Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuinaanleg nieuwbouw woning? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuinaanleg nieuwbouw woning. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuinaanleg nieuwbouw woning

Tuin egaliseren en aanleggen

Tuinaanleg voor onze nieuwbouw woning. We zouden graag een terras van ong. 15 m2 met lichte kleur tegels (60x60 cm) willen laten aanleggen, grenzend aan de tuindeuren. Achterin de tuin een kleiner terras van ong. 6m2 met dezelfde tegels. Verder graag een pad vanaf het terras naar de poort achterin de tuin. De rest van de tuin (kunst)gras met bv 3 wat hogere plantenbakken van steen. Deze bakken verspreid over de tuin. Beplanting is niet nodig. Tuinschuurtje (ong. 2 bij 3m) en schutting staan er al. Tuin is 10 meter lang en 5 meter breed.

Tuinaanleg nieuwbouw woning

Wij willen een ontwerp en aanleg voor een tuin van 900 m2.

Tuinaanleg nieuwbouw

Graag laten wij de achtertuin van mijn nieuwbouwwoning aanleggen. De tuin is 50 m2. Hier zou ik een terras van licht grijze langwerpige tegels laten leggen. Dit zal ongeveer 3 bij 6 meter zijn. Verder wil ik kunstgras laten aanleggen, ongeveer 20 a 25 m2 en een border met beplanting realiseren. De tuin heeft een achterom en er is nu zwart grond aanwezig.

Tuin aanleggen

Tuinaanleg van een nieuwbouw woning met een diepte van ongeveer 11 meter en een breedte van 9 meter. Groot deel gras en deel bestrating en beplanting, onderhoud minimaal.

Complete tuinaanleg

Wij willen een tuinontwerp laten maken en de tuin aan laten leggen. Graag komen wij met u in contact. Het betreft een nieuwbouw kavel in ter Aar.

Tuinaanleg bij nieuwbouw

Twee onder 1 kap hoekwoning (zie bijlage bouwnummer 18) met voortuin 2 x 3 meter, zijpad naar achteren en achtertuin van 10 x 14 meter met talud uit bouw opgehoogd. Inclusief tuinhuis (ook 2 x 3 meter) en patio waar de eettafel en BBQ in kan aan tuinhuis, onderhoud arm, geen vijver, terras. Hooghekwerk ppc bruin compensit of hout aan straatkant met wellicht deur in straatkant of deur in zijpad.

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Het betreft een nieuwbouw. Aanleg tuin en oprit. Oprit 30 m2, aanleg tuin 50 m2 en 30 m2 kunstgras. Er is een tekening aanwezig.

Volledige tuinaanleg

Ik wil graag bestrating aan laten leggen en een schutting plaatsen voor een nieuwbouw tuin met afmetingen van 6.80 meter lang bij 5 meter breed. Tuinontwerp ook meenemen in de offerte. Beplanting hoeft niet

Complete tuinaanleg

Ik zit in een nieuwbouw en ik heb een voor - en achtertuin van bij elkaar ongeveer 45 m2. Het staat vol onkruid en wanneer ik het net heb weggehaald dan staat binnen 2 weken het onkruid weer hoog en hoe! Doordat ik nu helaas mijn baan ben kwijtgeraakt heb ik helaas niet zoveel te besteden, maar wel genoeg om mijn tuin te kunnen doen hoop ik. Ik heb zelf ook een tuinontwerp en beplantingsplan gedaan en heb al een opzet gemaakt hoe ik de voor -en achtertuin wil hebben. Ik heb meerdere tuinontwerpen gemaakt, dit meer om de kostenpost te vergelijken en wat haalbaar is. Ik hoop dat wij wat voor elkaar kunnen betekenen. Ik hoor graag van u.

Tuinaanleg bij de nieuwbouwwoning

Nieuwbouw Soort tuin: Achtertuin Oppervlakte tuin: 45m² schatting Beschrijving: vlonder 2 bij 5 meter en bestrating 40 m2 bestrating 25 m² Crest Smokey 50 x 100 x 2 cm ongeveer 25 st Opsluitband zwart 5 x 15 x 100 cm 12m² Facetta Wildverband Silver Blue 6cm facet-- 1 st Elan deur excellent op verstelbaar stalen frame 100 x 180 cm. Aluminium deurklink met kortschild, cilinderslot en duimen, t.b.v. elandeuren en deuren op stalen frame. 2 st kant en klaarhaag 100 x 180 cm, incl palen om tuin af te scheiden van van de carpoort Fiberon24 Horizon 24x136mm Ipé 488cm inlc , hh liggers en schroeven,klemmen