Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verwijderen stronk van een ceder? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verwijderen stronk van een ceder. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verwijderen stronk van een ceder

Boomstronk van laurierboom verwijderen

Ik wil graag een inmiddels volledig vrijgegraven stronk van Laurierboom verwijderen. Deze is een beetje wild gegroeid maar gemiddelde doorsnede ongeveer 50 tot 60 cm. Is al nagenoeg tot grondniveau afgezaagd. Staat tegen een hek van 120cm aan, bij voorkeur aan de openbare weg kant van het hek blijven (dus aan de andere kant) of met iets met rubberbanden er naartoe rijden vanaf de erfkant (we willen het terras niet beschadigen). Als het binnen ons budget past op dat moment ook 2 andere stronken te verwijderen (soort onbekend, maar 1 van 18cm / 19cm doorsnede en 1 van 3x14cm doorsnede). Alleen op dezelfde manier bereikbaar. Nergens kabels of leidingen aanwezig.

Stronk frezen en 3 coniferen verwijderen

In de voortuin heb ik een boomstronk zitten die ik wil laten frezen. Stronk is niet heel groot. In de achtertuin heb ik 3 coniferen van ongeveer 2,10 hoog. Deze verwijderen en afvoeren.

Verwijderen boomwortels

Wij hebben nu nog een boomstam van ongeveer 1.80 meter hoog staan met een doorsnede van 27 cm. Deze zullen wij zelf verwijderen tot net boven het maaiveld. De vakman zal de wortels dan moeten verwijderen. De stronk staat dicht tegen een heg aan.

Boomstronk verwijderen

We willen een boomstronk inclusief wortels laten verwijderen uit de tuin. De stronk staat vrij en zal ongeveer 50 cm hoog zijn. Het groen dient te worden afgevoerd en de tuin heeft een achterom.

Omgewaaide boom verwijderen

Gisteren is tijdens de harde wind een boom in onze tuin omgewaaid. Deze boom inclusief stronk willen we nou weg laten halen. Je kunt als dat nodig is, makkelijk met een voertuig bij de boom komen. De boom is 8 meter hoog.

Boom verwijderen inclusief stronk

Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen voor het verwijderen van een boom inclusief stronk. Het betreft een Dennenboom in achtertuin van +/- 8 a 9 meter hoog. Geen vergunning voor nodig. Makkelijk toegankelijk via de garage. Alvast dank voor een reactie.

Stronk verwijderen

Ik wil graag een stronk van 48 cm diameter laten verwijderen. Kan ik hier een offerte voor ontvangen? Ik hoor het graag!

Boomstronk verwijderen

Ik wil een boomstronk verwijderen. De stronk is 50 cm in diameter. De wortels lopen breder uit en moeten ook verwijderd worden.

Stronken weg frezen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor het wegfrezen van een boomstronk met een diameter van ongeveer een kleine 30 cm. De stronk staat naast de oprit en is dus prima bereikbaar vanaf de openbare weg. De buren van een paar huizen verderop hebben een gelijke situatie en willen deze wellicht ook laten verwijderen. Kunt een prijsopgave doen voor 1 en voor 2 boomstronken van circa 30 cm.

Verwijderen van een boomstronk

Het gaat om het verwijderen van een boomstronk van circa 52 cm breed inclusief een deel van de wortels. De boom is vorig jaar omgekapt. Nu moet de stronk met een deel van de wortels weg in verband met het plaatsen van een schutting en huisje. We horen graag hoe duur dit is en wanneer het eventueel zou kunnen.