Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Veranda en schuttingdelen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: veranda en schuttingdelen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: veranda en schuttingdelen plaatsen

Veranda en schuttingdelen plaatsen

Graag willen wij, nadat een uitbouw is gemaakt, onze houten veranda terug laten plaatsen. Deze was tijdelijk weggehaald. Omvang 5,5 meter bij 2 meter. Ook een 4-tal schuttingsdelen terug plaatsen. Daarnaast dient voor de veranda van onze buren een aantal planken te worden terugplaatsen.

Tuinhuis en schutting vervangen

Graag wil ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van 16 meter tuinschutting en het plaatsen van een tuinhuisje. En bijkomende bestratingsplannen. De hele schutting moet vervangen worden: de onderzijde van betonnen platen, betonnen palen en houten schuttingdelen. Alles eruit en een nieuwe erin. Een tuinhuis met ondergrond. Huis met een plat dak en een veranda eraan. Het huidige huis is 3 x2 meter maar mag iets groter worden. De vlonder zal 6 x 4 meter worden, die loopt onder de veranda door. Het oude tuinhuis breken wij zelf af. Het is zinvol dat er eerst een afspraak ter plaatse wordt gemaakt zodat en een duidelijk inschatting van werkzaamheden gemaakt kan worden en dat er ook goede afspraken gemaakt kunnen worden.