Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinprieel plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinprieel plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinprieel plaatsen

Tuinprieel plaatsen

Ik zou graag een tuinprieel van 3 bij 3 meter willen laten plaatsen. Een piramidedak en dakshingels. De palen moeten met betonpoeren geplaatst worden en er is ook een zijwand en achterwandje die geplaatst moeten worden. De tuin heeft een achterom met een poort.

Tuinprieel plaatsen

Ik wil weten of het mogelijk is 2 tuinpriëlen naast elkaar te plaatsen. En om daartussen een zijwand te plaatsen waarop een mozaïek kan worden bevestigd. Het betreft een buurttuin en het zal onderhouden worden door vrijwilligers. Dus het moet stevig zijn. Graag klusadvies ter plaatse en offerte.