Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinpoort plaatsen met bevestigingspaal in beton? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinpoort plaatsen met bevestigingspaal in beton. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinpoort plaatsen met bevestigingspaal in beton

Tuinpoort plaatsen

Ik wil een poort op maat laten plaatsen en monteren. De poort moet ongeveer 80 centimeter breed worden en moet 180 centimeter lang worden en er moet een paal komen waar de deur op sluit met een slot. De werkplek is goed bereikbaar en de klant schaft zelf het materiaal aan.

Tuinpoort plaatsen

In de tuin moet een nieuwe poort met een schuttingdeel komen. Poort moet op slot kunnen. Graag per mail een offerte.

Tuinpoort naar de tuin plaatsen

Alen deur voor tuin

Tuinpoort plaatsen met bevestigingspaal in beton

Het plaatsen van tuinpoort. Het model is een toog [180 x 90 cm] met bevestigingspaal [beton] met een stuk schutting van ongeveer 70 cm breed en 180 cm hoog.

Tuinpoort plaatsen

I.p.v. dubbele tuinpoort nu een enkele tuinpoort 120 cm breed en 180 cm hoog ende rest dicht maken naar bestaande schutting.

Tuinpoort maken en plaatsen

Ik heb een tuinpoort gekocht, maar deze moet opgehangen worden. Ik wil graag een slot erin hebben en de duimhengen gemonteerd. Daarna wil ik graag de poort in laten hangen. Wat zal dit gaan kosten

Tuinschuttingen en tuinpoort plaatsen

Ik wil aan de linkerkant van mijn tuin 3,5 schuttingdelen plaatsen en aan de rechterkant 4,5 schuttingdelen. Tussen de rechterkant/schutting en de schuur wil ik 2 planken en een tuinpoort plaatsen.

Tuinpoort leveren en plaatsen

Graag wil ik mijn huidige houten afsluitbare tuinpoort laten vervangen. Een foto van de huidige situatie is bijgesloten. Afmetingen huidige poort: 94 cm breed en 200 cm hoog. De witte bevestigingsbalken aan de zijkant zijn 4 cm breed. De huidige poort moet verwijderd en afgevoerd worden, de tuin heeft een achterom. Graag ontvang ik van u een gedetailleerde offerte met daarin gespecificeerd: - Kosten materiaal - Aantal uren arbeid voor de plaatsing - Uurtarief arbeid - BTW percentage (materiaal en arbeid) - Opgave van eventuele bijkomende kosten

Tuinscherm en tuinpoort plaatsen met palen

Wat zijn de kosten voor het plaatsen van 1 tuinscherm van 1,80 bij 1,80 meter en een tuin poort van ongeveer 1 meter ernaast. Daar zitten dan ook 3 tuin palen bij en het hang en sluit werk van de poort.

Brede tuinpoort plaatsen

Ik wil een tuinpoort door jullie laten maken. Het moet zijn ongeveer 3 meter breed 2 meter hoog zijn. Het is handig dat jullie eerst bij mij langs komen om exacte afmetingen opnemen. Het mag een houten geverfde poort zijn of een metalen.