Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van een schutting? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van een schutting. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van een schutting

Muur slopen en houten / beton schutting plaatsen

Mijn huidige stenen muur (+/-12 meter) is niet meer betrouwbaar, ik wil deze vervangen voor een hout / beton schutting. Daarnaast willen de buren (is een erfscheidingsmuur) ook een bestaande houten schutting (=/-6m) vervangen aan hun andere kant. Het gaat hier om: - Slopen en afvoeren bestaand stenen muur inclusief ondergronds deel (niet gefundeerd). - Waterdicht afwerken zijkant serre van de buren. - Plaatsen schutting 12 m inclusief deur + 6 meter (liggende houten delen met beton onderplaat en palen) - Schutting (deur)aansluiten op bestaande houten schutting (deze zal wel ong. 30cm ingekort moeten worden) - Evt. herstellen tegelwerk (aan beide zijden van de muur is het tegelwerk strak aansluitend, dus waarschijnlijk zal dit gedeeltelijk verwijderd moeten worden om het ondergrondse gedeelte van de muur te verwijderen.) Detail: de achter tuin is bereikbaar door een poort (90 cm) of over een aan de weg gelegen buitenmuur (2m).

Schutting en poort plaatsen

Mijn schutting valt uit elkaar en zal vervangen moeten worden. Ik ben opzoek naar een partij die een betaalbare houten schutting kan leveren en plaatsen inclusief poort over 1 zijde van de tuin. Dit zal 6 meter lang worden.

Schutting vervangen

Gast om ca. 10 meter schutting wat vervangen moet worden. Graag met antraciet beton onderrand en palen en hout ertussen. En 2 meter hoog

Nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan renoveren. 1 zijde, tussen woning en schuur=10mt. Oude schutting vervangen. 6 grenen of vuren 180/180 mt. +5 palen 6,5/6.5/ 270 mt. En 2 palen 180 lang. Voor aan beide muren.

Houtbeton schutting laten plaatsen

Graag laten wij onze schutting vervangen. Deze is 18 meter lang, hoek 3 meter en hoek 1,5 meter. De huidige halen wij weg, de nieuwe moet achter oude komen. Het moet doorkijkvrij zijn en wij willen de schutting van hout met betonnen palen.

Composiet schutting plaatsen

Graag laat ik samen met de buren een composieten schutting rond de 5 meter plaatsen. De huidige schutting breken wij zelf af. De poort hoeft niet vervangen te worden, het gaat echt om de scheiding tussen mij en de buren. Eind juli wil ik graag beginnen.

Schutting vervangen

Geachte heer, mevrouw, Ik wil een offerte vragen, het gaat om het plaatsen van schuttingen en het bijbehorende materiaal. Het gaat bij een kant om 5 schuttingen ( 1.80 m bij 1.80 m per schutting) inclusief schuttingen, palen enz.). Huidige schutting moet weggehaald worden, wie dit doet weet ik nog niet. Graag 2 offertes: 1 inclusief verwijderen en 1 zonder verwijderen. Bij de andere kant gaat alleen om het plaatsen van 5 schuttingen ( schuttingen zijn aanwezig, de oude schuttingen zijn nog goed alleen moet het goed vast gezet worden maar wel met nieuwe palen) dus hier een offerte voor alleen voor het plaatsen van 5 schuttingen + bij bijbehorende palen. De tuin is ongeveer 9 bij 1.80 m. Liever geen betonhout schutting. Graag voor ieder een aparte offerte want ik ga het met de naaste buren overleggen. Bedankt alvast.

Schutting vervangen

Ik wil een houten schutting van 220 x 200 cm, inclusief deur met beslag laten vervangen en oude schutting afvoeren.

Nieuwe schutting plaatsen en verwijderen oude

Graag laat ik mijn houten schutting van 11 meter lang en 6 meter breed vervangen voor een nieuwe houten schutting. Dus graag een offerte voor 1 kant van 11 meter lang en 6 meter breed, inclusief een poort die aan de 6 meter vast komt. De poort zal 90 cm breed zijn. De oude schutting laat ik graag door u verwijderen. Ik kan een foto of video van de tuin doorsturen.

Nieuwe schutting plaatsen + verwijderen oude

Ik wil een schutting laten zetten en de oude weg laten halen, gaat om 4.31 m. Graag de nieuwe schutting van hout. Poort is aanwezig, deze hoeft niet vervangen te worden. We zouden het met de buren doen, dus daarmee moeten wij overleggen.