Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinonderhoud in de voor achtertuin uitvoeren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinonderhoud in de voor achtertuin uitvoeren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinonderhoud in de voor achtertuin uitvoeren

Tuinonderhoud in de voor- achtertuin uitvoeren

De voortuin en achtertuin mogen worden onderhouden. Onkruid verwijderen tussen o.a. tegels en snoeien van heg/planten in de voortuin. Achtertuin onkruid tussen tegels verwijderen en gras maaien (klein stukje gras). De oprit moet ook worden ontdaan van onkruid tussen de tegels. In het algemeen bladeren opvegen. Totale oppervlak van alles schat ik op zo'n 200 m2. Graag iemand langs laten komen om een exact kostenplaatje te maken.

Tuinonderhoud

Ik wil mijn tuin laten onderhouden. Ik wil alles laten snoeien en bemesten voor het voorjaar. De voor en achtertuin zijn bij elkaar 200 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Terugkerend tuinonderhoud laten doen

Onze leylandii haag moet gesnoeid worden in het najaar. Vooral aan de bovenkant. De afmetingen van de haag zijn: 17,5 meter lang 1,5 meter breed en circa 2,6 meter hoog. Daarnaast zijn er een drietal kleine boompjes die ook een snoeibeurt kunnen gebruiken. Ik zou graag een offerte willen wanneer ik dit eenmalig laat doen en wanneer ik een tuinonderhoudscontract bij jullie afneem. Het gaat dan om het bijhouden van onze voor- en achtertuin.

Tuin opknappen

Het betreft tuinonderhoud bij een ruitjeswoning. De voortuin is ongeveer 5 meter breed en 1 meter diep en de achtertuin 5 breed en 10 meter diep. Het zal gaan om het snoeien, schoonmaken, eventueel klein stuk oude bestrating vervangen en eventueel een klein deel van een schutting vervangen. Het groenafval dient te worden afgevoerd.

Tuinonderhoud

Op een oppervlak van 500 m2 staat een 2 onder 1 kap woning. Hier zouden wij graag het onderhoud laten uit voeren aan de voor- en achtertuin, snoeien en onkruid verwijderen. Separaat zou ik de mogelijkheden willen weten voor het aanleggen van verlichting in beide tuinen, het vernieuwen van een houten poortdeur en het aanleggen van een looppad aan de achterzijde van de achtertuin.

Tuinonderhoud of tuinrenovatie

Ik ben eigenlijk geïnteresseerd in twee offertes. 1 waarin ik mijn tuin laat onderhouden (gras is overleden, tegels reinigen, planten opfrissen? ) en 2 een complete renovatie naar een onderhoudsarme tuin. Het tuinhuisje staat best wel op instorten. De achtertuin is 50 m2.

Achtertuin opknappen

Kosten tuinonderhoud € 20 tot € 35 per uur. Hier heb ik interesse in. De tegels van mijn achtertuin zijn groen geworden, die wil ik weer schoon. Er zijn planten tussen de tegels gegroeid die wil ik ook weghebben. Vanuit de tuin van de buurvrouw komen klimop planten mijn kant op, ook die wil ik weghebben aan mijn kant. Ik beschik thuis over een hoge drukspuit en ik wil dat daarmee alles schoongespoten wordt. Ik zit op de begane grond daar heb ik buiten boven mij een balkon van de bovenburen. In die hoeken inclusief mijn kozijnen wil ik het ook schoongespoten hebben ivm spinnen en viezigheid. Het is geen grote oppervlakte (10 m2) , ik denk dat er een uur voor gerekend kan worden en dan zal het ook wel eerder klaar zijn naar mijn idee!

Tuinonderhoud en -reiniging

Onze tuin graag op orde brengen, veel onkruid verwijderen, tegels met hogedrukspuit reinigen, borders op orde brengen. Mogelijk wat bijplanten? De achtertuin is 120 m2 en de voortuin is 40 m2.

Tuinonderhoud en -renovatie van de voortuin

Het voortuintje van 1 tegel van 40 bij 40 cm breed en 6 meter lang, willen wij opnieuw laten aanleggen en beplanten. Er zal daar ook een flinke struik verwijderd moeten worden. De achtertuin heeft een oppervlakte van 8 x 8 meter. Hier gaat het om het snoeien van beplanting, verwijderen van enige struiken en in overleg nieuwe planten plaatsen. In het midden van de tuin is bestrating, het gaat om de randen van de tuin. De tuin is alleen via de woning bereikbaar.

Langdurig tuinonderhoud

Tuin in zijn algemeen laten onderhouden. Kans op langdurige werkrelatie. Achtertuin is ongeveer 7 x 5 meter. Zijkant van het huis zit een strook van 9 meter en aan de voorkant zitten borders 6 x 1 meter. Snoeien, groene aanslag, onkruid bestrijden en onderhouden.