Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Veranda realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: veranda realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: veranda realiseren

Veranda realiseren

Ik wil graag een L-vormige veranda met gedeeltelijk dicht dak en gedeeltelijk met zonnecellen. Het is ongeveer 20 m2 In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Hout In welke stijl heb je interesse? Landelijk, klassiek Is er een vergunning nodig? Nee, er is geen bouwvergunning nodig

Deel terras en deel pergola verwijderen en hekwerk verzetten

Deel houten terras verwijderen, deel houten pergola verwijderen, houten hekwerk verplaatsen zodat er meer een veranda gevoel ontstaat. Het gaat om een kleine achtertuin waar ik wat meer groen en beschutting wil realiseren. Het stuk dat verwijdert moet worden is ongeveer 2 meter X 3,5 meter en de zijkanten die overblijven moeten hierna opnieuw worden afgewerkt. De huidige tuin bestaat uit een volledig terras en is 4,5 meter diep en ongeveer 7 meter breed. Aan de rand (waterkant) staat een houten pergola over de hele breedte en het terras is omheind met een laag houten hekwerk. Dit hekwerk wil ik dan gedeeltelijk laten verplaatsen naar de verkleinde terrasrand. In het ontstane gat in het terras wil ik een lager terras deel met ruimte voor groen. En, ik wil een metalen rozenboog plaatsen op klinkers. In november in pallisaden bak geplaatste taxushaag aanvullen (1 a 2 stuks) en op maat snoeien en scheve taxus rechtzetten. Verwijderen deel pallisaden bak (alleen voorkant) en verwijderen 3 laurierboompjes en 2 sneeuwballen op stam en deze in potten plaatsen (met aarde uit de bak). Beplanten rozenboog (heidera) en voorkant taxusheg (aubrieta of zeepkruid) Ook zou ik hier advies over willen wat de beste opties zijn.

Aanpassing tuin, aanleggen terras, aanbouw veranda, plaatsen schuur, aanleg tuinkamer/buitenkeuken

Willen onze grote, bestaande tuin aanpassen aan onze smaak. Willen diverse veranderingen doorvoeren door onder andere carport te verwijderen en een schuur te plaatsen in ietwat lastige hoek. Tevens aanbrengen veranda met open haard aan de achterkant van het huis op bestaand achterterras. Hiervoor is een nieuwe betonvloer nodig. Buitenkamer/-keuken achter in tuin realiseren. Tevens aanleggen terras. Wellicht nog aanpassingen in beplanting. We zijn onze fantasie de vrije loop aan het laten. We verwachten van de vakmensen idem en sturing. Inclusief woning is het perceel 1400 m2. Materialen kunnen ook worden verzorgd door de vakman.

realiseren van schuur en veranda, terras ...

realiseren van schuur en veranda, terras en beplanting