Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinschermen met stormschade herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinschermen met stormschade herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinschermen met stormschade herstellen

Schutting herstellen

Ik heb stormschade gehad en wil nu graag mijn tuinschermen (ongeveer 6 meter) laten herstellen. Bij elkaar gaat het om 4 schuttingdelen van 1.80 x 1.80 meter. Hiervan zijn een aantal planken krom die vervangen moeten worden, daarnaast moet de schutting opnieuw bevestigd worden aan de muur. Ook moet de aluminium palen in cement gezet worden.

Kapotte schutting vervangen

Wij willen graag onze schutting vervangen die door stormschade kapot is gegaan. Het gaat om 10 strekkende meter schutting, 6 tuinschermen (180x180) en 7 palen (7x7x305) De oude schutting halen we zelf weg.

Vervangen van tuinschermen

Vervangen tuinschermen vanwege stormschade. Graag z.s.m. afspraak voor offerte o.b.v. "Schutting royal recht 180x180cm" incl. Zelfde soort schuttings-/tuinpalen.

Houten schutting en poort vervangen

Graag ontvang ik van u op korte termijn een All In prijs (totale kosten plaatsen schutting, eventuele voorrijkosten en BTW en afvoeren afval). Onze tuinschermen (totaal ongeveer 12 m lang) van 180 x 180 hebben stormschade. Graag ontvang ik op korte termijn een vrijblijvende offerte van de kosten van vervanging van houten schutting incl poort

Tuinschermen plaatsen

Ik heb een offerte nodig voor de verzekering in verband met de stormschade gaat om de volgende producten: 6 × Tuinpaal hardhout product nummer: 241736 (€34,95). 8 × Plankenscherm Douglas Toog 180×180 cm product nr: 508319 (€89,00). 8 × Vlechtschermsteun Rvs 4 stuks product nummer: 116252 (€4,99). 1 × Rotadrill Hardhoutschroef 4,0×50 mm Rvs 40 stuks product nr: 460936 (€9,99) offerte graag inclusief bezorging en plaatsen.

Vervangen tuinschermen na stormschade

Hierbij ontvang ik graag een gedetailleerde offerte voor het vervangen van totaal 16 schermen. 13 van de zijtuin en 3 van de voortuin. Van de zijtuin moet er 1 op maat gemaakt worden namelijk 90 cm breed en 1 van de voortuin moet 1 meter worden. De andere schuttingdelen moeten 180 bij 180 zijn.

Tuinschermen met stormschade herstellen

Door de storm is mijn schutting kapot gegaan en niet meer herstelbaar. De schutting (die kapot is) bestaat uit 7 delen van 180 x 180 cm en in totaal 13 palen die eruit moeten worden gehaald. Deze delen dienen er dus allereerst uitgehaald te worden en vervolgens opnieuw geplaatst te worden. Kunt u mij hiervoor een prijsopgave overhandigen? Uiteraard enkel voor het verwijderen van de palen (met beton diep in de grond) en de schuttingdelen die niet meer bruikbaar zijn. Het liefst een offerte via de mail ontvangen graag. Graag verneem ik uw reactie hierover.

Tuinschermen met stormschade herstellen

Betreft het plaatsen van 4 tuinschermen van 180 x 180 cm inclusief palen van 270 cm. Tevens het verwijderen en afvoeren van de bestaande deels omgevallen schutting en palen.

Tuinschermen monteren

Ik wil graag 4 tuinschermen van 180 bij 180 laten plaatsen in de tuin. En de oude verwijderen en laten meenemen. De palen mogen ingegraven worden. 1 tuinscherm moet op maat gezaagd worden. Wij hebben stormschade en we hebben geen achterom.

Nieuwe tuinschermen plaatsen

Door stormschade moeten de tuinschermen (schuttingen) worden vervangen. Werkzaamheden bestaan uit het verwijderen van de oude tuinschermen alsmede het plaatsen van de nieuwe tuinschermen. Daarnaast wil ik gaarne 2 schermen plaatsen op onze balkon, type: Elephant tuinscherm WPC Basic 180 x 180 cm (EAN:). De werkzaamheden die gepaard gaan met de tuinschermen worden deels door de verzekeraars vergoed. De werkzaamheden van de balkon niet. Gelet hierop gaarne aparte offertes opstellen.