Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van tegels in voor en achter tuin? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van tegels in voor en achter tuin. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van tegels in voor en achter tuin

Gedeelte terrastegels vervangen

Goedemiddag, Ik zou graag een gedeelte van mijn terras willen vervangen door andere terrastegels. 60 x 60 tegels, kleur antraciet. Ik wil een mooi zitgedeelte maken vanaf huis tot einde schutting. 25 m2.

Complete tuin renoveren

Momenteel is is er veel verzakking. En ik wil de bomen en heg vervangen door schuttingen. Even op een rij Bomen en struiken vervangen door een schutting met de buren Een nieuwe tuin deur Verhogen van de tuin Geel gekleurde tegels vervangen (met grijze tegels die ik zal aanschaffen) Herinrichten van de tuin na de verhoging De huidige kraan lekt, deze vervangen of repareren Extra: een houten terras bij de ingang van de tuin voor klimop. Wat ik hierboven heb beschreven is alles wat aan vervanging toe is. Ik ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden dat jullie kunnen uitvoeren. Zou je de offerte voor de het verwijderen en plaatsen van de schuttingen voor elke kant apart willen opnemen in de offerte. Dit wil ik met de buren bespreken.

Vervanging terrastegels

Terrastegels vervangen. 60x60 noviton tegels, productiefout en tegels moeten na een jaar vervangen. 20x hele tegels en 7x tegels moeten op maat gezaagd. Binnentuin achter het huis dus tegels moeten door het huis. Oude tegels ook graag afvoeren. Datum en tijd in overleg

Tuin vernieuwen

Ik wil de tuin iets verhogen met 3 cm & tegels vervangen door 60x60 tegels, hekwerk links vervangen en gelijk maken aan het hekwerk rechts. En een nieuw toegangspoort. De tuin is 60 m2.

Vervangen van tegels in onze voor en achter tuin

Onze voor en achtertuin zijn voorzien van Tegels. Deze willen vervangen. We halen de huidige tegels zelf uit en U dient de zand te trillen (rqualiseren) en de nieuwe Tegels aanbrengen. Area om te tegel te zitten is tussen 10 a 15 m3. Exacte afmetingen ga ik later sturen.

Aanleggen terras en vervangen tegels bestaand terras

Voor de aanleg van het nieuwe terras zal er een verhoogd (circa 30 cm) terras moeten worden aangelegd. Daar aansluiten ligt al een bestaand terras. Hier moeten alleen de tegels worden vervangen. Totaal circa 100 m2

Tuinrenovatie uitvoeren

Ik zoek een hovenier die onze tuin kan renoveren. Onze tuin is 7,30 x 4,95 m groot inclusief de vlonder. Wij laten graag de keramische tegels leggen en de nieuwe schutting (hardhout). De oppervlakte die betegeld moet worden is 23 m2. De lengte voor de schutting: 7,30 m. Op de vlonder laten we graag het hek vervangen door douglashout. Wij willen de vlonder graag reinigen met de hogedrukspuit en opnieuw in de bankirai olie zetten. Wat is de indicatieve prijs voor deze klus?

De voortuin voorzien van nieuwe bestrating

Ik zoek een stratenmaker die de bestrating in mijn voortuin kan vervangen. Het gaat ongeveer om 16 m2. Wat voor een nieuwe tegels bespreek ik graag met de specialist.

Tuin renovatie

Ik woon in Amsterdam en heb een tuin van ongeveer 37m2, die ik wil opknappen door: Verwijderen oude tegels (koppelstones) en vervangen door nieuwe (60x60) Hekwerk verwijderen en vervangen, liefst door betonhout schutting (+/- 12,5m). Tuin is iets verzakt, dus ophogen Verwijderen oude wasconstructie.

Tuin opnieuw betegelen + schutting plaatsen

Huidige tuin opnieuw betegelen (oude tegels halen wij eruit) en de oude schutting vervangen voor een nieuwe houten schutting. Materiaal reeds in bezit.