Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinen afgraven en aanvullen met zand? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinen afgraven en aanvullen met zand. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinen afgraven en aanvullen met zand

Tuinen afgraven en aanvullen met zand

Wij willen onze tuin van 37 m2 laten afgraven (20 cm). Vervolgens aanvullen met zand. De buren zijn misschien ook geïnteresseerd.

Tuinen afgraven, afvoeren en ophogen

Heer/mevrouw, Voor een nieuwbouw project te Rottterdam zijn we op zoek naar professionals die de tuinen kunnen afgraven en verhogen. Het gaat om de voor- en achtertuin van huisnummer 6 t/m 16 (zie foto). Dit moet als het mogelijk is op korte termijn plaats vinden. De schuttingen worden namelijk op 22 en 23 mei geplaatst. Zou u per huis een offerte kunnen maken? We hopen snel van u te horen. Met vriendelijke groet,

Tuinen uitgraven en ophogen

Wij willen in de straat met 7 nieuwbouwwoningen de tuinen laten afgraven, afvoeren en daarna ophogen met zand. De tuinen zijn gemiddeld 40 m2 groot. Het werk dient in de eerste 2 weken van mei uitgevoerd te worden.

Tuin afgraven en mogelijk aanleggen

Voor ons nieuwbouwhuis moet de grond afgegraven worden. De tuin betreft een afmeting van circa 9 x 6,5 meter. Naast het uitgraven zou ik ook de kosten willen weten voor het aanleggen van een terras van 3 meter diep bij 6.50 meter breed te gen de woning aan met een looppad naar achter toe. Daarnaast denken wij aan gras en borders. Dan nog een vervolgvraag, mijn huis staat in een rij van 10 en wij overwegen om collectief de grond van alle tuinen in 1 keer te laten afgraven. Tuinplannen zijn er nog niet dus het betreft enkel het uitgraven van de grond van 10 tuinen met allen een afmeting van circa 9 x 6,5. Kunt u mij hiervan ook een berekening toesturen. De verwachte datum voor deze werkzaamheden zal omstreeks begin juli zijn. Ik hoor graag.

Tuin en opstelplaats auto afgraven en opvullen

Bij een nieuwbouwwoning in Rijswijk wordt mijn tuin en opstelplaats van de auto gevuld met bouwpuin. Dit moet worden afgegraven en weer worden aangevuld. Bij mij gaat het om een totaal van 157 m2 en bij mijn buren om 269 m2. De tuinen zijn vanaf de straat te bereiken. Op dit moment zijn wij niet tevreden met het aanbod vanuit de bouw. Zou u een (grove) prijsindicatie kunnen geven?

Tuinen afgraven en vullen met zand

We willen graag onze tuinen laten afgraven en opvullen met wit zand. Het gaat om 5 woningen. De tuinen zijn 5,5 bij 7 meter.

Tuinen afgraven en vullen met zand

Voor ons nieuwbouw rijtje of straat willen wij graag de tuinen laten afgraven en zand laten storten. Voor nummer 93-97 is er vraag naar. Andere nummers in het rijtje hebben nog niet gereageerd. Zie situatie tekening blok 15/16. Graag zien wij een offerte tegemoet met hopelijk een passend aanbod. Voor bovenstaande bouwnummers, maar ook voor beide blokken.

Tuinen afgraven en ophogen met zand

Het gaat om meerdere tuinen. Nieuwbouwwoningen van een blok met ongeveer 5 tuinen aaneengesloten willen wij laten uitgraven, afvoeren en met zand laten ophogen. Ik zou hiervoor graag een offerte willen ontvangen. Ook wil ik een aparte offerte voor het plaatsen van schuttingen ontvangen. Ik voeg hierbij de afmetingen van de schutting en de tuinen. Breedte van elk tuin is 5,4 meter en de lengte is ongeveer 12 meter. Alle schuren zijn 3 x 2 meter.

Afgraven en egaliseren tuinen

Graag had ik wil weten wat het kost om een tuin te laten afgraven. We zijn met 8 huizen die dit willen doen. Het gaat om circa 80-100 m2 per woning. Wat kost dit dan per meter? Daarna moet alles geëgaliseerd worden.

Tuin afgraven en vullen met zand

Ik zou onze tuin graag willen laten afgraven tot 15 cm diep en laten vullen met 5 cm zand. De achtertuin is 5 meter breed en 7 meter diep inclusief schuur en de voortuin is 5 bij 2 meter. Beide tuinen zijn goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius