Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinpoort met slot plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinpoort met slot plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinpoort met slot plaatsen

Tuinpoort met slot plaatsen

Tussen de tuinmuren moet een tuinpoort inclusief het kozijn vervangen worden. De totale ruimte tussen de muren is ongeveer 1 meter breed en 2 meter hoog. We willen graag een hardhouten poort, maar de stijl zijn we nog niet helemaal over uit. Ook omdat we nog de mogelijkheden onderzoeken om er een schutting bij te plaatsen in dezelfde stijl. Maar de poort heeft prioriteit, want die is aan vervanging toe (zie foto).

Poortdeur vervangen inclusief slot

Onze huidige tuinpoort is aan vervanging toe. We willen graag een eenvoudig nieuw exemplaar met een slot. We laten de poortdeur hier graag even inmeten en ontvangen daarna graag uw offerte. Er mag ook een aanbieding worden gedaan voor de levering van de materialen.

Stormschade: tuinpoort plaatsen

Door de storm is mijn tuinpoort verwoest. Ik wil dus een nieuwe tuinpoort en daarnaast nog een gedeelte tot aan de geluidswal. Dit is ongeveer een meter. Graag zou ik een offerte inclusief materiaal van u ontvangen. In de poort moet een slot, zodat hij afgesloten kan worden.

Nieuwe poortdeur plaatsen

Mijn oude, houten poortdeur van 90 x 180 cm moet vervangen worden. De palen staan er dus al. Alleen heeft de oude tuinpoort geen slot, een slotgat moet nog in de tuinpaal gemaakt worden. De poortdeur moet ik nog bestellen. Wat kost het om een nieuwe poortdeur te plaatsen?

Tuinpoort met slot laten plaatsen

Ik zou graag een nieuwe tuinpoort willen hebben met slot. Een tuinpoort en daarnaast 2 schuttingen dat is voldoende. Tuinpoort inclusief schuttingen is 3 meter breed en is nu gemonteerd tussen 2 schuren in. Ik hoor graag van u de mogelijkheden zijn

Tuinpoort vernieuwen

Ik kan de tuinpoort niet meer goed openen en sluiten. De poort is tevens ook de inrit voor de auto. Blijkbaar is een paal in de grond weggerot. De paal is ook het beginpunt van een hoge ligusterheg. Ook wil ik bij de schuurpoort het slot verplaatsten.

Tuinpoort vervangen

Ik wil mijn achter tuinpoort laten vervangen. De poort is 100 bij 180 cm. Materialen zijn door de vakman te leveren. Nieuwe poort moet ook weer op slot kunnen en in de zelfde stijl zijn als de schutting. Graag ontvang ik een offerte.

Tuindeur laten plaatsen

Ik wil graag mijn tuinpoort/tuindeur laten vervangen. De maat van de deur is 100*180 cm. Ik heb nu een slot aan de binnenzijde, ik wil graag een slot aan de buitenzijde. Ik zou graag in overleg met de vakman kijken of het nodig is de gehele deur te vervangen, of dat alleen het slot verplaatst/vervangen kan worden.

Dichte hoge tuindeuren plaatsen

Kunnen jullie een dubbele tuinpoort leveren, op maat? Ik wil een totale breedte van 3.30 meter x 2.30 meter hoog. Met een loopdeur en slot. Er zit nu nog oud hout dat er eerst af moet. Moet gespecificeerd zijn voor de verzekering.

Tuinpoort met slot laten plaatsen

Ik zou graag een nieuwe tuinpoort willen hebben met slot. Een tuinpoort en daarnaast 2 schuttingen dat is voldoende. Ik hoor graag van u de mogelijkheden.