Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinscherm leveren en plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinscherm leveren en plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinscherm leveren en plaatsen

Tuinscherm leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die ongeveer 4 meter aan tuinschermen kan plaatsen van 180 cm hoog. Dit moet geplaatst worden in mijn achtertuin waar momenteel nog een heg staat. Graag een prijs voor alleen het plaatsen, maar ook inclusief het verwijderen van de heg. De achtertuin is goed bereikbaar.

Hardhouten tuinscherm leveren en monteren

Ik wil een tuinscherm, hardhout getoogd 180×180 cm laten plaatsen. Inclusief materialen.

Tuinscherm plaatsen

Verwijderen en afvoeren van oude schuttingdelen. (Eventueel) leveren en plaatsen van 7 delen waarvan 1 op maat (geen maat bekend) gemaakt dient te worden. Materialen graag in overleg wat het handigste is.

Schutting leveren en plaatsen

Houtsoort: Geïmpregneerd grenen, Lariks/Douglas, Hardhout. Tuinscherm: 19 planks, 21 planks, Hardhout, 23 planks Situatie Beschrijving: 20 meter dichte schutting met betonnen palen en betonnen banden onder de schutting. Het liefst zijn de betonnen delen antraciet kleur. Daarna volgt er een schutting met een lengte van 17 meter en van 1 meter hoog, met staal gaas erop voor klim beplanting. Het materiaal moet bij een rode klinker straat met antraciet kleurige trottoir banden passen. Met een zo lang mogelijke levensduur. Kortom 20 meter dichte schutting, 17 meter half hoge schutting (onder 1 meter in verband met aangrenzend openbaar gebied) met gaas erop. Liefst afwaterings planken op de bovenkant over de gehele lengte. Betonnen palen en betonnen planken onder de schuttingdelen. Inclusief bevestigings materiaal en leveren op locatie. Hoge schutting delen niet hoger dan 180. Plus de banden eronder zal die hoog genoeg zijn. Bij voorkeur een tekening bij de offerte te voegen. Prijzen van meerdere materialen mogen gegeven worden dan kan ik prijzen vergelijken.

Composiet tuinscherm met palen leveren en plaatsen

Omdat het houten tuinscherm tussen ons huis en de buren verrot is, willen we het laten vervangen door composiet. Er moeten 2 nieuwe palen worden geplaatst en 1 composiet scherm van 140 cm breed en 180 cm hoog. Aan 1 zijde zit een regenpijp, het is handig als u eerst even komt kijken hoe de montage moet worden uitgevoerd. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Schuttingdelen plaatsen

Ik wil graag 9 schuttingsdelen laten leveren en plaatsen. Achtertuin is goed bereikbaar. - Tuinscherm Cardiff getoogd 180 x 180 cm.

Composiet schutting leveren en plaatsen

Het oude tuinscherm is na terugkomst van de vakantie helemaal stuk. Hiervan is niets meer over kun je wel zeggen. Graag ontvangen wij een offerte voor de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren. De gegevens zijn als volgt: Strekkende meter: tussen de 320 cm en 360 cm Hoogte: ongeveer 180 cm Materiaal soort: Composiet en aluminium Materiaal verzorgd door: Vakman Reageer: Per totaalprijs Er is een foto beschikbaar.

Schutting leveren en plaatsen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen van 22 meter schutting (verdeeld over 4 tuinen, 2 maal 6.50 meter en 1 keer 9 meter) met 4 poorten. Om een goede keuze te maken willen wij een prijs voor 21 planks rechte tuinscherm met beton palen en betonnen onderplaat en een prijs voor een kunststof schutting (beide schutting een hoogte van maximaal 200 cm). Graag ook vermelden wat de kosten zullen zijn voor het verwijderen van de huidige schutting + haag.

Schutting leveren en plaatsen

19 planks tuinscherm en bovenlat R.V.S. geschroefd Antracieten beton palen Antracieten beton onderplaten Transport en voorrijkosten en btw en plaatsen Woonplaats Weesp Het gaat om 2 x 11 meter recht is er ook mogelijk 21 planks scherm?

Schutting leveren en plaatsen

Ik ontvang graag een prijsopgave voor het leveren en plaatsen van een schutting bestaande uit betonpalen met betonplaat (antraciet) en een eenvoudig recht tuinscherm van 180 x 180 cm met afdeklat. De schutting heeft een lengte van 5 delen van 180 cm en de andere zijde is 1 deel, met een poort. De poort is al aanwezig, moet alleen nog geplaatst worden. Oude schutting moet nog afgebroken worden en eventueel worden afgevoerd, maar het afvoeren is afhankelijk van de kosten en is niet noodzakelijk.