Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinen afgraven afwerken en 3 schuttingen plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinen afgraven afwerken en 3 schuttingen plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinen afgraven afwerken en 3 schuttingen plaatsen

Afgraven en aanvullen tuinen van 5 woningen, ineens

Recent zijn in Haarlem nieuwbouwwoningen geleverd. Met een aantal bewoners kijken wij nu hoe om te gaan met de tuinen. Zo kwam ik ook op uw site uit en interesse in uw dienstverlening. Kunt u mij helpen? Graag zouden wij een offerte willen ontvangen voor een vijftal woningen (ca 200m2 of meer ca 450m2 als de anderen ook meedoen): - afgraven 20 cm + aanvullen + aanvlakken + egaliseren - afgraven 50 cm + aanvullen + aanvlakken + egaliseren. Wat is de zand versus aarde prijs, beide van goede kwaliteit? Of komt u langs om de situatie te bekijken waarna u offerte uitbrengt? En op welke termijn hebt u tijd? In afwachting van uw reactie.

Tuin afgraven en vullen met zand

Ik zoek een hovenier die mijn voor-, zij-, en achtertuin kan afgraven en ophogen met zand. Het betreft 290 m2. De tuinen zijn nog helemaal kaal, het betreft nieuwbouw.

Nieuwbouw tuin inrichten

Ons huis is net opgeleverd, deze is rond de 60 vierkante meter. Wij hebben een mini voortuin (10 m2 en achtertuin 50 vierkante meter), en zijkant 9 meter land en 1 meter breed gedeeld met de buren. Wij zouden graag de tuinen laten inrichten. We hebben het redelijk basic in ons hoofd, omdat wij in de toekomst een serre willen bouwen. Aan de zijkant moet een paadje komen, paadje doen wij eventueel samen met de buren. Voorin kijkt uit op het water, dit willen wij zichtbaar houden. Achter denken wij vooral aan gras met een tegelpaadje van het huis naar de berging en poort. Aan zijkanten bij de schuttingen die wij nog moeten plaatsen, willen wij nog plaatst overhouden voor een paar bomen zodat de buren er geen last van krijgen. Mogelijk tegen achterkant een ruimte waar extra fietsen geparkeerd kunnen worden. Wij kijken of we de grond kunnen afgraven en dan willen wij zand storten. Dan willen wij met jou aan de slag. De schutting plaatsen wij waarschijnlijk collectief.

Tuin afgraven

Graag ontvang ik namens project een offerte voor het afgraven van de tuinen. In de bijlage een overzicht per kavel (bouwnummers 1 t/m 15) van het aantal m2 dat afgegraven moet worden (voor- en achtertuinen). Ik heb ik tevens een plattegrondtekening bijgevoegd van de percelen. Kunt u aangeven wanneer u eventueel van start zou kunnen gaan? Nog even een vraagje: de woningen worden verspreid opgeleverd. Belooft is in een tijdsbestek van ongeveer een maand. Nu begrijp ik dat de eerste woningen al wel graag met de oprit aan de gang willen en niet willen wachten tot alles is opgeleverd. Is het voor jullie een optie om het werk in twee of drie delen te doen? De eerste woningen worden begin maart opgeleverd en de rest 1 maand later, dus begin april. De offerte zie ik met belangstelling tegemoet.

Drie nieuwbouwtuinen afgraven en egaliseren

Ik vraag een offerte aan voor drie nieuwbouw huizen. Onze voor en achtertuinen moeten afgegraven worden en geëgaliseerd worden met zand. De tuinen zijn goed bereikbaar, en we hebben nog geen schuttingen. Het gaat om rond de 100 m2 totaal van alle huizen. Graag ontvang ik een prijs per m2, omdat de tuinen niet dezelfde formaat hebben.

Afgraving van tuinen

Met meerdere buren de voor- en achtertuinen bij 5 nieuwbouwwoningen laten afgraven. Voortuinen allemaal 20 m2, achtertuin 3 x 70 m2, 1 x 44 m2, hoekhuis iets meer dan 70 m2. Bij voorkeur zo snel mogelijk maar als dat niet gaat kan het ook wat uitgesteld worden.

Tuin leeghalen en afgraven en schuttingen met poort zetten

Graag zou ik een tweetal offertes ontvangen voor het leveren en plaatsen van schuttingen met poort voor een 6 tal nieuwbouwhuizen in Zuidland, Bernissepark fase 4. We hebben grofweg de aantal meters uitgerekend. De lengte van de tuinen variëren van 10 tot 12 meter. En ongeveer 5,5 meter breed. Graag zouden we een offerte willen waarin het leveren en plaatsen van douglas/lariks schuttingen en poort met antraciet betonpalen ertussen en betonrand onder zijn verwerkt. en een aparte offerte waarin het leveren en plaatsen van grenenhouten schuttingen met poort met antraciet betonpalen ertussen en beton rand eronder is verwerkt. In beide offertes mag het uitgraven voor de 6 aangrenzende tuinen meegenomen worden. Bij het uitgraven gaat het grofweg uitgerekend om 450 m2.

Tien tuinen afgraven in nieuwbouwproject (2000 m2)

Graag zou ik een offerte opvragen voor het afgraven (en weer ophogen) van grond. Het betreft het afgraven van tuinen bij een nieuwbouw project in Haarzicht te Vleuten. Onze straat, bestaande uit 5 twee-onder-eenkap woningen, wordt waarschijnlijk in april opgeleverd. Zoals het er nu naar uitziet willen allen eigenaren hun grond laten afgraven. Dit betreft een totale oppervlakte van ongeveer 2000 m2. Niet alle tuinen hebben exacte dezelfde oppervlakte, dus dit kan afwijken. Eén van de bewoners heeft met zijn hovenier gesproken en gaf dit als wens mee: Uitgraven van de voor- en achtertuin en naast garage +/- 150 m2, 20 cm diep onder kozijn uitgraven en 15 cm zand aanvullen. Oprit +/- 50 m2, 35 cm diep uitgraven en 10 cm gebroken puin aanvullen. Zou je ons voor ons een offerte willen opstellen met daarin een specificatie van de kosten en werkzaamheden. Daarnaast graag een indicatie hoeveel tijd het afgraven ongeveer in beslag zal nemen en of er nog bepaalde vereisten voor de werkzaamheden.

Het afgraven, ophogen en aanleggen van een voor- en achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Het gaat om het afgraven, ophogen en egaliseren van de voor- en achtertuin (totaal 20 m2). Vervolgens dient er een onderhoudsvrije tuin van gemaakt te worden. Wat ik graag terug zie in de tuinen bespreek ik met de vakman. De tuinen zijn goed bereikbaar.

Tuin laten afgraven en zand storten (meerder buren)

We willen graag de tuin 20/25 cm laten afgraven met nog 3 andere buren en hier vervolgens zand in laten storten. Twee tuinen zijn ongeveer 40 m2 en de andere twee tuinen 34 m2. Ik ben benieuwd welke prijs jullie kunnen bieden. Met vriendelijke groet,

Partners

Partners van Casius