Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinaanleg? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinaanleg. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinaanleg

Tuinaanleg/renovatie

Door slecht onderhoud is de tuin begroeid met onkruid. Graag zouden wij de tuin willen laten betegelen. Het gaat om de achtertuin. Het is een muizennettenwoning. Alles moet dus via het huis. De tuin is 11 m lang bij 5 m breed. Eerst graag het onkruid eruit halen, dan ophogen met zand en de tuin dan in zijn geheel betegelen.

Schuttingpaal repareren en herplaatsen schutting + toekomstig tuinaanleg: ontwerp, tegelen, borders

Ik heb 2 omgewaaide schuttingdelen van 1.80 m, waarbij in het midden de betonpaal volledig is afgebroken. Het lijkt er op dat de schuttingen zelf nog wel bruikbaar zijn. Graag laat ik direct ook de schuttingdelen terug plaatsen. De betonnen paal is van een standaardmaat, deze steekt ongeveer 10 cm boven de schuttingdelen uit. In de toekomst heb ik ook een klus om de tuin volledig te laten doen. Er is nu alleen onkruid. Dit wil ik laten betegelen, wat borders laten aanleggen en eerst een ontwerp laten maken. De tuin is 17 m diep bij 6 m breed.

tuinaanleg

Tuin is ongeveer 400 m2 en heeft nu een betonnen onderlaag. Het is de bedoeling dat daar gras komt met een betegelt pad en een keerwand richting de buren met daarop een hek. Ook moet er een vlonder worden aangelegd bij het water

Tuinaanleg

Wij wilen graag een onderhoudsvrije tuin van 224 m2 rondom een hoekhuis laten aanleggen. Het betreft een nieuwbouwwoning en er is dus nog geen sprake van een aangelegde tuin. Er is al een ontwerp voor de nieuwe tuin.

Tuinaanleg: bestrating en tuinoverkapping

Bestrating van de tuin en overkapping terras. Oppervlakte is ongeveer 77 vierkante meter. Voor de bestrating kunnen wij de huidige bestrating zelf weghalen, maar dit kan ook door u, graag meenemen in de offerte. De tegels graag door u. Graag van goede kwaliteit van hardsteen tussen 4 en 4,5 cm dik. De overkapping moet 4 bij 3 meter worden, kan tot 3,40 m. Wellicht van hardhout, graag duurzaam. De overkapping wordt open aan de zijkanten, hier zitten de schuttingen van de buren, daar moet wellicht iets nieuws komen. Vanaf juni willen wij beginnen. Graag hebben wij iemand die even langs komt om de situatie even te bekijken.

Tuinaanleg

Wij willen tuinaanleg doen icm groen en tegels. Het moet zoveel mogelijk onderhoudsvrij zijn. Ook waarschijnlijk een schutting. De tuin is ongeveer 55 m2. Op dit moment alleen bouwgrond dus helemaal leeg. Wij hebben zelf een schets gemaakt en wat fotos van hoe wij de tuin zouden willen hebben, dit delen wij graag met de vakman, om te zien of dit allemaal ook mogelijk is. Materialen mogen allemaal geregeld worden door de vakman

Complete tuinaanleg

Wij zijn opzoek naar iemand die de volgende dingen kan doen in onze tuin. Graag vragen we een offerte aan voor: Achtertuin: - Tegels verwijderen - Boom kappen (doorsnee 30 cm) - Betegelen - Kunststof schutting beide kanten plaatsen - Kunstgras plaatsen - Overkapping met spotjes - Spotjes in de grond - en overige bijkomende werkzaamheden in overleg Zie voor de afmetingen de plattegronden. Graag zien wij per mail een offerte, zodat we eventueel enkele dingen kunnen uitstellen, maar andere zaken door kunnen laten voeren.

Tuinaanleg en tuinonderhoud nieuwe schutting poort stronken verwijderen, uitdiepen tuin +grondafvoer

ik wil de tuin iets uitdiepen een verhoogt perk met zwarte steen balkjes, en een nieuwe schutting, weet nog niet wat, advies nodig ? kom kijken dan kunnen we het bespreken, dat is makkelijker voor mij als dat ik iets moet beschrijven

Tuinaanleg

Beste, graag wil ik een indicatie voor het volgende: wij kijken nu naar een huis in hoofddorp om te kopen, bod is al gedaan. Deze heeft een tuin van +-50m2. Nu vooral tegels. Wat zou het kosten om hier een mooie tuin van te maken? Veel groen, kunststof houten vlonders, gras.

Tuinaanleg in Weesp

Goedendag! Wij hebben een tuin van ongeveer 9.34 m x 4.67 m (zelf opgemeten) en zijn op zoek naar een vakman voor het opnieuw aanleggen van de tuin én het plaatsen van een simpele houten overkapping voor een degelijke prijs. Wij hebben een aantal wensen, namelijk: - onderhoudsvriendelijk - gedeelte kunstgras van minimaal 10m2 voor onze zoon - overkapping van ca 16-18 m2 - huidige tegels schoonmaken en recyclen voor stuk onder de overkapping - eventueel een deel nieuwe betontegels 50x50 of 60x60 voor overige oppervlakte - nieuwe schutting of tuinscherm aan 1 zijde ca 9,34 meter en 4.67 meter met poort - als budget het toelaat een pergola vanaf stuk kunstgras in de lengte doorlopend naar de overkapping Het ontwerp hebben wij al in gedachten maar staan open voor tips en adviezen. Is het mogelijk vrijblijvend een afspraak met u te maken om de kosten en tijdplanning te bespreken? We horen het graag! In de bijlage ziet u enkele foto’s om u alvast een beeld te geven. Ivm Corona spreken wij graag buiten in de tuin af als u langs komt :-)