Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinscherm plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinscherm plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinscherm plaatsen

Tuinscherm plaatsen

Ik wil een tuinscherm plaatsen op een muurtje van 60 cm hoog. Totale hoogte had ik graag 2.20 meter, breedte is 4.20 meter, het muurtje is 10 cm breed. Het geheel moet verankerd worden in de muur.

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Alle materialen zijn aanwezig (tuinschermen, palen, L-beslag en paalhouders). Van 1 resterend tuinscherm, zou ik graag een deur gemaakt willen hebben (90 cm breed). Totale afmeting is 12,90 meter.

Tuinschermen plaatsen

10 meter tuinscherm

Schutting plaatsen

Mijn buurvrouw en ik delen samen een tuin (betegeld). Wij willen graag een schutting om de tuin te verdelen en voor wat privacy. Het gaat om een kleine tuin waar nu 1 tuinscherm staat als privacy schot. Er moeten vanaf dat punt nog 3 schermen geplaatst worden plus palen (misschien zal er van het laatste scherm wat afgezaagd moeten worden). Daarnaast zouden wij beide nog een deur willen hebben. De tegels staan dwars door de tuin heen en moeten op maat gesneden worden. Wij horen graag wat de mogelijkheden zijn. Tuin is goed toegankelijk.

Tuinscherm met palen plaatsen

1 tuinscherm plaatsen inclusief 2 palen

Elephant schutting laten plaatsen

Het verwijderen en plaatsen van 3 schuttingen incl. Nieuwe plaatsen elephant tuinscherm 180x180.

Schutting plaatsen op de buur- en erfgrens

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen tussen de buren en ons. Er staan nu 4 schuttingdelen, maar die zijn oud en moeten weg. Er moeten nu 7 nieuwe schuttingdelen komen. En misschien kunnen de oude schuttingdelen elders in de tuin worden geplaatst? Er staat nu een aanbieding van: tuinscherm: vintage grey voor €73,49 in jullie folder. Maar hoe lang blijft die? Klus kan door de garage heen gebeuren.

Tuinscherm en poort plaatsen

In de achtertuin willen we 1 tuinscherm en een poort hebben. De poort heeft aan de ene kant een schuur en aan de andere kant de schutting. We hebben nog geen schutting en poort gekocht. De tuin heeft een achterom.

Plaatsen van tuinschermen

Ik wil een tuinscherm laten plaatsen op 2 cm afstand van de schutting van de buren. Dit is in overleg geweest met Portaal,omdat de buren zonder toestemming de bestaande coniferen eruit hebben gehaald en een kunststof schutting hebben geplaatst, waartegen ik geen planten mag laten groeien. Afspraak is nu, dat ik op 2 cm afstand van hun schutting een eigen scherm mag plaatsen waartegen planten mogen groeien. Het gaat om een schuttinglengte van 4 x 1.80 meter: dus 7.20 meter totaal. Ik heb gekozen voor 4 bamboe rolschermen van 1.80 x 1.80 meter (bij Gamma besteld). Voorstel om deze te bevestigen op 6 tuinpalen met 3 dwarslatten erop bevestigd: boven , midden en beneden. Het zijn 6 tuinpalen, omdat de buurman de schutting zijn palen in beton heeft vastgemaakt, zodat ik de palen er tussenin moet plaatsen. Dus het verspringt met begin en eind een halve scherm. Ik heb 6 verzinkte paalhouderpunten voor de tuinpalen. Ook moet er zand uitgegraven worden aan de rand van de schutting en daar moet tuinaarde in gedaan worden. (7.20 m lengte en 30 cm breedte). Mijn zoon ( 26 jaar) kan helpen en eventueel vooraf werkzaamheden doen. De materialen zijn aanwezig. Graag zie ik een offerte tegemoet, Met vriendelijke groeten.

Plaatsen van een tuinpoort

Ik wil onze huidige tuinpoort laten vervangen door een (nog te kopen) nieuwe. De tuinpoort staat aan de ene kant tegen de schuur, dus daar is geen speling. Aan de andere kant staat een paal plus tuinscherm, dus indien nodig kan daar de breedte aangepast worden. Graag ook advies over het te gebruiken hang- en sluitwerk. Of zit dat bij de klus in? Wilt u in de offerte aangeven welke zaken (voorrijkosten, uren, afvoeren oude tuinpoort, etc. bij de prijs zijn inbegrepen? Gaat om de achtertuin met achterom.