Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin vernieuwen

Vijver renoveren

Bestaande vijver renoveren , ca. 2 bij 4 meter. In ieder geval nieuwe folie. En daarnaast hout rondom vijver vernieuwen en gedeelte hout vervangen in tuin om te zorgen dat bij nat weer de gladheid weg is.

Tuin vernieuwen

Onze tuin is al een tijd door ons verwaarloosd dus nu moet er iets gebeuren. Idee is er, maar we hebben hulp nodig bij: Tuin leeghalen, afgraven en afvoer groenafval, betreft ca 59 m2 , ( borders,gras en wat tegels) ernaast willen wij graag sierbestrating, ca 39 m2 en creëren BBQ plek 3 m2 met aanwezige boerengeeltjes

Vernieuwen cq reparatie damwand

In mijn tuin bevinden zich damwanden (grondkeringen) ter overbrugging van het hoogteverschil. Deze zijn meer dan 20 jaar oud, gemaakt van hardhout maar een deel van de planken zijn aan het wegrotten, terwijl de constructie die de planken vasthoudt goed lijkt. Het gaat om ca 25 meter.

Vernieuwen tuinbestrating van 2 huizen

Wij willen graag de oude tegels (40 x 60 cm, 20 x 20 cm en een vlak 50 x 50 cm) verwijderd hebben uit onze tuin. +/- 7 cm ophogen plus nieuwe tegels laten leggen (60 x 60 en 60 x 30 beide 4 cm dik). Door de vakman laten wij graag de huidige tegels verwijderen. Tuinoppervlak is ca 37 m2, zie bijlage. Tegels regelen wij zelf. Het gaat om 2 tuinen, die van ons en die van de buren. Het gaat om ongeveer hetzelfde voor beide tuinen.

Tuin vernieuwen

Ik wil de tuin iets verhogen met 3 cm & tegels vervangen door 60x60 tegels, hekwerk links vervangen en gelijk maken aan het hekwerk rechts. En een nieuw toegangspoort. De tuin is 60 m2.

Voortuin vernieuwen

De voortuin is 13 m2 en moet vervangen worden. Werkzaamheden: leeghalen en afvoeren, bestraten en beplanten. Materiaal willen we graag laten leveren door de vakman, wat voor soort materiaal doen we graag in overleg. Voor het leeghalen heb ik eventueel nog een foto van de tuin.

Schuttingen vernieuwen (20m1) plus poort maken

Wij willen een schutting het liefst hout met zwart beton, we hebben een lengte nodig can 19,50 meter met 2 hoeken. En een poort wij willen deze het liefst 1,10 m of 1,20 m. Zie foto's. We willen laten leveren en laten plaatsen. Zelf zullen we de oude schutting verwijderen en afvoeren We krijgen eind april 2020 de sleutel en willen dan gelijk met de tuin aan de slag.

De voor- en achtertuin renoveren

Graag wil ik een offerte aanvragen voor de renovatie van de voor- en achtertuin. In de voortuin mogelijk iets van een waterspiegel gras en bestrating en in de achtertuin bestrating, vernieuwen grasmat en renovatie vijver met aanleg van borders. De voortuin en achtertuin zijn beide ongeveer 10 meter diep en breed zal ongeveer 4,5 meter zijn. Ik bespreek graag met de hovenier hoe we de tuin het best kunnen inrichten.

Tuin terras vernieuwen

Ik wil graag mijn tuin terras vernieuwen met terras tegels van circa 50x50 of 60x60 koud tegen elkaar aangelegd. Er liggen nu stenen, en deze moeten verwijderd en afgevoerd worden. Graag ontvang ik een offerte.

Voortuin en pad langs het huis leegmaken

Ik wil mijn tuin vernieuwen. Het gras moet eruit (circa 40 m2) en er staan ook 3 struikjes die eruit mogen. Ik ga zelf een nieuwe tuin aanleggen. Graag alles afvoeren. Daarna schone tuingrond erop. De ondergrond is klei. Afmetingen: voortuin 5 x 6 meter. Langs het huis een strook van circa 1 x 9 meter. Er is wel veel haast bij.