Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vijjverfolie aanbrengen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vijjverfolie aanbrengen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vijjverfolie aanbrengen

Vijjverfolie aanbrengen

L- Vijvermaat:b3,70 x l3,70 x h1,20 2 x korte kant 1,20 Bijgaand foto’s inzake de (lege) vijver. U ziet dat de huidige folie er nog gedeeltelijk opzit. Ik heb de vijver nu afgedekt met een groot zijl. U kunt de nieuwe folie er gewoon opplakken? U kunt de nieuwe folie ook niet omslaan over een plank want er zit een natuurstenen rand opgeplakt met cement. De draden van de pomp en lamp kunnen er niet uit en moeten ergens boven in de folie weggewerkt worden Wat gebruikt u voor folie? Wanner kan het aangebracht worden? Komen er veel vouwen in de folie of kunt u deze goed wegwerken?