Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinpoorten maken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinpoorten maken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinpoorten maken

Tuinpoorten maken

Ik wil twee hardhouten tuinpoorten laten plaatsen met de hoogte van twee meter. Verticale planken op stalen frame. Linkse poort 110 breed, rechtse poort 70 breed. Linkse poort (meest in gebruik) sluit met cilinderslot op rechtse poort. Poorten allebei openen naar buiten. Rechtse poort (bijvoorbeeld via stang op 1 meter hoogte) stabiliseren. Graag ook plaatsen.

Schutting met poorten maken en plaatsen

Betreft 2 tuinschermen van (bijvoorbeeld exclusive recht) 180 x 180 van Gamma vermaken tot 4 schermen van circa 165 x 90 rechtopstaand. Vervolgens 2 tuinpoorten van (bijvoorbeeld exclusive recht) 180 x 90 vermaken tot 165 x 90cm. Zeven hardhouten palen plaatsen in beton en de tuinschermen monteren. We willen een balk van circa 5. 30 meter over de 7 palen laten monteren. Tot slot 2 tuinpoorten met klinken en sloten monteren. Oude schutting verwijderen we zelf. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Elephant tuinschermen plaatsen

Bij ons en de buurvrouw moeten de tuinschermen worden vervangen. We willen dat doen met Elephant composietschermen. Het gaat in totaal om 6 schermen van 180 x 180, twee tuinpoorten en twee of drie rasters van 60 x 180 (of, indien mogelijk 2 halve schermen en 1 raster). We hopen nog gebruik te kunnen maken van de kortingsaanbieding deze week om de 6 (of 7) schermen te bestellen.

Door de storm van donderdag 18-01 jl. is ...

Door de storm van donderdag 18-01 jl. is de schutting tussen mij en mijn buren half omgevallen. Ook is de tuinpoort uit zijn hengsels losgerukt. Er moeten dus een nieuwe stevigere schutting incl. palen en betonnen ondersteuning en ook een nieuwe tuinpoort met nieuwe achterschutting, ook incl. betonnen ondersteuning, geplaatst worden. Tussen mijn tuin en die van de buren is ca. 2,5 houten schutting nodig. De achterkant beslaat 1 hele schutting en een tuinpoort. Het probleem is dat er nu geen tuinpoorten te koop zijn, dus misschien van een schutting een tuinpoort te maken??