Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van schuttingen bij woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van schuttingen bij woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van schuttingen bij woningen

Complete tuin renoveren

Momenteel is is er veel verzakking. En ik wil de bomen en heg vervangen door schuttingen. Even op een rij Bomen en struiken vervangen door een schutting met de buren Een nieuwe tuin deur Verhogen van de tuin Geel gekleurde tegels vervangen (met grijze tegels die ik zal aanschaffen) Herinrichten van de tuin na de verhoging De huidige kraan lekt, deze vervangen of repareren Extra: een houten terras bij de ingang van de tuin voor klimop. Wat ik hierboven heb beschreven is alles wat aan vervanging toe is. Ik ontvang graag een offerte voor de werkzaamheden dat jullie kunnen uitvoeren. Zou je de offerte voor de het verwijderen en plaatsen van de schuttingen voor elke kant apart willen opnemen in de offerte. Dit wil ik met de buren bespreken.

Schutting vervangen

Geachte heer, mevrouw, Ik wil een offerte vragen, het gaat om het plaatsen van schuttingen en het bijbehorende materiaal. Het gaat bij een kant om 5 schuttingen ( 1.80 m bij 1.80 m per schutting) inclusief schuttingen, palen enz.). Huidige schutting moet weggehaald worden, wie dit doet weet ik nog niet. Graag 2 offertes: 1 inclusief verwijderen en 1 zonder verwijderen. Bij de andere kant gaat alleen om het plaatsen van 5 schuttingen ( schuttingen zijn aanwezig, de oude schuttingen zijn nog goed alleen moet het goed vast gezet worden maar wel met nieuwe palen) dus hier een offerte voor alleen voor het plaatsen van 5 schuttingen + bij bijbehorende palen. De tuin is ongeveer 9 bij 1.80 m. Liever geen betonhout schutting. Graag voor ieder een aparte offerte want ik ga het met de naaste buren overleggen. Bedankt alvast.

Vervangen schutting

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn om van 7 tuinen de schuttingen te vervangen. Het idee is om hardhout schuttingen te plaatsen met betonnen palen, ook de onderkant van beton. Scherm is 180 bij 180, past dit in een betonnen sleuf? Als ik naar mijn tuin kijk: de ene kant is 14m, de andere kant 9m. Dan heb ik nog de gangpad, die is 6m, maar hier hoort ook een deur in. Als ik obv van deze gegevens een prijsindicatie kan ontvangen, dan kan ik dit met de buren overleggen. Ik heb nl een vd grootste tuinen. Ook een andere vraag: wat is kwalitatief beter: hardhout of composiet? En wat zou kosten zijn, indien ik voor composiet zou gaan? Ik hoor graag van u. Materiaal graag door jullie, en het weghalen en afvoeren van de huidige schuttingen ook door jullie graag.

Schutting storm schade

Door de storm is onze schutting kapot gegaan. Het gaat om 6 schuttingen in totaal het is 11 meter lang. 3 schuttingen hiervan móeten worden vervangen sommige planken zijn los van de schuttingen. Het gaat om 6 palen int otaal waarvan er vervangen 3 moeten worden. De schuttingsdelen zijn ongeveer 1.80 breed en de palen staan in kleigrond.

Schutting vervangen

Graag ontvangen wij een offerte voor meerdere hout-beton schuttingen, in totaal 44 meter en 21,5 meter. Verder 2 tuinschermen van 1.80 meter. Ze bijgevoegde afbeelding.

Lage schuttingen in drie delen met betonpalen vervangen door hogere

Wil graag nieuwe schuttingen hebben met betonnen palen! Nu heb ik 3 lage delen (circa 50). Ook met betonnen palen. Die moeten er uit. Wil graag naar 180 cm hoog en 180 breed. Leveren en plaatsen.

Tuin renovatie

Wij willen 2 terrassen vervangen, een direct achter het huis 10x5 (-1.5x3) en een achter in de tuin 5x5. Daarnaast moet het 8 meter lange pad er tussen, breedte 1.20 (2x60x60). Het realiseren van keramieke tegels van 60 x 60cm is hier het idee. Daarnaast willen wij de huidige afscheiding van corniveren laten vervangen door schuttingen. U dient hierbij de korniveren te verwijderen en af te voeren. Achter het hek is genoeg ruimte voor een kraantje. Dit zal ongeveer 18m lang zijn.

Tuin bestraten plus schuttingen vernieuwen.

Een tuin van 26 m2 bestraten over huidige bestratingen heen en afzet rand voor border neerzetten. 3 schuttingen vervangen. Geen idee nog wat voor bestrating ik erover heen wil hebben, het liefst de goedkoopste versie , graag zou ik eerst een indicatie willen hebben voor het bovenstaande.

Beschadigde schutting repareren of vervangen

Stormschade aan beide schuttingen in de tuin. Schutting rechts (10,5 meter breed) Schutting is aan het begin losgetrokken, de paal is uit de grond. Hierdoor is 1 scherm bijna volledig losgeraakt van rest van schutting. Schutting links (8,5 meter breed): Schutting staat nog maar staat overal scheef en een scherm is ook deels losgekomen. De klus bestaat dus uit het repareren/rechtzetten van beide schuttingen.

Schutting laten repareren

Tijdens de storm is een paal afgebroken en twee schermen (schuttingen) dienen te worden vervangen.