Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinpoort met slot plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinpoort met slot plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinpoort met slot plaatsen

Tuinpoort plaatsen

Plaatsen van 1 tuinpoort met slot en duimheng. Ik heb materiaal gekocht bij de GAMMA in Ede, bon aanwezig. Optioneel is voorwerk, dit ligt aan de meerprijs. Graag een mooie offerte.

Tuinpoort vervangen

Wij hebben een tuinpoort hangen met een ijzeren frame. De planken en het slot zijn aan vervanging toe. De poort is 1,10 meter breed. We zijn bij de Gamma gaan kijken en daar waren poorten van 1 meter breed. De deur is dus 10 cm smaller, kan deze dan toch worden ingevangen? Wij willen ook een gewoon deurslot in de deur hebben met een klink. Is het mogelijk dat jullie onze poort vervangen? Ik doe een aantal foto’s in de bijlage.

Tuinpoort plaatsen

Ik wil graag een poort plaatsen en ophangen, een slot erin zetten en een paal in de grond zetten voor de poort. De poort zal ongeveer een meter zijn.

Tuinpoort met slot plaatsen

Wij willen voor een klant van Gamma een poort van 200 x 100 cm laten plaatsen. Er moet ook een slot in gemonteerd worden. De poort komt tussen een schuur en een paal in te staan.

Schutting en tuinpoort plaatsen

Aan het einde van achtertuin één schutting en tuinpoort met slot plaatsen.

Tuinpoort met slot laten vervangen

Ik wil graag mijn tuinpoort laten vervangen in verband met houtrot. Bestaande uit een deur 1 meter en nog een opendraaiend gedeelte van ongeveer 45 cm. De hoogte is ongeveer 2 meter. Wil graag weten wat de kosten zijn.

Tuinpoort plaatsen

Ik wil een poort op maat laten plaatsen en monteren. De poort moet ongeveer 80 centimeter breed worden en moet 180 centimeter lang worden en er moet een paal komen waar de deur op sluit met een slot. De werkplek is goed bereikbaar en de klant schaft zelf het materiaal aan.

Tuinpoort plaatsen

In de tuin moet een nieuwe poort met een schuttingdeel komen. Poort moet op slot kunnen. Graag per mail een offerte.

Tuinpoort maken en plaatsen

Ik heb een tuinpoort gekocht, maar deze moet opgehangen worden. Ik wil graag een slot erin hebben en de duimhengen gemonteerd. Daarna wil ik graag de poort in laten hangen. Wat zal dit gaan kosten

Tuinpoort met slot plaatsen

Tussen de tuinmuren moet een tuinpoort inclusief het kozijn vervangen worden. De totale ruimte tussen de muren is ongeveer 1 meter breed en 2 meter hoog. We willen graag een hardhouten poort, maar de stijl zijn we nog niet helemaal over uit. Ook omdat we nog de mogelijkheden onderzoeken om er een schutting bij te plaatsen in dezelfde stijl. Maar de poort heeft prioriteit, want die is aan vervanging toe (zie foto).