Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinrenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinrenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinrenovatie

Tuinrenovatie

Wij willen graag nieuwe tuin aanleggen van 40 m2. Alles wat er nu ligt, mogen jullie leeghalen. Ik wil graag stenen laten leggen, dus eventueel moet er ook nog egalisatie komen en zand. Stenen wil ik graag in overleg doen, maar wel geregeld door de vakman.

Tuinrenovatie

Hallo, graag willen wij de tuin (40m2) volledig laten renoveren. Alles wat er nu in staat, bestrating en begroeiing, mag er uit en een nieuwe tuin met vlonder, schutting mat, tegels en wat groen dient te worden geplaatst. Ontwerp is zo goed al klaar. Ik zou graag willen weten op wat voor termijn jullie ongeveer ruimte hebben en welke info je van mij nodig hebt om een kostenindicatie te kunnen maken.ge. Mariëlle

Tuinrenovatie

Graag zouden wij onze zeer groene tuin met veel bomen van ongeveer 70 m2 iets meer naar deze tijd willen brengen. Daarom willen wij graag weten aan welke prijs wij ongeveet moeten denken als we onze tuin opnieuw in willen laten richten.

Tuinrenovatie

Wij willen onze tuin, voor en achter het huis (circa 200 m2) renoveren. Het gaat hierbij vooral om het 'grote werk': – Voor en achter alles afgraven/leeghalen en egaliseren met zand. – Voor en achter bestraten, voor het grootste gedeelte op zelfde plaats als waar verharding nu ligt, bestaande verharding hergebruiken. – (Nieuw): Smalle strook verharding in voortuin grenzend aan berm tbv uitstappen uit auto aan straat

Schutting laten plaatsen en tuinrenovatie

Wij willen graag een composiet schutting laten plaatsen en de tuin helemaal opnieuw laten betegelen. Alles moet verwijderd worden en afgevoerd. De tuin is 10 meter lang en 4 meter breed.

Tuinrenovatie

Wij willen graag onze 38 m2 tuin laten ombuien. Momenteel is het grotendeels bedekt met betontegels. Wij willen graag 1/3 met nieuwe tuintegels bedekken, op 1/3 gazon hebben en 1/3 is voor onze konijnen bestemd (daar weten wij nog niet zeker of tegel of kunstgras). Aan de achterkant 1m breed willen wij graag haagplanten met bloemen. Op de ene schuttingkant zouden hangende planten komen. Oude tegels, kunstgras en tuinbedborders en 2 kleine bomen moeten verwijderd worden.

Complete tuinrenovatie

De tuin moet eigenlijk compleet gerenoveerd worden. Alles moet eruit gehaald worden en opnieuw ingericht. Ik heb een tuin van 6 meter breed en 8 meter lang. De volgende klussen moeten gebeuren: - 1 x schutting geïmpregneerd hout vervangen, (aan linker zijkant m) en 1 x aan de achterkant (6 m) met poortdeur met slot/knip. - Tegen de zij schutting: achterin in de tuin het plaatsen van schuur ( 2,5 bij 2,5 m), schuin aflopend dak. - Voorin tegen het huis aan een nieuw op te bouwen houten serre in de kleur wit geverfd, er moeten ramen komen, een deur en een hor, en het dak moet licht doorlatend zijn en schuin aflopend. Dan het huidige elektrische zonnescherm van het serre dak graag weer terugplaatsen. - Dan willen we een overkapte tussenruimte tussen de serre en de schuur, deze ook schuin aflopend. (3 meter x 2,5 meter). - Afstemmen van deuropeningen (draaiend naar buiten naar schuttingzijde) op elkaar voor doorloop/ of schuifdeuren in schuur en serre - regenwater afvoer / regenton op verhoging - her bestraten van vloeren, serre en schuur en paden, aansluitend op terras (nu witte grindtegel), aanpassen van hoogte bij terras en drempels van deuren - sloop en afvoeren van materialen (oude serre, schuur, bestrating, oude begroeiing) - verfraaien van tuin door verwijderen oude boomstammen, laag nieuwe aarde/ eventueel enkele nieuwe vaste planten in borders + terugplaatsen enkele planten - borders omranden Er is een achterom.

Tuinrenovatie uitvoeren

Ik zoek een hovenier die onze tuin kan renoveren. Onze tuin is 7,30 x 4,95 m groot inclusief de vlonder. Wij laten graag de keramische tegels leggen en de nieuwe schutting (hardhout). De oppervlakte die betegeld moet worden is 23 m2. De lengte voor de schutting: 7,30 m. Op de vlonder laten we graag het hek vervangen door douglashout. Wij willen de vlonder graag reinigen met de hogedrukspuit en opnieuw in de bankirai olie zetten. Wat is de indicatieve prijs voor deze klus?

Oude schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Nieuwe schutting+poort laten plaatsen en oude verwijderen, tuinrenovatie. De tuin is ongeveer 56 vierkante meter

Tuinrenovatie

We willen onze tuin graag renoveren. Alles moet ge-egaliseerd worden, oude bestrating moet worden verwijderd, nieuwe tegels gelegd. De zandbak moet worden ingegraven,er moet een kuil gegraven worden voor een trampoline van 2x3 meter en alle oude banden moeten worden vervangen. Daarnaast moet het overtollige oude materiaal worden afgevoerd.