Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van tuingaas? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van tuingaas. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van tuingaas

Vervangen van tuingaas

Het gaat om het vervangen van tuingaas. Tijdens veegwerkzaamheden heeft de firma Saver mijn tuingaas met palen van de voortuin meegenomen met de veegwagen. Het gaat om het plaatsen van 13 meter gaas (kleur groen, 1 meter hoog) en 7 houten palen. Graag zou ik voor deze werkzaamheden een offerte ontvangen.

Tuinbeschoeiïng vervangen

Het vervangen / nieuw plaatsen van een houten tuinbeschoeiing van 7 meter breed, eventueel oude schutting afvoeren. Offerte graag van tuinbeschoeiing evt. van hout met een schutting, of met coniferen of alleen de beschoeiing met een hek van tuingaas. Foto huidige situatie eventueel beschikbaar.