Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinhuis in elkaar laten zetten? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinhuis in elkaar laten zetten. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinhuis in elkaar laten zetten

Nieuwbouwtuin aan laten leggen

We hebben een nieuwbouwtuin en willen graag een offerte opvragen voor de volgende delen, aub apart van elkaar als mogelijk. 1. Schutting plaatsen en hek. Materiaal hout/ beton met rotsmotief, hardhout of composiet. Lengte is 12,48 m2 met een tuinhuis in de hoek. 2. Tuingrond uitgraven, afvoeren en zand opvoeren. Oppervlakte is ongeveer 73 m2. 3. Reeds gekochte kunstgras aanleggen.

Tuinhuis Keter in elkaar zetten

Tuinhuis Keter 86 in elkaar zetten. Technische specificaties: Breedte 256,5 cm Diepte 182 cm Hoogte 243 cm Oppervlakte 4,68 m² Binnenruimte 3,84 m² Materiaal Kunststof

Tuinhuisje in elkaar laten zetten

Het huidige tuinhuis is aan vervanging toe, deze moet worden afgebroken en afgevoerd. Vervolgens op de stenen ondergrond een nieuw schuurtje plaatsen. Het nieuwe tuinhuis betreft het model gember (240 x 280) van de Gamma. Tuinhuis is van vurenhout, heeft een raam met plastic glas en een zadeldak met dakleer. Graag ontvang ik een offerte.

Tuinhuis in elkaar laten zetten

Wij hebben een bouwpakket gekocht voor een tuinhuis. Oppervlakte 5,50 x 3 meter. Rechthoekig inclusief veranda. Blokhut. Ik wil een offerte voor in elkaar zetten. Vervolgens zou er eventueel een vakman ook het oppervlak van het huisje kunnen egaliseren en betegelen.

Blokhut plaatsen

Tuinhuisje Gamma in elkaar zetten plus fundering. Het gaat om een houten tuinhuis van ongeveer 2 bij 2.5 meter. Hij moet in de achtertuin komen, er is geen achterom. De planken e.d. kunnen door het huis. Zou er iemand kunnen langskomen om naar de situatie te kijken alvorens mij een offerte te overhandigen. Graag vooraf overleg wat nodig is aan materiaal voor aanschaf (hoeveel zand/ tegels voor de grond etc.)

Tuinhuis in elkaar zetten

Vandaag is het kunststof Keter 88 tuinhuisje bij ons bezorgd. De persoon die het huisje voor mij in elkaar zou zetten heeft afgezegd. Via een klusjesman is het erg duur. Dus mijn vraag aan u is of u het huisje ook voor mij in elkaar kan zetten en wat de kosten hiervan zijn. Uw antwoord zie ik tegemoet.

Tuinhuisje in elkaar zetten

Ik wil graag 1 tuinhuisje deels uit elkaar halen vervoers-gereed maken. 1 x tuinhuisje in elkaar zetten. Er is bij een klant een verkeerd tuinhuis geleverd en gemonteerd, nu moet het dak van het eerste huisje gedemonteerd worden, dan kan het huis vervoerd worden (het vervoer wordt gedaan door een bezorgdienst). Daarna graag het nieuwe tuinhuis in elkaar zetten. Het gaat om model Theoville (nieuwe).

Tuinhuis in elkaar zetten

Ik overweeg om bij Praxis een tuinhuis van 194 x 198 cm aan te schaffen. Het is een eenvoudig tuinhuis met een plat dak en 2 openslaande deuren. Ik wil eerst weten wat de montagekosten zijn.

Tuinhuis in een kantoorruimte plaatsen

Gisteren heb ik het tuinhuis "Utrecht" met houten vloer van de Praxis laten leveren. Deze willen we binnen plaatsen in ons kantoor als een soort van extra overlegkamer. De vloer van het kantoor is van beton. Ik zou graag willen kijken of deze ook door iemand in elkaar kan worden gezet al heb ik niet veel budget. Ik hoor het graag.

Grond geschikt maken voor een moestuin

De grond was een weiland van zware klei, nu nog deels in elkaar gedrukt door zware werktuigen. 10 meter breed, 17 meter lang, sloot langs korte kant. Meerdere klussen: 1. Aan weerszijden van tuinhuis 17 meter drainagebuis leggen, zo nodig in het midden ook nog een buis van huis naar sloot= circa 8 meter: 80 mm buizen, kunststof omhulsel, ingepakt in zand of grind, graag beide prijzen; 2. Meteen langs de noordelijke drainagebuis een extra pijp voor afvoer regenwater leggen en later verbinden met overloop van zuidelijke regenton naar noordelijke ton en vervolgens de afvoerbuis; 3. Het zandbed voor tuinhuis en pad, ongeveer 56 m2, nog ophogen met 5 cm zand en goed aantrillen, zo vlak mogelijk; 4. Vanuit centrale aanvoer vanaf pad rioolbuis, ook geschikt voor wc, waterleiding en elektra aanleggen tot 20 cm boven het zandbed voor het huis, = ongeveer 2 x 3 meter indien met haakse bocht; 5. Tenslotte, pas als de bodem redelijk droog geworden is, ongeveer 30 cm laag van geplande moestuin en borders, ongeveer 100 m2, verbeteren door mixen met: ik denk aan zand, compost, tuinaarde. Dit beslist niet met zwaar materieel om de ligging van de drainagebuizen niet te verknoeien. De werkzaamheden dienen tussen 1 en 4 maart uitgevoerd te worden.