Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verzakte schuur rechtzetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verzakte schuur rechtzetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verzakte schuur rechtzetten

Verzakte schuur herstellen

Onze stenen schuur is verzakt. Het zijn huizen uit 1970. De buren hebben het niet. Er zitten scheuren in het midden van het metselwerk. Het is van boven naar beneden, ongeveer een kleine meter. Binnenkant en buitenkant van de schuur. Graag laten wij iemand hier naar kijken. Graag goedkoop mogelijke oplossing

Verzakte schuur rechtzetten

Mijn houten schuur van 2,5 x 3,5 meter met een schuin pannendak is aan 1 lange zijde verzakt. Deze wil ik graag recht laten zetten. Ik denk dat het uitgegraven kan worden en dat de fundering opnieuw gemaakt moet worden, waarna het gevijzeld moet worden. De fundering is van hardhouten balken die met oude palen in de grond zijn gezet. Graag zou ik dit laten repareren.

Keerwanden plaatsen in verzakte tuin

Wij hebben een expert nodig die 10-15 keerwanden/L elementen van 80h besteld en plaatst in onze tuin wegens verzakking nd buren. Incl plaatsen v schutting 4. 80 m hierop en bouwen kleine veranda 3x3 met dak en afwatering ad schuur in Velserbroek. Evt nog een tuin - bouwen veranda 5x3 m in Heemskerk, voor gunstigere prijs. Alleen bouwbedrijven.. incl garantie

Verzakte schuur repareren

De damwand van de sloot is verzakt. Hierdoor trekt de schutting de schuur scheef waardoor de volière meezakt. Het gaat om een houten schuur van 1.50 meter breed in een L vorm. Graag maak ik een afspraak met een vakman voor een oplossing.

Onderhoud aan de tuin plegen

Het betreft een offerte aanvraag voor wat onderhoud in de voor- en achtertuin. De voortuin wil ik graag onkruid vrij laten maken en de tuin laten egaliseren. Er liggen nu op 3 niveaus tegels in de voortuin, dit wil ik terug laten brengen naar 1 niveau. In de achtertuin wil ik graag enkele bomen en struiken laten snoeien, een kippenhok laten verwijderen, verzakte tegels ophogen en de schuur laten inspecteren omdat deze volloopt bij zware regenval.

Tuin geheel laten opknappen

- ophogen grond in de tuin, door verzakte grond; - na ophoging tuin betegelen; - bestaande borders aan zijkanten in stand houden, begrenzing maken, door tussen de tegels en borders stenen tuinbakken en bielzen te plaatsen. Tegelwerk en zand schaffen we zelf aan. Afmetingen tuin: 10.65 meter lengte en 5.40 meter breedte inclusief schuur.