Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuintegels leggen over bestaande tegels en ophogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuintegels leggen over bestaande tegels en ophogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuintegels leggen over bestaande tegels en ophogen

90 m2 keramische tuintegels leggen

Wij willen graag rondom het vakantiehuisje tuintegels leggen, keramische van 47x47x2. Er moet dus eerst een laagje cement onder. Zand ligt er al, kwestie van egaliseren en aanbrengen.

Tuintegels leggen over bestaande tegels en ophogen

Wij willen graag onze tuin betegelen. Aangezien wij een schuifpui laten plaatsen vragen wij ons dus of of het mogelijk is om de huidige tegels te laten staan en dan op de oude tegels de nieuwe tegels te plaatsen, dit omdat we willen dat ze schuifpui recht met de tuintegels loopt. Het gaat dus om ophogen en nieuwe tegels plaatsen. Ik bespreek graag de maten et cetera met de vakman.

Opnieuw leggen tuintegels

We willen graag tuintegels (natuursteen) opnieuw laten leggen, dit na verwijderen van bomen, gaat om circa 20 vierkante meter, tegels zijn 60x60

100m2 Tuintegels opnieuw leggen

Ongeveer 100 M2 meter tuintegels die moeten opnieuw gelegd worden. De tegels zijn hier en daar verzakt, hier moet dus wat extra zand bij gelegd worden. De tegels zijn 40 bij 40 en kunnen worden hergebruikt. De tuin is bereikbaar via de schuur, via een deur van ongeveer 90cm breed.

Tuintegels leggen 36m2

Ophogen, bandjes plaatsen en 36 m2 tuin tegels leggen van 100x50 cm. De betegeling die u op de foto ziet gaan wij zelf weghalen. De overkapping komt dan terecht op een kleine betonnen fundering, dit kan van belang zijn voor het snijwerk. De tegels hebben wij al besteld, de tuin is alleen bereikbaar door het huis heen. Het zal over de gehele tuin moeten worden opgehoogd het is namelijk aardig verzakt.

Een voortuin voorzien van nieuwe bestrating en borders

Het laten leggen van tuintegels in een kleine voortuin ongeveer 9 bij 3 meter. Met een soort border om wat wintervaste planten in te plaatsen. Oude tegels afvoeren. De tuin dient ook nog geëgaliseerd te worden.

Leggen nieuwe tegels

Wij willen graag nieuwe tuintegels 60 x 60 cm en nieuwe sluitbanden/ palissander in onze achtertuin. Dit willen we laten doen. 40 vierkante meter. We hebben zelf al tegels gevonden die wij willen hebben . Er ligt al bestrating in, dit halen we er zelf uit.

Een kleine voortuin voorzien van antraciet tuintegels

Het laten leggen van tegels in de voortuin van ongeveer 18 m2. Wij zorgen zelf dat de oude tegels eruit zijn,er zand is en de nieuwe tegels. Het gaat puur om het leggen van de tegels. Het gaat om tuintegels antraciet 60x60x4 cm.

Tuintegels

Tuintegels laten leggen Ongeveer 45m2. Huidige situatie is een nieuwbouw achtertuin, de vakman zou direct kunnen starten, over het materiaal wil ik wel graag overleggen.

Tuintegels recht laten leggen

Wij willen graag onze tuintegels recht laten leggen. Het gaat om tegels van 60x60 en in totaal ongeveer 50 m2.

Partners

Partners van Casius