Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitgraven en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitgraven en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitgraven en afvoeren

Uitgraven en afvoeren

Wij willen graag een gedeelte van 9 meter lang, 2.5 meter breed en 1.50 meter diep laten uitgraven. De grond hiervan zal afgevoerd moeten worden. Hoeveel gaat dat ons kosten?

Vijver uitgraven en afvoeren grond

Ik wil graag een vijver uitgraven. De afmetingen: 4 bij 2 meter en 1,10 meter diep. De grond moet afgevoerd worden via de poort. Het is wel bereikbaar met een kleine graafmachine.

Uitgraven en afvoeren ten behoeve van cunnetten voor speeltoestellen

Ik zoek een partij die 2 stukken kan afgraven ten behoeve van speeltoestellen. Het gaat om een stuk van 9 bij 2,5 meter en een stuk van 4,3 bij 3,6 meter. De stukken dienen 30 cm te worden afgegraven. Vervolgens moet dit worden opgehoogd met zand. De stukken zijn goed bereikbaar.

Coniferen verwijderen/afvoeren en hek plaatsen

Ik wil een coniferen heg uitgraven en afvoeren + een nieuw hedera hek plaatsen en een poort. Ongeveer 12 meter lang, 1,20 breed en 1,80 hoog.

Stukje achtertuin uitgraven, afvoeren en egaliseren

Betreft renovatie achtertuin hoekhuis. Het gaat om het uitgraven van twee boomstammen, uitgraven, afvoeren en egaliseren van ca. 5 x 3 meter. Tevens hierop geel zand leveren en voor plm. 4 x 3 meter oude aarde afgraven, afvoeren en tuinaarde leveren.

Tuin afgraven, ophogen en egaliseren

Ik heb een nieuwbouwwoning en wil mijn achtertuin (ongeveer 35 m2) laten uitgraven (circa 20 cm), afvoeren, ophogen met nieuw zand en egaliseren.

Uitgraven en afvoeren voortuintje

Graag een vrijblijvende offerte voor het uitgraven en afvoeren van mijn voortuintje ongeveer 4 bij 4 meter.

Kunstgras aanbrengen

Wij zouden graag een offerte willen voor kunstgras aan te laten leggen. Het gaat over 12 m2 4,80 bij 2,50 (zie foto). Er ligt nu gras in. Ik kan het eventueel ook zelf uitgraven en afvoeren dat jullie alleen het aanbrengen verzorgen van ondergrond en kunstgras. Kunt u wat foto’s mee versturen met opties van de soorten kunstgras.

Parkeerplaats afgraven en grasveld betegelen

Ik ben op zoek naar een hovenier die ca. 20 m² grind kan afgraven, afvoeren en deze ruimte kan opvullen met zand. Bovendien zou ik graag een grasveld, oppervlak 100 m², laten uitgraven en nieuwe grond hierin laten plaatsen. Hierop dienen tegels die ik zelf haal, gelegd te worden.

Tuin uitgraven grond afvoeren en opvullen met zand

De tuin moet afgegraven worden ongeveer 35 a 40 m2 en opgehoogd worden met zand met 8 cm. Er staat en schutting om de tuin met een schuttingdeur.

Partners

Partners van Casius