Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinrenovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinrenovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinrenovatie

Tuinrenovatie

wij willen graag een tuin van ongeveer 55 m2 ophogen en laten betegelen en een schutting plaatsen van ongeveer 16 m2 9.00m hoek en ongeveer 6.50 op deze lengte een poort met hang en sluitwerk. Het voorwerk zal ik allemaal zelf doen.

Tuinrenovatie: tuin leeghalen en vlonders leggen + bestrating

Gehele achtertuin 'eruit'. Houten vlonders en bestrating ervoor terug. Simpel ontwerp, advies is welkom. Mocht de offerte aantrekkelijk zijn willen we ook graag de voortuin laten doen. Beide zo'n 45 m2 per tuin. Zie foto.

Tuinrenovatie in tuin van 65 m2

Onze tuin heeft nieuw terras nodig nieuwe tegels, een nieuwe schutting, het snoeien en verzorgen van onze bomen is ook nodig. Afhangen van tuindeur moet ook gebeuren. graag een mooie water ornament en verlichting juist aanleggen op tijdschakelaar ingesteld. Mijn tuin is rond 65 m2 maar kan ook iets groter zijn. Ik wil graag een oriënterend gesprek.

Tuinrenovatie

We zijn een jaar terug in ons huis komen wonen. We hebben een tuin maar deze bestaat vooral uit tegels. We willen graag gras laten aanleggen en wellicht wel nog een stuk met tegels. Willen ook een nieuwe schutting om de tuin heen laten plaatsten. Staat nu nog een tuinhuisje (zie foto). We zijn nog aan afstemmen of we deze willen laten staan of weghalen. Denk dat de tuin rond 20 m2/25 m2 is. We hebben een achterom van ongeveer 980 cm breed. Al het benodigde materiaal mag de vakman opnemen in de offerte.

Tuin renoveren

Wij zoeken een creatief iemand die met ons wil meedenken over een serieuze complete tuinrenovatie en dit vervolgens ook kan uitvoeren. Ik heb het dus niet over onderhoud of het weghalen van onkruid. De huidige tuin gaat compleet op de schop en dat wordt het uitgangspunt voor onze nieuwe tuin. We hebben een aantal wensen en ideeën en houden niet van 'standaard recht toe recht aan tuinen'. Graag alleen offertes met een goede prijs/kwaliteit verhouding. De tuin is 70 m2. De achtertuin heeft een achterom.

Tuinrenovatie

Het betreft een tuin van 16 meter diep en 6 meter breed. Het bestaat nu uit voornamelijk grasland en aan beide zijden een enkel struikgewas. Dit dient verwijderd te worden voordat men aan de slag kan. Graag zouden wij het voorste deel en achterste deel willen laten betegelen, 4 meter diep (zie tekening) met tussen in een looppad aan de rechterzijde. Aan de linkerzijde zouden we graag enkele bomen willen. De vakman mag de tegels aanleveren. Bij voorkeur 60 x 60 met gladde afwerking.

Complete tuinrenovatie in het voorjaar

Wij zijn van plan om de tuin van zo'n 8 x 5 meter te veranderen. Houten vlonder erin en een patio, en nieuwe bestrating en bloemen en planten gedeeltes. Een Japanse Acai boom van 4.5 jaar oud moet verplaatst worden in de tuin naar een andere plaats. De huidige tegels mogen worden afgevoerd door de vakman. Nieuwe tegels in overleg. De locatie is prima toegankelijk. Het plan is om het te doen in maart 2020 maar heb wel een prijs nodig om een budget te maken.

Tuinrenovatie

Removing grass, soil and greenery Delivery and processing of sand Laying 60 m2 tiles 60/60/4 cm Restoring 60 m2 gravel tiles The delivery and installation of 100 m2 of grass

Tuinrenovatie voor en achtertuin

Ik wil graag een nieuwe tuin aanleggen, voortuin 12 m2 en achtertuin 70 m2. Momenteel liggen er tegels, die moeten worden verwijderd en afgevoerd. Nieuwe tegels met kunstgras graag meenemen. Daarnaast wil ik ook graag een schommel

Complete tuinrenovatie

Ik ben op zoek naar iemand voor de renovatie van de achtertuin van circa 13 m2. De tegels moeten eruit en de vlonder erin, stenen plantenbakken eruit en stenen afscheidingsmuurtje eruit en vervangen door houten schutting. De schutting moet ongeveer 6 meter worden. Afvoeren ook graag vermelden op de offerte. Er is geen tuinpoort aanwezig, er moet via het huis binnen gekomen worden. Wij hebben een rechte gang dat direct van voordeur naar achterdeur verbonden is.