Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Verhogen van beschoeiing en talud? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: verhogen van beschoeiing en talud. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: verhogen van beschoeiing en talud

Huidige beschoeiing verhogen

Ik wil graag de bestaande beschoeiing van de zijtuin laten verhogen komend najaar. Totale lengte 23 meter, verhogen met circa 78 centimeter, zodat het goed aansluit op de beschoeiing aan de achterzijde van de tuin. De ruimte achter de nieuwe beschoeiing graag opvullen met grond zodat de gehele tuin op gelijke hoogte is. Bij voorkeur in oktober / november. Materialen mogen door de vakman aangeleverd worden. Tuin is bereikbaar (zie afbeelding).

Beschoeiing verhogen

Wij willen graag onze beschoeiing laten verhogen met ongeveer 130 cm, zodat de tuin gelijk komt. Dit over ongeveer een lengte van 15 meter. Er is geen achterom. De tuin is wel via de garage bereikbaar met een achterdeur van 78 cm (naar berging/naar tuin) of via het water. Vlonder dicht bij de kant.

Verhogen van beschoeiing en talud

Het betreft een nieuwbouwwoning aan water. Aan de waterkant bevind zich aan de voet van het talud een beschoeiing bestaande uit hardhouten palen met schotten circa 150 mm boven de waterlijn. Het talud loopt ongeveer 1:3 af naar waterkant. De gehele tuin is 12 meter breed. 8,5 meter graag ophogen door het aanbrengen van verankerde beschoeiing op de bestaande beschoeiing en het verhogen hiervan met zand. 3,5 meter verlagen en aanbrengen van een vlonder met een trap. De nieuwbouwwoning wordt in mei 2018 opgeleverd.

Beschoeiing verhogen of vernieuwen

Ik heb een vrijstaande woning op een langwerpige kavel met aan 3 zijden water. De tuin loopt op afschot naar het water en een deel is daarom niet bruikbaar. Dat deel ligt 100 cm boven het wateroppervlak. Ik wil de huidige beschoeiing van 120 meter lang, die 5 tot 6 jaar oud is, laten verhogen met 80 cm. Er kan gekozen worden voor het vernieuwen van de beschoeiing of het verhogen van de huidige beschoeiing. Wat financieel voordeliger is. Alles kan met een kraan gedaan worden en is eenvoudig te bereiken. De sloot is slechts 1 tot 1,3 meter breed. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en sta open voor uw advies. Ik ontvang graag een gedetailleerde offerte.

Vlonder timmeren of beschoeiing verhogen

Binnenkort start de bouw van mijn vrijstaande woning in Utrecht Leidsche Rijn. Over de gehele achterkant van de kavel heb ik een talud. De breedte is ongeveer 13 meter en de lengte/diepte 2 a 3 meter. Ik zou graag een offerte willen ontvangen die betrekking heeft op een vlonder die boven het talud moet worden geplaatst over de gehele breedte. Daarnaast zou ik een offerte willen ontvangen indien er in plaats van een vlonder een verhoging van de beschoeiing zou moeten worden geplaatst. Ik hoor graag spoedig van u. Er is al een vergunning voor de bouw van de woning, deze moet alleen nog onherroepelijk worden.

Beschoeiing verhogen

We hebben het plan om een beschoeiing te laten plaatsen op de bestaande oude damwand van 20 meter lengte bij onze tuin. De bovenzijde van de damwand ligt gelijk met het wateroppervlak. Onze tuin ligt daar ongeveer 90 cm boven. Wij willen een steiger gaan maken van 8 meter lengte. Daar komt later ook nog een veranda. De beschoeiing moet op dit deel verstevigd worden met wat extra palen. Wij willen eerst een globale prijsindicatie ontvangen.

Duurzame walbeschoeiïng laten plaatsen

Wij willen graag op zeer korte termijn de beschoeiing achter onze nieuwe woning laten wijzigen. Wij willen de huidige staande beschoeiing die in goede staat is, een meter laten verhogen. De bestaande vlonder willen we laten verkleinen. Graag laten wij de situatie hier ter plaatse even beoordelen en bespreken dan de mogelijkheden voor een duurzame oplossing.

Bestaande beschoeiing verhogen

Ik wil graag mijn bestaande beschoeiing laten verhogen. De beschoeiing is een houten damwand. Die is nog goed. Het gaat om een lengte van 8 meter en hij moet ongeveer 50 cm verhoogd. Kunt u mij adviseren en een opgave van kosten doen? Graag wil ik het voor de winter klaar hebben.

Beschoeiing verhogen

Ik heb een woning gekocht waarvan de waterkanten ongeveer 50 à 60 cm. hoger moet worden om de tuin omhoog te brengen. Hiervoor moet de beschoeiing ook verhoogd worden. Het is in totaal zo'n 80 meter lang. Graag zou ik wat advies krijgen over wat verstandig is. Vergunningen zijn aangevraagd.

Frame plaatsen voor steiger. Ongeveer ...

Frame plaatsen voor steiger. Ongeveer 20 palen in grond, waarvan er 6 een meter uit de kant in het water. Dwars balken monteren en beschoeiing verhogen.