Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouw. Aanleg tuin en oprit. Oprit 30 m2, aanleg tuin 50 m2 en 30 m2 kunstgras. Er is een tekening aanwezig.

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Het betreft een tuinaanleg voor een nieuwbouwwoning in Waddinxveen. De tuin is ongeveer 250 m2. Wij willen graag: gras, twee terrassen, beplanting en split/grind voor de parkeerplekken. Beide terrassen zullen ongeveer 7 bij 2.5 meter moeten worden. Met gras rondom te woning en her en der plekken voor beplanting. Het oppervlakte voor het gras is ongeveer 90 m2. Daarnaast willen wij graag twee parkeerplaatsen ongeveer 3 bij 6 meter van split/grind. Er zijn nog geen tekeningen, maar ik heb wel schets/idee. De tuin is van buitenom goed te bereiken. De zijtuin is c.a. 4 meter breed, dus ook met groter materieel kunt u makkelijk in de achtertuin komen. Graag bespreek ik de mogelijkheden. De start van de aanleg ligt ergens begin 2018.

Tuinaanleg bij een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting in december worden opgeleverd. Wij willen daar dan direct de oprit van ongeveer 30 m² laten bestraten, zodat daar 2 auto's geplaatst kunnen worden. We denken daarbij aan een wat grotere maat tegels, maar overleggen daar graag over. Verder moeten er in de tuin een terras van 4 x 3 meter en van 5 x 5 meter worden aangelegd. Bij het kleine terras willen we optioneel een houten overkapping. Ook willen we een tuinafscheiding op de erfgrens met de buren laten maken van 6 meter lang. Voorschrift is dat dit een groene afscheiding moet worden. We denken aan een rek met Hedera of een haagje. De totale maat van de tuin is ongeveer 400 m². De oprit willen we als eerste laten aanleggen, de rest van de klus kan later in overleg met u worden ingepland. We bespreken de klus graag met u en ontvangen daarna uw advies en prijsopgave. December / 12 m²/10 meter lang en 3 meter breed /groene afscheiding is verplicht / 6 meter /rek met hedera oid haag.

Tuinaanleg en schuttingen plaatsen bij de nieuwbouwwoning

Ik wil mijn tuin laten aanleggen. De maatvoering is 11 meter breed bij 24 meter lang. De achterkant grenst aan het water. Het grondwerk en de tegels en een zitkuil aan het water worden al geleverd. Nog wel nodig zijn schuttingen (graag wilgentenen 2 x 6 meter) en de rest van de tuin met 1 meter raster in houtwerk (twee keer 18 meter) en een inrichting van de tuin. Zou er iemand langs kunnen komen om de opties te bespreken en een offerte op te maken?

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Nieuwbouw Soort tuin: Achtertuin Oppervlakte tuin: 45m² schatting Beschrijving: vlonder 2 bij 5 meter en bestrating 40 m2 bestrating 25 m² Crest Smokey 50 x 100 x 2 cm ongeveer 25 st Opsluitband zwart 5 x 15 x 100 cm 12m² Facetta Wildverband Silver Blue 6cm facet-- 1 st Elan deur excellent op verstelbaar stalen frame 100 x 180 cm. Aluminium deurklink met kortschild, cilinderslot en duimen, t.b.v. elandeuren en deuren op stalen frame. 2 st kant en klaarhaag 100 x 180 cm, incl palen om tuin af te scheiden van van de carpoort Fiberon24 Horizon 24x136mm Ipé 488cm inlc , hh liggers en schroeven,klemmen

Tuinaanleg bij een nieuwbouwwoning

Op 20 april krijgen wij de sleutel van onze nieuwbouwwoning. We willen daar de tuin van ongeveer 200 m² laten afgraven. Daarna willen we de tuin laten aanleggen met een gedeelte gras, een terras en wat borders. Het werk moet in overleg met een aannemer die een fundering voor een garage gaat maken worden ingepland. Dat gaat om een oppervlakte van 6,5 x 3,2 meter. Wij maken graag een afspraak om de tuin te laten beoordelen en ontvangen daarna uw offerte.

Grondbewerking in de tuin

Het betreft een nieuwbouwwoning waar grondbewerking voor nodig is voor het aanleggen van tuin. De oppervlakte is circa 300 m2. De totale oppervlakte rondom woning circa 400 m2. Hoogte grondniveau 10 cm onder maaiveld. De grond die vrijkomt voor bestrating kan gebruikt worden in de grondbewerking voor de tuinaanleg.

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Voor ons nieuwe huis moet de tuin aangelegd worden. In de bijlage heb ik een foto toegestuurd met een zelfgemaakte ontwerp. De natuursteen tegels hebben we zelf al, die moeten alleen gelegd worden. Graag achterin de tuin een overkapping van 3 x 6 meter. De tuin is al voorzien van zand (wordt al gestort). De oplevering van het huis is waarschijnlijk in mei. Graag een zo scherp mogelijke prijs. Ons budget is € 5000,-.

Totale tuinaanleg bij een nieuwbouwwoning

Onze nieuwbouwwoning wordt in januari 2017 opgeleverd. We willen daar de tuin van ongeveer 350 m² laten aanleggen. Er is daar nu kleigrond en we willen de tuin aan de achterzijde geschikt laten maken voor het aanleggen van gras en planten in borders, eventueel inclusief een goede drainage. Naast het huis moet een oprit met bestrating komen. Aan de zijkant willen we eventueel ook een tuinpad laten bestraten. Aan de voorkant van het huis is de tuin ongeveer 3 x 13 meter groot. Daar willen we beplanting. Afhankelijk van jullie prijzen kan er ook gesproken worden over de plaatsing van een berging en de fundering voor een tuinhuisje. Ik hoor graag van jullie.

Tuinaanleg bij nieuwbouwwoning

Voor een nieuwbouwwoning wil ik graag een tuin + oprit laten aanleggen, oprit en plaatsen schutting. Ook willen we wat lichtpunten en een beregeningsinstallatie. De tuin is ongeveer 400 m2. We willen graag 45 meter schutting. We willen graag een houten schutting (potdekselwerk - donker hout). Ik wil graag een terras van 7.20 bij 4.80, en een terras van 4.80 bij 4.80 meter (60 bij 60 tegels). Ook willen we graag een oprit (80 m2, hier willen we graag grind, geen grindtegels). Er moeten ook nog wat paden komen met gebakken klinkers.