Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinschutting met een deur zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinschutting met een deur zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinschutting met een deur zetten

Tuinschutting met tuindeur verbreden

Ik wil mijn tuindeur verbreden naar 2 meter zodat er een brommobiel in de tuin kan. De deur is nu 90 cm. Er zou een extra schutting deur gemaakt kunnen worden of één grote. Voorkeur gaat uit naar de eerste optie.

Tuinschutting met een deur zetten

Ik wil een tuinschuting plaatsen inclusief deur.

Tuinschutting plaatsen

- 14st. Tuinscherm 180x180 - 16st. Palen - 1 st. Deur inclusief beslag/slot - bevestigingsmateriaal. Graag mailen ivm werk slecht telefonisch bereikbaar

Schutting en bestrating aanbrengen

Ik wil mijn tuin opnieuw betegelen zand ophogen en tuinschutting met deur en slot plaatsen. Tuin is 16m2.

Tuinschutting zetten

Schutting in de tuin. Palen erin slaan, en houten schuttingdelen meeleveren, stevig maar niet duur hout. Geen deur. Dus alle materiaal nemen jullie mee voor ongeveer 7 meter schutting (schuine wand tussen 2 hoekwoningen).

Tuinschutting leveren en plaatsen

Door de storm is mijn schutting omgewaaid en gesneuveld. (hardhouten schutting). Het is een hoekschutting, de lange zijde is circa 6 meter. De korte ongeveer 3 meter. In de lange zijde is een deur met beslag. Er is een paneel in de lange kant met palmvormige opening en 1 in de korte kant met openingen. Aangezien de palen zijn afgebroken en de schermen liggen op de grond. Ik heb foto's van gemaakt. Kunt u op basis hiervan een indicatie van de kosten geven voor een nieuwe schutting (leveren en plaatsen).

Tuinschutting plaatsen

Tuinschutting plaatsen inclusief deur met slot en planken voor een afscheidingswand, wand van 7 a 8 meter. Zie tekening bijlage Schutting moet storm proef zijn in verband met harde windstoten aan de kust.

Complete tuinschutting plaatsen

Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een schutting. Samen met onze buren hebben we gekeken naar de verschillende mogelijkheden. Graag zouden we een offerte ontvangen voor onderstaande afmetingen: - 1 kant 8,74 meter - 1 kant 10 meter, exclusief deur + kozijn - 1 kant 3,28 meter - 1 x deur met kozijn 1 meter We vinden de betonnen palen tussen de schuttingen erg mooi. Liefst met beton een klein deel zichtbaar vanuit de grond. Voorkeur hout: Douglas Zichtdicht. Aan de 2 langste kanten zouden we graag 1 x een gaaspaneel in houten kader willen hebben van beneden tot boven van 60 cm breed. Kunnen jullie de huidige schuttingen en beplanting ook verwijderen en afvoeren?

Rechte tuinschutting plaatsen

8.60 meter rechte schutting daarna 1.40 meter deur (2x). Ik doe zelf het voorwerk, gaat dus om alleen het plaatsen van de schutting. Tuin is goed bereikbaar. Schutting leveren is optioneel, ligt aan de meerprijs.

Garden Elements tuinschutting en tuindeur plaatsen

Ik wil 1 tuinschutting en 1 tuindeur laten plaatsen, merk van beide; Garden Elements. Deze moeten aan elkaar gemonteerd worden. De schutting en deur heb ik hier al staan. Het slot moet nog in de deur gezet worden. Ik zal er zelf voor zorgen dat het stukje heg wat er nu staat en de oude tuindeur verwijderd zijn.