Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Uitgraven en afvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: uitgraven en afvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: uitgraven en afvoeren

oprit uitgraven, kleigrond afvoeren,puinkorrel+zand storten

Een oprit van 52 m 2 (4.5m breed en 11.5m diep), ligt al 10 cm schoonzand van de aannemer. Uitgraven om 10 cm puinkorrel en 10 cm zand te storten. Afvoer van het kleigrond. Eventueel ook de 130 m2 achtertuin uitgraven en bijvullen tot de een bodem waar tegels op gelegd kunnen worden. Het liefste rond 10 augustus.

5m2 grond uitgraven 15cm vervoeren en vullen met ophoogzand

Ik wil 5m2 grond uitgraven 15cm diep, grond afvoeren en ophogen met zand.

Haag uitgraven, afvoeren en een nieuwe plaatsen

Graag zou ik mijn huidige haag willen laten uitgraven en afvoeren. Deze is 1,30 meter x 0,60 meter. Voor deze zou ik een nieuwe willen laten plaatsen. Het liefst iets met bloemen, zoals bijvoorbeeld de Chinese zuurbes (Berberis Julianae). Graag ontvang ik een offerte inclusief de kosten voor het afvoeren van de huidige haag en het plaatsen en kopen van de nieuwe haag.

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil onze tuin van onze nieuwbouwwoning ongeveer 15 cm laten uitgraven. Het betreft een voor- en achtertuin wat totaal ongeveer 60 m2 is. De tuin is via een poort van ongeveer 1 meter breed te bereiken. Wagens kunnen tot aan de tuin komen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte en wanneer dit eventueel uitgevoerd kan worden.

Uitgraven en afvoeren grond ten behoeve van uitbouw

Ik ben een aanbouw aan het maken. Hiervoor moet een stuk afgegraven worden ter grootte van 2 x 4,5 x 2 meter diep. Kunt u mij een prijs geven voor het uitgraven en afvoeren van de grond? Ik hoor het graag.

Tuin uitgraven en aanvullen

Nieuwbouwwoning waarbij de tuin voor een deel uitgegraven moet worden en aangevuld met straatzand. Inclusief afvoeren oude grond. Een strook van 6 x 4 meter Een strook van 8 x 1,20 meter Een strook van 6 x 1,20 meter Dit allemaal in een tuin van 6 x 16 meter die via een poort van 1,50 meter te betreden is.

Tuinen uitgraven en afvoeren

In augustus gaan wij samen met de buren een stuk aanbouwen (Wij wonen in Groesbeek). Hiervoor moeten wij samen circa 21 m3 grond uitgraven + afvoeren. Is het mogelijk dit door jullie te laten doen en kan dit eind juli? Ik hoor het graag.

Tuin en oprit uitgraven + afvoeren + opvullen met zand

Bij ons nieuwbouwhuis willen wij de tuin en oprit uitgraven + afvoeren + opvullen met zand. Het gaat om circa 115 m2. We willen graag dat er 30 cm diep uitgegraven wordt ivm de huidige kleigrond.

Tuin uitgraven

Dit is wat er moet gebeuren: -afgraven van zand -afvoeren van het zand -storten van aarde -35 m2 -makkelijk bereikbaar hoekwoning nu nog zonder hek -het is de bedoeling om een moestuin, planten en bloemen tuin te realiseren.

Tuin egaliseren en bestraten

Uitgraven niet meer nodig. Wel afvoeren van ong. 3 kuub grond. Egaliseren met ophoogzand (ong 3 m3) en bestraten. Achtertuin is ong. 60 m2 + voortuin van ong. 10 m2

Partners

Partners van Casius