen worden. Drainage in het pad naast het huis aanbrengen en deze aansluiten op de hemelwaterafvoer in de voortuin. Ook een koppeling plaatsen zodat daar later eventueel drainage in de voortuin op aangesloten kan worden. Tuin omspitten en vlak maken. De hemelwaterafvoer-buis van de schuur naar de bijkeuken vernieuwen en indien nodig verder vernieuwen. Een hemelwaterafvoer-buis aanleggen tot naast het terras zoals op de tekening zichtbaar. Dit in verband, omdat de pomp en filter daar komen en ik op die manier water uit de vijver kan afvoeren. 5. Het pad naar het huis vlak maken zodat ik er later zelf grind matten met grind in kan leggen. 6. Circa 41 m2 bestraten en opsluitbanden plaatsen, de tegels en opsluitbanden koop ik zelf. Bijgaand een aantal foto's voor de beeldvorming. Alle tegels uit de tuin en het pad zijn inmiddels verwijderd. Graag ontvang ik een offerte voor de 6 bovengenoemde punten waarbij bij elk punt de prijs voor dat punt is weergegeven.

Tuinrenovatie

Ophogen van de tuin en het leggen van nieuwe tegels (60 x 60 cm) circa 32 m2. Volstorten van de oude vijver met metselzand, het leggen van kunstgras circa 12 m2. Aanleggen van 3 verhoogde border bakken. Planten worden later door ons zelf geplaatst. Zie bijgevoegde tekening.

Vijver aanleggen

Vijver aanleggen, 2 meter lang x 1 meter breed en 60 cm diep (40 cm onder de grond, 20 cm boven de grond). Ondergrond nu beton, goed bereikbaar.