Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinafrastering plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinafrastering plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinafrastering plaatsen

Tuinafrastering plaatsen

Ik wil een afrastering plaatsen in de tuin (ongeveer 8 meter lang). Aan de ene kant staat een houten paneel, aan de andere kant een hek. Ik heb het materiaal nog niet aangeschaft. Mogelijk wordt dit baseline, gaas, of hek. Voor nu kijk ik uit naar een prijsindicatie van manuren voor deze klus.

Tuinafrastering van 5 Betafence ...

Tuinafrastering van 5 Betafence draadpanelen (2 mtr. breed en 123 cm. hoog) op goed 10m2 tuinbreedte te plaatsen. Om de 2 mtr. 1 betafence paal van 175 cm. lengte, die 52 cm. diep de grond in gaat in beton te storten. Er komen dus 6 palen te staan. De panelen worden met meegeleverde betafence-beugels (2 per paal) aan de palen bevestigd. Geen specifiek gereedschap nodig. Alleen een stamper om de beton aan te stampen.

Bestaande beplanting en bestrating ...

Bestaande beplanting en bestrating verwijderen, aanvullen zand en tuinaarde, tuin grotendeels bestraten met enkele uitsparingen voor beplanting en een stukje gras. Tuinhuisje (voorzien van elektra) plaatsen en op ca. 6 m aan (houten) tuinafrastering plaatsen. Eenvoudig, maar netjes, voor mensen die niet van tuinieren houden.