Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinschermen met stormschade herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinschermen met stormschade herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinschermen met stormschade herstellen

Vervangen tuinschermen na stormschade

Hierbij ontvang ik graag een gedetailleerde offerte voor het vervangen van totaal 16 schermen. 13 van de zijtuin en 3 van de voortuin. Van de zijtuin moet er 1 op maat gemaakt worden namelijk 90 cm breed en 1 van de voortuin moet 1 meter worden. De andere schuttingdelen moeten 180 bij 180 zijn.

Tuinschermen met stormschade herstellen

Door de storm is mijn schutting kapot gegaan en niet meer herstelbaar. De schutting (die kapot is) bestaat uit 7 delen van 180 x 180 cm en in totaal 13 palen die eruit moeten worden gehaald. Deze delen dienen er dus allereerst uitgehaald te worden en vervolgens opnieuw geplaatst te worden. Kunt u mij hiervoor een prijsopgave overhandigen? Uiteraard enkel voor het verwijderen van de palen (met beton diep in de grond) en de schuttingdelen die niet meer bruikbaar zijn. Het liefst een offerte via de mail ontvangen graag. Graag verneem ik uw reactie hierover.

Tuinschermen met stormschade herstellen

Betreft het plaatsen van 4 tuinschermen van 180 x 180 cm inclusief palen van 270 cm. Tevens het verwijderen en afvoeren van de bestaande deels omgevallen schutting en palen.

Tuinschermen monteren

Ik wil graag 4 tuinschermen van 180 bij 180 laten plaatsen in de tuin. En de oude verwijderen en laten meenemen. De palen mogen ingegraven worden. 1 tuinscherm moet op maat gezaagd worden. Wij hebben stormschade en we hebben geen achterom.

Nieuwe tuinschermen plaatsen

Door stormschade moeten de tuinschermen (schuttingen) worden vervangen. Werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de oude tuinschermen alsmede het plaatsen van de nieuwe tuinschermen. Daarnaast wil ik gaarne 2 schermen plaatsen op onze balkon, type: Elephant tuinscherm WPC Basic 180 x 180 cm (EAN:). De werkzaamheden die gepaard gaan met de tuinschermen worden deels door de verzekeraars vergoed. De werkzaamheden van de balkon niet. Gelet hierop gaarne aparte offertes opstellen.

Tuinschermen vernieuwen

Door stormschade zijn mijn tuinschermen beschadigd graag wil ik 4 nieuwe houten tuinschermen laten plaatsen. Graag zou ik offerte willen ontvangen voor het plaatsen deze tuinschermen.

Schermen plaatsen in mijn tuin

Ik heb stormschade aan mijn tuinschermen. Ze zijn oud en dienen vervangen te worden, plus vervangende palen plaatsen die zijn afgebroken. Het gaat om 6 à 8 schuttingen. Plus palen en materiaal om te schroeven. Oude schermen staan eenogige en moeten eruit. Het gaat om geïmpregneerd hout. De schuttingen zijn 180 bij 180 cm. De woning heeft geen achterom.

Schutting, palen en tuindeur offreren

Door stormschade die is ontstaan op 18 januari 2018 heb ik een opgave/offerte nodig van de schade aan onze tuinschermen, palen en tuindeur. Het betreft 10, gezamenlijke, schutting links 6 x en rechts 4 x plus 10 palen. Onze schuttingen en palen zijn van het merk Elephant, hardhoud 180 x 180 cm lamel, roestvrijstaal beslag en bevestigingsmateriaal. De palen zijn allemaal afgebroken en moeten uitgegraven en allemaal vervangen worden. De schuttingen zijn waarschijnlijk niet meer terug te plaatsen. Ook is onze tuindeur ontwricht en willen hiervoor een nieuwe plaatsen. Graag ontvang ik van u een gedetailleerde offerte voor de verzekering. Afhankelijk van de schadevergoeding zijn wij op zoek naar een goedkopere oplossing zoals draadafsluiting met bovenbuis 2 meter hoog en bekleed met bijvoorbeeld kunsthaag of rietmatten. Indien mogelijk ontvangen wij graag een prijsopgave.

Tuinschermen laten plaatsen

Ik heb stormschade. Moet 6 houtenpalen van in grond geplaatst hebben en daar tussen 5 schermen. De huidige schutting is plat gewaaid en zwaar beschadigd. Wat kost het plaatsen van de schutting? Gaarne snelle reactie. het betreft afvoer en plaatsen van de schutting.

Schuttingen plaatsen en oude weghalen

Door stormschade zijn er 3 (gezamenlijke) schutting panelen omgewaaid, daardoor moeten er 3 nieuwe palen en 2 houten schuttingen en een gaaspaneel opnieuw geplaatst worden. De spullen die nodig zijn: 2x Elephant tuinschermen Salta recht 180x180 (€ 149,00) 3x Elephant tuinpaal azobé met punt geschaafd 7x7x305cm (€ 23,99) L beslag 12x (€ 3,49) Gaasscherm 180 x 100 cm met bevestigingsmateriaal De tuinschermen liggen los maar de palen die afgebroken zijn moeten de grond nog uit. Ik neem aan dat er ook een grondboor gebruikt moet worden. Graag ontvang ik een gedetailleerde offerte voor de verzekering. En als deze akkoord is willen we een afspraak maken voor plaatsing. Binnen een maand. Alvast hartelijk dank.

Partners

Partners van Casius