Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinhek plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinhek plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinhek plaatsen

Tuinhek laten plaatsen bij nieuwbouw woning

We willen graag onze voor en achtertuin afschermen. Kortom beschutting. Het gaat om een nieuwbouwwoning dus geen oude hekwerk aanwezig. De achtertuin is ca 11.5 m lang en 5 meter breed. Ook hebben we een zijpad en een voortuin van standaard 2.5 bij 5 meter. Indien er mogelijkheid is om deuren te plaatsen met sloten is dit ook gewenst.

Tuinhek plaatsen

Wij willen graag een houten tuinhek laten plaatsen. Lengte is 6.1 mtr, breedte is 5 mtr. We willen het hek maar aan 2 zijden, dus in totaal 11,1 mtr. Hek. Het hek en de palen hebben we al, zie foto. Nu staat er niks, alle stronken en wortels zijn verwijderd.

Schutting laten plaatsen

Wij willen graag 25 meter tuinhek laten plaatsen van 2 meter hoog. Liefst Zweeds Rabat of gepotdekseld (Douglas) zwart met Betonpalen. Het laatste scherm moet haaks worden geplaatst maar kan aan het eind vastgezet worden aan de schuur. Graag leveren en plaatsen

Elephant tuinhek laten plaatsen

Ik wil een tuinhek van aluminium ( Elephant) in mijn voor tuin plaatsen. De Afmetingen zijn gedaan met een meter lint , ik heb gedaan zo precies mogelijk maar dat betekend niet dat helemaal precies is. 1 : 7090 mm ( 7,09 meters)links als naar de deur van de huis kijk. 2: 7850 mm ( 7,85 meters ) Rechts als naar de deur van de huis kijk. 3 : 5550 mm ( 5,55 meters) Met een deur ongeveer in het centrum van de hek. tegenover de deur van de huis natuurlijk. Ik zou graag willen en oferte van jullie om de tuinhek plaatsen zo snel mogelijk want ik ben bezig met de grond van de huis om te ongeveer Tussen 6 en 10 cm hoger brengen , en voor dat doen wil ik de tuinhek plaatsen anders moet ik meer graven en want nou is een stuckje makelijker.

Schutting plaatsen

zie foto's in de bijlage. Gaat om een dergelijk soort schutting. Combinatie van betonnen palen, betonnen onderzijde en verticale schuttingdelen van douglas / hadhout. Met 2 smalle delen Trellis (hekwerkje) als dat kan. Lengte tuinhek 11 mter hoogte 2 mtr. Ook in de bijlage een bewerkte foto van onze tuin, zoals wij wensen. Wij zijn dus opzoek naar een partij die de schutting kan leveren en plaatsen, de tuin is alleen via de woning bereikbaar, maar de deuren zijn 2.30 breed dus dat is geen probleem. De oude schutting halen wij zelf weg.

Onderhoudsvrije tuin en schutting

Ik wil graag mijn tuin opnieuw laten bestraten. gaat om de achtertuin van 20 m2, deze is te bereiken via een achterom. De huidige bestrating moet er eerst worden uitgehaald, dan moet er nieuwe tegels in komen en ook waarschijnlijk met zand worden geëgaliseerd. Daarnaast graag een nieuwe schutting plaatsen twee zijkanten van 2 keer 3 meter inclusief een tuinhek.

Metalen tuinhek plaatsen

Ik wil graag een metalen hekwerk, strak vormgegeven met rechte hoeken, geen rondingen of puntige bovenkant. Levering en plaatsing offreren. Bij voorkeur gecoat in zwart of antraciet. Het dient als afscheiding van een dubbele carport. De gewenste hoogte is 80 cm, de gewenste lengte 5.00 m. Als u extra foto's wilt hebben, kan ik die u toesturen.

Schutting plaatsen inclusief poort

Ik wil een schutting laten plaatsen tussen de buren en ons huis. Daar staat nu een heg. De lengte van de schutting is ongeveer 7 meter. Daarnaast willen wij beiden ook een nieuw tuinhek met deur. De deur is nu rond van boven maar willen wij recht hebben aan de bovenkant. Zie de foto's voor de te plaatsen deur (breedte ongeveer 2,25 meter). Tussen de buren en tegen de poort staat een laag stenen muurtje die ook verwijderd moet worden. Op een van de foto's staat een hek aan de andere kant van onze tuin zoals wij het graag zouden willen. Tussen onze huizen staat tevens een stenen muurtje als scheiding waarover wij graag advies krijgen of deze kan blijven staan of weggehaald moet worden. Graag een offerte voor de uit te voeren werkzaamheden inclusief materiaal en indien mogelijk een offerte als wij zelf de heg en stenen muur weghalen.

Tuinhek plaatsen aan een kant

De lengte is 8 meter en hoogte 180 cm. Wil graag een hout hek, oude verwijder ik zelf.

Tuinhek plaatsen

Ik wil een tuinhek laten plaatsen tussen mijn tuin en die van de buren, ong 6 meter. Er liggen nu tegels.