Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinschermen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinschermen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinschermen plaatsen

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Alle materialen zijn aanwezig (tuinschermen, palen, L-beslag en paalhouders). Van 1 resterend tuinscherm, zou ik graag een deur gemaakt willen hebben (90 cm breed). Totale afmeting is 12,90 meter.

Tuinschermen plaatsen

10 meter tuinscherm

Schutting met tuinschermen plaatsen

Ik wil graag een schutting met tuinschermen geplaatst hebben. De schutting bestaat uit 2 delen van 4 meter, waarvoor ik 5 tuinschermen (180 x 180 cm.) aanschaf. 1 scherm moet dus ook verzaagd worden. Het eerste deel van de schutting staat op betontegels, het tweede deel moet in de grond. In verband met plaatsing in een verhoogde tuin, kunnen de palen maximaal 50 cm. in de grond en het mag niet in beton. Moet dit nog verder verstevigd worden om voldoende stabiliteit te hebben van de schutting?

Plaatsen van vijf tuinschermen

Het plaatsen van 5 tuinschermen (schutting van 1.8 bij 1.8 m) in de grond met paalpunthouders en het verwijderen van een laurierstruik indien schutting niet achterlangs kan. Foto kan ik sturen. Materiaal wordt aangeleverd inclusief beslag en materialen.

Tuinschermen plaatsen

In de achtertuin dient de houten schutting te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna moeten er 4 tuinschermen van 180 bij 180 cm geplaatst worden, inclusief 4 houten palen. De achtertuin is via een poortdeur te bereiken. De materialen zijn reeds bij Praxis besteld en op afroep leverbaar.

Hout/betonschuttingen laten plaatsen

Ik wil graag een 12-tal hout-/betonschuttingen laten plaatsen. Ik zal de materialen aankopen bij de GAMMA en wil graag een offerte voor de kosten van plaatsing van de tuinschermen.

Schutting van tuinschermen laten plaatsen

Er moet een schutting geplaatst worden het gaat om 5 tuinschermen. Materialen hebben we al in ons bezit. De oude materialen moeten worden afgevoerd.

Schuttingen en poort leveren en plaatsen

Materiaal incl. tuinschermen, palen, grondpennen, cement, poort, hang- en sluitwerk etc. Totale lengte 18m, hoogte 2m. Ivm iets aflopend grondniveau bijvoorbeeld door schermen van 1. 80x1. 80 met een losse plank eronder. In antraciet of donkergroen, hout (grenen, 17-19 planken) of composiet, afhankelijk van de prijs. Poort van 1.80m (of 2m) x 90cm met (deel van) een scherm ernaast voor totale breedt van 2.40m. Inclusief hang- en sluitwerk (graag met codeslot). Het betreft een schutting aan de zijkant van een vrijstaande woning welk goed bereikbaar is.

Schutting met poort plaatsen

Ik wil 11 tuinschermen laten plaatsen inclusief palen. En het plaatsen van 1 poort. Materialen zijn in mijn bezit. Gereedschap is niet aanwezig. Werkzaamheden zijn inclusief verwijderen van oude schutting en afvoeren hiervan.

Tuinschermen monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een schutting. De grond is al ontworteld, er stond een heg die al verwijderd is. De schutting en bijbehorende materialen zal ik dan in huis hebben. De schutting wordt ongeveer 6.60 meter lang. Mochten er verder nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan verneem ik dat graag.