Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinschutting plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinschutting plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinschutting plaatsen

Tuinschutting plaatsen

Huidige Houten geïmpregneerde schutting dient vervangen te worden. Schutting verwijder ikzelf, moet wel afgevoerd worden. Beplanting in de tuin verwijder ik ook zelf. Nieuwe schutting Lengte tussen huis en schuur 450 cm. Betonplaten zwart 10 x10 cm Tuinschermen 180 x 120 cm Onder zwarte beton of kunststof banden.

Tuinschutting en plaatsen

In de goed te bereiken achtertuin dient een nieuwe schutting geplaatst te worden. De oude schutting zal verwijderd en afgevoerd moeten worden. Hier na willen wij houten schuttingsdelen met betonnen palen en onderplaten. De schutting is 10 meter lang waarvan er 6 meter 1.80 meter hoog gaan worden en 4 meter 1 meter hoog.

Tuinschutting en tegels leggen

Het gaat om i) het plaatsen van 10 stuks nieuwe kunstof schuttingen (180x180) met nieuwe aluminium palen (7cm) ii) het leggen van 24m2 tuintegels (60x60x4) inclusief egaliseren zand Wat is de prijs afzonderlijk voor i en ii en wat is de prijs gezamenlijk indien alles in 1 keer wordt gedaan materialen door mij. Het gaat dus puur om de uitvoering.

Tuinschutting laten plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een tuin schutting (23 meter) voor mij kan plaatsen. Het liefst zo voordelig mogelijk. Ik ontvang graag een offerte incl. de materialen.

Tuinschutting leveren en plaatsen

Ik wil een simpele tuinschutting laten leveren en plaatsen van ongeveer 6.5 meter lang, en een haakse hoek van 1.50 meter. Ik laat mij graag adviseren over de mogelijkheden en materiaal. Vakman kan per direct beginnen.

Lange tuinschutting van composiet plaatsen

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een composiet schutting van 25 meter inclusief materialen en het plaatsen.

Schutting plaatsen en andere schutting recht zetten

Ik heb 4 wat zwaardere tuinschuttingen gekocht. Deze wil ik uiteraard in mijn tuin hebben. Er staan al 2 palen in de tuin die niet verrot zijn, maar wel splijten hebben. En een tuinschutting aan de zijkant van mijn tuin staat scheef. Die wil ik recht hebben, maar ik denk dat ik hiervan de paal moet vervangen.

Tuinschutting vervangen

In de achtertuin dient de vakman de oude schutting te verwijderen en af te voeren. Hierna wil ik een nieuwe houten schutting laten plaatsen. De lengte van de schutting is 7.30 meter inclusief 2 poortdeuren van 1 meter breed. De hoogte van de schutting is 1.80 meter. De tuin is goed te bereiken voor de vakman.

Tuinschutting met een deur zetten

Ik wil een tuinschuting plaatsen inclusief deur.

Tuinschutting laten plaatsen

Voor in mijn achtertuin zou ik graag een nieuwe schutting willen bestellen en laten plaatsen. Tevens zou de haag (die er nu staat) ook verwijderd moeten worden. Mijn schatting is ongeveer 25 meter maximaal aan schutting nodig. Ik heb een achterom.

Partners

Partners van Casius