Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinschutting plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinschutting plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinschutting plaatsen

Houten tuinafscheiding plaatsen

Offerte voor : - verwijderen en afvoeren van oude tuinschutting (grenen tuinschermen) inclusief in beton gegoten palen 8,50 lang - plaatsen nieuwe tuinafscheiding van geimpregneerde grenen (toog)tuinschermen inclusief betonnen palen en betonnen onderplaat Graag een gespecificeerde offerte.

Tuinschutting kleine achtertuin

Wij willen graag een tuin schutting laten plaatsen. Voorkant ongeveer 3 meter en zijkant meter.

Schuttingen (beton en hout) leveren en plaatsen

Hierbij een offerte aanvraag waarbij het gaat om het leveren en aanbrengen van een tuinschutting. Het idee van de schutting is dat de palen geïntegreerd zitten waardoor de planken aan de buitenzijde door lopen. Als bijlage een viertal voorbeelden van deze schutting. Graag ontvangen wij een aanbieding van deze schutting in twee varianten, zodat wij ook in overleg kunnen samen met de buren. Variant 1: Hardhouten palen met betonnen onder kantplank en hardhouten horizontale planken. Variant 2: Hardhouten palen met betonen onder kantplank en geïmpregneerde horizontale planken . Afmetingen: - Eén lengte van 9,5 meter - Eén lengte van 11 meter Waarschijnlijk dat dit aantal dubbel (of nog meer) uitgevoerd moet gaan worden omdat alle buren van de rij aan hun zijde een soortgelijke schutting willen. Tuin is vrij van obstakele en goed toegankelijk. Ook voor en vrachtwagen Is nieuwbouw Locatie: Noordwijk (ZH)

Tuinschutting plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van 6 betonnen palen antraciet met 5 bodemplaten en 5 schuttingen. Ik ontvang graag een offerte.

Tuinschutting plaatsen

Ik wil de schuttingen met stenen aan de onderkant en met stenen palen laten plaatsen. De tuin is 12 meter lang en 5 aan de breedte. De ene kant 10 schuttingen en andere kant 4 en 4. Er moet een deur/poort bij. Graag nodig ik een hovenier uit om de situatie te bekijken en advies / offerte uit te brengen.

Tuinhek plaatsen

Kosten plaatsing van aangeschafte tuinschutting hout 180x180 met onderplaat en steunpalen aan zijkant woning in een hoek naar de woning inclusief poort 150 cm breed. Lengte zijkant 12 mtr (inclpoort) lengte naar zijwand woning 6 mtr. Ruim gemeten. in tuinhek worden 3 gaashekken (beide 90cm) geplaatst.

Tuinschutting plaatsen

Huidige Houten geïmpregneerde schutting dient vervangen te worden. Schutting verwijder ikzelf, moet wel afgevoerd worden. Beplanting in de tuin verwijder ik ook zelf. Nieuwe schutting Lengte tussen huis en schuur 450 cm. Betonplaten zwart 10 x10 cm Tuinschermen 180 x 120 cm Onder zwarte beton of kunststof banden.

Tuinschutting en plaatsen

In de goed te bereiken achtertuin dient een nieuwe schutting geplaatst te worden. De oude schutting zal verwijderd en afgevoerd moeten worden. Hier na willen wij houten schuttingsdelen met betonnen palen en onderplaten. De schutting is 10 meter lang waarvan er 6 meter 1.80 meter hoog gaan worden en 4 meter 1 meter hoog.

Tuinschutting en tegels leggen

Het gaat om i) het plaatsen van 10 stuks nieuwe kunstof schuttingen (180x180) met nieuwe aluminium palen (7cm) ii) het leggen van 24m2 tuintegels (60x60x4) inclusief egaliseren zand Wat is de prijs afzonderlijk voor i en ii en wat is de prijs gezamenlijk indien alles in 1 keer wordt gedaan materialen door mij. Het gaat dus puur om de uitvoering.

Tuinschutting laten plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een tuin schutting (23 meter) voor mij kan plaatsen. Het liefst zo voordelig mogelijk. Ik ontvang graag een offerte incl. de materialen.