Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinschermen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinschermen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinschermen plaatsen

Tuinschermen laten plaatsen

Ik zou graag een offerte willen aanvragen voor het plaatsen van een schutting. Het gaat om 6 a 7 tuin schermen einde van mei. Materialen schaffen wij zelf aan en er is ook geen voorwerk nodig. Alleen offerte voor plaatsen van de schutting.

Tuinschermen met betonpalen plaatsen

Ik wil graag nieuwe tuinschermen laten plaatsen. Het gaat om 18 schermen. De schermen moeten geplaatst worden tussen betonnen palen. Graag ontvang ik hiervoor een prijsopgave. Ik zal zelf zorgen dat de materialen aanwezig zijn.

Tuinschermen plaatsen

Willen graag 5 tuinschermen laten plaatsen. Mag in beton of met paalankers. 1 moet op maat gemaakt worden. Materialen in overleg, geen voorwerk nodig.

Schutting en poorten plaatsen

Het gaat om het plaatsen van 10 tuinschermen en 2 poorten. De tuin is 9 bij 5,5 meter.

Tuinschermen plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Het gaat om 4 stuks van 180 bij 180 cm. Ik heb een achterom.

Tuinschermen plaatsen

De klant wil 3 tuinschermen met een poort ertussen geplaatst hebben en verwacht een vakman met eigen gereedschap. In de poort moet een handvat en een slot gemaakt worden. Deze worden allemaal geleverd.

Schutting plaatsen

Het perceel staat op een hoek. Als afscheiding tussen de tuin en de straat is er een halfronde trottoirband van de gemeente. Doordat de trottoirband een bocht maakt dient de houten schutting ook in een flauwe bocht geplaatst te worden. Misschien 2 of 3 smallere tuinschermen om dit te realiseren? Een ander idee? De totale lengte is 11,50 meter inclusief de poort. Graag offerte voor hout met antraciet betonnen palen, afdeklatten, 23 lat-tuinscherm voor optimale privacy.

Tuinschermen en tuindeur plaatsen

Ik wil graag 3 tuinpanelen van 180 cm, 1 deur van 100 cm en 4 palen laten plaatsen. Eventueel met een betonnen onderrand. Wat kost het?

Tuinschermen plaatsen

De lengte van de tuin is 10,40 meter. Het gaat om het plaatsen van tuinschermen en palen. Wil u contact met mij opnemen zodat ik weet hoeveel schermen en palen ik moet bestellen. De tuinscherm die ik wil is 180 bij 180 cm.

Schutting laten plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen tussen de tuin van ons en de buren. Het betreft 6 tuinschermen van 180 x 180. En 7 palen van 180 cm hoog. Kunnen er in gezet worden met metalen paalpunt houders. Al het materiaal is al in bezit. Geen voorwerk nodig.