Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinontwerp en tuinaanleg? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinontwerp en tuinaanleg. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinontwerp en tuinaanleg

Tuinontwerp en tuinaanleg

Wij zijn (bijna) naar Haarlem verhuisd. De tuin van onze nieuwe woning is circa 100 m2 en staat momenteel vol met beplantingen. Wij zouden hier graag een strakke/moderne tuin van willen maken. Beplantingen zijn nog steeds welkom maar wel in minder mate en de tuin zien we graag redelijk onderhoudsvrij. Wat we ook graag zouden willen is een plekje waar we lekker met 6 man kunnen zitten met een tuinhaard en een plek voor een eettafel. Zouden jullie een inschatting kunnen geven wat voor jullie de kosten van een dergelijke tuinaanleg zouden zijn? En vanaf wanneer zijn jullie beschikbaar? Voor ons zou zo spoedig mogelijk ideaal zijn. Alvast dank voor jullie tijd!

Tuinaanleg volgens tuinontwerp

Ik heb een redelijk gedetailleerd initieel tuinontwerp gemaakt en ik zou graag een prijsindicatie of offerte ontvangen voor het verwijderen van bestaand terras en aanleggen van nieuwe tuin (incl betontegel terras, vlonder, pergola boven vlonder, plantenbakken etc.). Zie in de bijlage het tuinontwerp. Totale tuin is ongeveer 70 m2, de schuur is reeds bestaand.

Complete tuinaanleg

Wij willen een tuinontwerp laten maken en de tuin aan laten leggen. Graag komen wij met u in contact. Het betreft een nieuwbouw kavel in ter Aar.

Volledige tuinaanleg

Ik wil graag bestrating aan laten leggen en een schutting plaatsen voor een nieuwbouw tuin met afmetingen van 6.80 meter lang bij 5 meter breed. Tuinontwerp ook meenemen in de offerte. Beplanting hoeft niet

Tuinaanleg met bestrating, pergola en border

Op 29 mei krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis in Bovenkarspel en wij zouden graag een offerte ontvangen voor een tuinrenovatie. Wij halen de tegels die er nu liggen, er zelf uit. De tuin is dus 'kaal'. In de bijlage vindt u het tuinontwerp zoals wij dat in gedachten hebben. Wij willen aan de linkerkant een lage border. Bij de zithoek willen wij graag een houten pergola, aangegeven met blauwe vierkantjes. Verder willen wij graag grote tegels. In de bijlage vindt u foto's van de tuin zoals deze nu is en een 'inspiratietuin'. Ook zouden wij graag willen weten wat het verschil in kosten is als wij een vlonder zouden willen zoals in de 'inspiratietuin' of als wij deze compleet zouden betegelen. Met een kruis staat in de tekening aangegeven waar het waterkraantje zit. Wij willen de tuin voor de zomer van 2018 gedaan hebben. De tuin heeft een formaat van 9,5 x 5,5 meter inclusief de schuur en uitbouw. We zullen zelf de materialen aankopen. We ontvangen graag uw offerte voor alle arbeid.

Complete tuinaanleg

Ik zit in een nieuwbouw en ik heb een voor - en achtertuin van bij elkaar ongeveer 45 m2. Het staat vol onkruid en wanneer ik het net heb weggehaald dan staat binnen 2 weken het onkruid weer hoog en hoe! Doordat ik nu helaas mijn baan ben kwijtgeraakt heb ik helaas niet zoveel te besteden, maar wel genoeg om mijn tuin te kunnen doen hoop ik. Ik heb zelf ook een tuinontwerp en beplantingsplan gedaan en heb al een opzet gemaakt hoe ik de voor -en achtertuin wil hebben. Ik heb meerdere tuinontwerpen gemaakt, dit meer om de kostenpost te vergelijken en wat haalbaar is. Ik hoop dat wij wat voor elkaar kunnen betekenen. Ik hoor graag van u.

Tuinaanleg volgens tuinontwerp

De tuin leeghalen en afvoeren. Daarna voor het grootste deel bestraten. Er is een ontwerptekening aanwezig, deze kan ik u mailen. De tuin is ongeveer 6 x 4 meter, een voortuin. Ik ben het best tussen 3 en 5 uur bereikbaar.

Tuinontwerp en tuinaanleg

Aanleggen tuin van +/- 100 m2. Compleet met overkapping aan het huis, eventueel een tuinhuisje, donker tegelwerk, planten en kunstgras aanleg. Eventueel ook een vijver met ledverlichting. De tuin moet leeggehaald worden, het zijn overwoekerde klinkers en veel onkruid. De tuin is alleen via de garage bereikbaar, met loopdeuren.

Tuinontwerp aanleggen

We hebben nog geen kijk op wat een tuinaanleg gaat kosten. Voor we kunnen beslissen wat we wel en niet laten doen, willen we graag eerst weten wat de kosten zijn van verschillende wensen. Onze wensen zijn als volgt: 1. Afgraven en afvoeren van zand en ophogen met tuinaarde ten bate van gras, boom, borders met struiken/planten en vijverbak volgens de plattegrond (vijver ingraven en beplanten doen we zelf); 2. Zand ophogen ten bate van een houten terras en een stenen terras en paadje naar schuur? (het lijkt te laag nu namelijk ten opzichte van huis en schuur). Zand hoeft uiteraard niet gekocht want het onder punt 1) afgegraven zand kan gebruikt worden. 3. Meteen achter het huis een houten terras van circa 3 bij 4 meter. 4. Achterin de tuin een stenen terras van circa 3.50 bij 4 meter. We houden van landelijk/rustiek/natuurlijk en van eenvoud. Misschien iets getrommeld? Misschien bont of gekleurd? Ieder geval geen strak grijs terras. Stenen hoeven niet zo groot te zijn. Afhankelijk van de prijs, ons budget is niet groot. 5. Vanaf stenen terras een (smal) stenen paadje naar schuurdeur (wel breed genoeg voor lopen met fiets) 6. Eventueel grasmat leggen al overdenken we die zelf in te zaaien (voor formaat, zie plattegrond in bijlage). We gaan rondom houten schuttingen met betonnen palen laten plaatsen. Moet dat voor of na het afgraven van het zand, ophogen met tuinaarde en leggen van de terrassen? Doet u dat ook? We zijn ook benieuwd wat u van ons tuinontwerp vindt? Het staat nog niet vast, het is een voorlopig ontwerp. (We krijgen nog advies van iemand van de Vogelbescherming). Graag zien we uw offerte tegemoet.

Duurzame walbeschoeiïng plaatsen

Graag ontvangen wij offertes m.b.t. het aanleggen van duurzame walbeschoeiing met steiger bij onze nieuw te bouwen woning te Drachten. De kavel is circa 19 meter breed. Indien u interesse hebt in een dergelijk totaalproject, dan graag een gespecificeerde offerte afgeven mbt de volgende onderdelen: - Aanleggen walbeschoeiing met steiger over de volledige breedte van de achtertuin. - Bestraten van een oprit met twee parkeerplaatsen aan de voorkant van de woning. - Bestraten van terrassen in de achtertuin (minimaal 2). - Meedenken in een tuinontwerp (wb het aanleggen willen we graag het nodige zelf doen). De woning zal in april/mei opgeleverd worden, maar daarvoor kunnen bepaalde klussen al opgestart worden. Dit zal uiteraard in overleg gaan. De hovenier die met de beste prijs voor de walbeschoeiing komt, kan wellicht ook nog meedenken in de tuinaanleg en de bestrating verzorgen. Wij verzoeken u vriendelijk om uitsluitend per e-mail te reageren.