Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinschermen monteren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinschermen monteren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinschermen monteren

Tuinschermen met hardhouten palen monteren

Wij willen graag een houten schutting met hardhouten palen (materiaal aanwezig) laten plaatsen aan de achterkant en zijkant van de achtertuin houten tuinschermen van 2 x 2 meter, 1 houten deur van 1 x 2 meter en 10 hardhouten palen. Ik heb een plattegrond bijgevoegd. De palen kunnen aan de achterkant van de tuin waarschijnlijk niet diep in de grond geplaatst worden. Op ongeveer 30 centimeter diepte zit de rand van een laag beton in de weg. We weten zelf niet hoe de palen het beste geplaatst kunnen worden.

Tuinschermen monteren

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een schutting. De grond is al ontworteld, er stond een heg die al verwijderd is. De schutting en bijbehorende materialen zal ik dan in huis hebben. De schutting wordt ongeveer 6.60 meter lang. Mochten er verder nog vragen en/of opmerkingen zijn, dan verneem ik dat graag.

Tuinschermen plaatsen

Ik wil negen tuinschermen plaatsen en monteren. Schermen van 180 bij 180 cm. Eventueel ook nog licht grondwerk verrichten. Ik heb een achterom.

Tuinschermen plaatsen

Lengte is 10,5 meter, geimpregneerde tuinschermen 1. 80 x 180 + palen + bevestiging materiaal. + Monteren Graag de offerte per Email.

Tuinschermen met poort monteren

Heb 10 stuks tuinscherm met poort die ik gemonteerd wil hebben. Het gaat om de achtertuin, het is een hoekwoning met een paadje er naast. De oude schutting moet afgevoerd worden.

Tuinschermen monteren

. Ik zou graag 2 offertes willen ontvangen. Door de storm zouden er schutting opnieuw geplaatst moeten worden. Aan 1 kant gaat het om het opnieuw plaatsen van 3 schuttingen met bijhorend 4 palen. En aan de andere kant staat de schutting helemaal wankel en schreef, gaat om 6 schuttingdelen

Tuinschermen monteren

Ik wil graag 4 tuinschermen van 180 bij 180 laten plaatsen in de tuin. En de oude verwijderen en laten meenemen. De palen mogen ingegraven worden. 1 tuinscherm moet op maat gezaagd worden. Wij hebben stormschade en we hebben geen achterom.

Reparatie schutting en tuindeur

Ik wil 7 tuinschermen en een tuindeur laten monteren. Ik heb al een offerte voor de benodigde materialen. Het gaat om schermen van 180 bij 180 en een deur van 100 cm ongeveer.

Tuinschermen na de storm (her)plaatsen

Na de storm wil ik graag 8 tuinschermen laten monteren.

Houten schutting vervangen

Wij hebben bij Praxis 6 houten tuinschermen, palen en bevestigingsmaterialen gekocht. We laten graag onze oude schutting verwijderen en afvoeren en de nieuwe monteren. We ontvangen daarvoor graag uw offerte. Alle materialen zijn hier al aanwezig.