Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Vervangen van schuttingen bij woningen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: vervangen van schuttingen bij woningen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: vervangen van schuttingen bij woningen

Vervangen van schuttingen bij drie woningen

Vervangen van alle schuttingen in 3 achtertuinen, waarvan 1 hoekwoning. De woningen liggen naast elkaar in een blok van 4. Graag prijsopgave/offerte van gewoon hout en (het liefst) composiet in houtkleur inclusief montage en afvoeren oude schuttingen. We zijn vanavond even bij elkaar geweest om te bespreken wat we ongeveer wilden. Wij zijn een wat jongere generatie, onze buurvrouw en buurtjes op de hoek zijn al op leeftijd. We hebben niet een hele diepe grote tuin, maar exacte maten hebben we ook nog niet. Weet ook niet of we dat op moeten meten of niet of dat wordt gedaan... Echt geen idee hoe dat allemaal gaat. Ik zie graag uw bericht tegemoet

Tuindeur en schutting vervangen zodat het past bij de rest

Onze tuindeur en hek zijn kleiner dan de rest van de schuttingen etc in onze taar. Ik wil graag dat dit door u wordt aangepast. Het gaat om een breedte van 2,35 waar de deur en schutting moet komen, het moet ongeveer 2 meter hoog worden zodat het overeenkomt met de schutting van de buren. Our garden door and the fence next to it are shorter then the rest of the fences in the garden. I want you to change this door and the fence next to it to taller ones (just like the other fences). Width of the fence and the door together is 235cm. I would like to have the same height with the neighbors' fences which is around 200cm. I want them to be installed by you. And, I have not bought the door or the fence yet. So, if you sell or have a recommendation about where and what to buy, I would appreciate it. Can you give me an indication about the procedure and the estimated cost as soon as possible?

Schuttingen zetten

Bij ons huurhuis hebben we een schutting gekregen die bijna omver ligt. Die moet vervangen worden. Links gaat het om een recht stuk van ongeveer 8 meter (5 palen, 4 panelen), hiervan zullen wij de kosten delen met de buren, dus mijn vraag is of de kosten hiervan apart op de offerte benoemd kan worden. Achter gaat het om een recht stuk van ongeveer 3 meter (3 palen, 1 paneel, 1 poort). Wij kunnen zelf de schutting eruit halen.

Kunststof schuttingen vervangen en monteren

Wij willen graag onze erfafscheidingen vervangen door kunststof schuttingen van per schuttingdeel (185x185 centimeter) rondom de €80,=. De kleur (antracietgrijs) moet hetzelfde blijven als de oude delen. Een afscheiding is 282 x 185 centimeter en zit vast aan schuttingpalen die aan de beide stenen muren zijn bevestigd. De middelste paal is nep en dus voor de sier. De lange afscheiding is 582,5 x 185 centimeter en heeft wel 2 middelste echte palen die echter niet ver in de grond zitten, omdat daar een afvoer aanwezig is. Ik hoop dat de bijgeleverde foto goed bij jullie over komt, anders kunt U mij eventueel bellen. Ik zie de offerte tegemoet. Ik wil graag dat er een vakman even langs komt om te kijken naar de situatie.

Schutting vervangen

Ik wil 12 antracietkleurige composiet schuttind delen plaatsen aan de straatkant en 4 tussen ons en de buren. (Aankoop schuttingen plus plaatsing) In overleg verwijdert de vakman de huidige schutting en voert deze af.

Geïmpregneerde schutting plaatsen en de oude afscheiding verwijderen

Ik wil schuttingen in de achtertuin vervangen door nieuwe schuttingen van betonpalen met betonplaten. Ik heb een lengte van 10 meter, een van 4,5 meter, en een van 6,5 meter. Tekening is toegevoegd. In het deel van 4,5 meter moet een poort van ca. 1.20 m komen. De 10 meter en de 4,5 meter schutting die er nu staat moet worden afgevoerd. Het stuk van 6,5 meter zijn nu coniferen, die moeten eruit, en ook worden afgevoerd.

Tuin egaliseren en bestraten, optioneel schutting vervangen

We willen onze tuin opnieuw laten bestraten met 60x60 stenen over ongeveer 90 m2 en een stuk kunstgras laten leggen van ongeveer 15 m2. Hierbij moet de tuin +/- 5 cm worden opgehoogd en worden geëgaliseerd. Daarnaast moeten de schuttingen worden vervangen. Dit kan los staan van de opdracht voor bestrating van de tuin.

Tuin renoveren

De tuin is 10 bij 5.20 meter groot. De wensen die wij hebben zijn als volgt: Wat willen we: - ophogen van de tuin, ongeveer 10 cm - betere overgang naar het plein achter de tuin, deze ligt lager dus ik vermoed door middel van een trapje - Nieuwe tegels erin, de oude verwijderd en afgevoerd - Nieuwe overkapping erin, de oude verwijderen en een nieuwe plaatsen van ongeveer 3 bij 3 meter of 4 x 4 meter. Materiaal in overleg - Andere schutting achter met poort, de buren willen namelijk de schuttingen niet vervangen. Voorkeur gaat uit naar hout of hout/beton. - Vijvertje willen er graag erin houden. - beplanting mogelijkheden

Afgraven en afvoeren bouwgrond

Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen van het afgraven van bouwgrond en het afvoeren daarvan. En het vervolgens op de vullen met zand (20 cm). Het betreft een nieuwbouw wijk, waar alle tuinen worden opgevuld met bouwgrond. Deze grond is niet geschikt voor het aanleggen van een tuin. Dus moet deze afgegraven worden en vervangen worden door zand. De tuinen zijn nog niet voorzien van schuttingen en afbakeningen. Ongeveer 20 huishoudens zijn geïnteresseerd om dit door een extern bedrijf te laten doen, als er een scherpe prijs per m2 gegeven worden. Alle tuinen zijn ongeveer 5,5 bij 9 meter.

Schutting in de achtertuin vervangen

Ik zou graag de schutting in de achtertuin willen vervangen (afmeting schutting: 5.65 meter en 7.80 meter en een poort van 1.70 meter). Het is op een hoek, waarbij aan twee kanten schuttingen (met betonvoet) geplaatst moeten worden. Het liefst door een bedrijf dat de materialen ook kan meenemen.

Partners

Partners van Casius