Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinhek met stormschade herstellen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinhek met stormschade herstellen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinhek met stormschade herstellen

Tuinhek met stormschade herstellen

Onze schutting is tijdens een storm begin dit jaar wat uit het lood gaan staan. De schutting staat niet meer zo stevig en beweegt fors in de wind. We zijn bang dat alles zal afbreken bij weer een zware storm. Er zijn 13 houten palen die wij graag willen laten aanstorten met beton, zodat de hele schutting steviger komt te staan. We laten de klus hier graag even bekijken. We ontvangen graag uw advies en een offerte.

Tuinhek met stormschade herstellen

Ik zou graag een nieuwe tuinhek willen laten plaatsen van 10 meter lang die door storm is kapot gegaan.

Tuinhek met stormschade repareren of vervangen

Offerte voor reparatie schutting door stormschade. Schutting 10 jaar oud 10 meter lang. Minimaal 4 palen gebroken. De paal aan huis is losgekomen en dwars(sierlatten) aan de bovenzijde van de schutting zijn afgebroken. Afhankelijk van schadebedrag, overwegen we met de buren over de plaatsing van een nieuwe schutting, dan eventueel een beton/hout schutting.

Schutting met stormschade reparen of vervangen

My garden fence got broken from a storm. I contacted the insurance and they asked for a quote. Can you please send me your quotes? The total size of the fence should have maximum 13 poles and 13 x fence parts of 180 x 180. It is made of wood and it's installed on the ground, no cement just soil. As I am renting the property, I would appreciate if you can send me 2 or 3 offers including the cheaper. Sorry to write in English but my dutch is very bad. I am attaching few photos for you to see the type of existing fence. Thank you. Hallo, Mijn tuinhek is beschadigd geraakt tijdens een storm. Ik heb contact opgenomen met de verzekering en ze vroegen voor een offerte. Kunt u mij uw offerte sturen? De totale omvang van het hek is 13 palen en 13 schuttingdelen van 180 x 180 cm. Het is gemaakt van hout en het is geïnstalleerd op de grond, geen cement in de bodem. De aanvraag is ook gedaan bij de verhuurder. Sorry voor het schrijven in het Engels, maar mijn Nederlands is erg slecht. Ik kan enkele foto's aan u sturen om de bestaande schutting te zien. Dank u wel alvast voor uw reactie.

Tuinhek met stormschade repareren

Ik wil mijn tuinhek laten repareren, ik wil weten wat de reparatie en onderdelen maximaal zouden kosten. Ik heb stormschade gehad mijn hek staat nu helemaal scheef, waarschijnlijk moeten de bevestigingspunten vernieuwd worden anders een nieuw hek geplaatst worden.

Tuinhek met stormschade repareren of vervangen

Door de voorjaarsstorm is de schutting gedeeltelijk omgewaaid en beschadigd. Het betreft een houten schutting van ongeveer 30 meter lang en 1.80 meter hoog. Graag ontvang ik een offerte voor de verzekeringsmaatschappij, hierna dient de vakman de werkzaamheden uit te voeren.

Huidige tuinafscheiding vervangen

Wij ontvangen graag een offerte voor een 11 meter kapot tuinhek door stormschade. Daarnaast willen wij graag een tweede offerte voor ongeveer 45 meter hek zodat wij alles in 1 keer kunnen laten vervangen. Met een verzekeringsuitkering is daarmee al een deel gedekt. De rest passen wij dan bij. Graag ontvangen wij van de vakman advies over de mogelijke hekjes. Er is een foto beschikbaar.

Tuinhek met stormschade vervangen

Door stormschade is een meter of 10 van mijn tuinhek kapot gewaaid. Dit is een gewoon spijlen tuinhek van geïmpregneerd hout. De hoogte is 80 cm. Tevens is er 4 meter sierscherm van 2 meter hoog omgewaaid. Graag een bruto offerte voor de vervanging van het kapotte deel. Dus inclusief montage. De palen zitten ingemetseld. Als de offerte ons past, overwegen we de gehele 40 meter spijlen hekwerk nieuw te laten maken. Dit graag in een 2e offerte. Er zijn foto's beschikbaar.

Tuinhek met stormschade vervangen

Stormschade: alle schermen, 6 stuks, en palen moeten worden vervangen.

Stormschade: tuinhek repareren

Mijn tuinhek is door de storm omgevallen (kapot). Het gaat om 3 schuttingdelen. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig. Graag een offerte met materiaal en arbeid. Moet wel eerst goedkeuring krijgen van de verzekering.