Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinpoort plaatsen met bevestigingspaal in beton? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinpoort plaatsen met bevestigingspaal in beton. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinpoort plaatsen met bevestigingspaal in beton

Dubbele tuinpoort laten plaatsen

K wil een dubbele poort van hout voor onze tuiningang. De breedte is 335 cm. Het hek moet tussen 2 palen worden geplaatst met 2 deuren zodat het mogelijk blijft de auto te parkeren. Daarnaast moet het mogelijk zijn 1 deur te openen voor doorgang te voet of met fiets. Er zijn foto´s beschikbaar. Gaarne complete offerte inclusief materiaal en arbeid.

Tuinpoort met hang- en sluitwerk plaatsen

Plaatsen simpele tuinpoort (180 x 90 cm) in achtertuin. Tuinpoort moet geplaatst worden tussen coniferenhaag (links en rechts). Materialen haal ik zelf. Zonder voorwerk.

Schutting en een tuinpoort plaatsen

Ik will over lengte van 3 meter mijn oude poort/schutting vervangen. Poort/schutting van geïmpregneerd hout. Probleem is nu dat de steunende paal ik het midden verzakt terwijl de zijkanten van poort/schutting vast zitten aan stenen schuurtjes (die niet verzakken). Graag iets bedenken zodat de schutting niet door gaat zakken. Bijvoorbeeld metalen draadbalk ?

Schutting met deur plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen van in totaal 9 delen van 180 x 180 cm, inclusief een tuinpoort van 180 x 90 cm en bijbehorende tuinpalen. Alles dient van hout te zijn. De oude schutting dient te worden verwijderd en afgevoerd. De tuin is goed bereikbaar.

Plaatsen van een dubbele tuinpoort

Het plaatsen van een dubbele tuinpoort opgehangen aan 2 palen, die in de grond verankerd moeten worden in beton. De totale breedte van de inrit is 2 meter. De 2 deuren zijn elk 1 meter breed en ongeveer 180 cm hoog. Aan beide kanten blijft dan nog 50 cm waar aan beide zijdes nog planken komen. Er hoeft geen oud materiaal verwijderd te worden.

Tuinpoort laten plaatsen

Tuinpoort/deur laten plaatsen van 110 cm breed en 180 cm hoog. Wie geeft mij advies? Goed toegankelijk allemaal, duur moet naar de straatkant open gaan.

Plaatsen van een tuinpoort

Ik wil onze huidige tuinpoort laten vervangen door een (nog te kopen) nieuwe. De tuinpoort staat aan de ene kant tegen de schuur, dus daar is geen speling. Aan de andere kant staat een paal plus tuinscherm, dus indien nodig kan daar de breedte aangepast worden. Graag ook advies over het te gebruiken hang- en sluitwerk. Of zit dat bij de klus in? Wilt u in de offerte aangeven welke zaken (voorrijkosten, uren, afvoeren oude tuinpoort, etc. bij de prijs zijn inbegrepen? Gaat om de achtertuin met achterom.

Hogere tuinpoort plaatsen

Graag advies over het plaatsen van een hogere tuinpoort aan een bestaande constructie die voor een onafhankelijk deel samenloopt met die van mijn buurvrouw (foto). Ik vervang graag mijn openslaande poortje met een grotere tuinpoort of verleng de bovenzijde er van.

Houten tuinpoort plaatsen

Wij willen graag de houten tuinpoort laten vervangen, inclusief hang en sluitwerk. Materiaal en gereedschap is niet aanwezig. Opnieuw graag een tuinpoort van hout.

Tuinpoort met slot plaatsen

Wij willen voor een klant van Gamma een poort van 200 x 100 cm laten plaatsen. Er moet ook een slot in gemonteerd worden. De poort komt tussen een schuur en een paal in te staan.