Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin laten uitruimen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin laten uitruimen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin laten uitruimen

Tuin laten uitruimen

Tuin uitruimen, bomen rooien en de boel klaarmaken voor het storten van een beton fundering. De hoek op de foto moet helemaal leeg gemaakt worden oppervlak is ongeveer 8 x 8 meter.

Tuin afgraven en beplanting en zand afvoeren

Graag ontvang ik een vrijblijvende offerte voor het uitruimen van mijn voortuin. Hierin staan diverse struiken en planten. Daarnaast moet de tuin enigszins worden afgegraven. De struiken en zand afgevoerd. Het oppervlak bedraagt ongeveer 30 vierkante meter.

Tuin uitruimen, egaliseren en gedeeltelijk bestraten

Ik wil de tuin uitruimen en egaliseren plus een gedeelte terras aanleggen van 12 m2. De totale tuin is circa 77 m2. Voor de overige ruimte zou ik kunstgras willen.

Tuin uitruimen en opnieuw aanleggen

De tuin heeft op dit moment een soort natuursteen en een rotstuintje. Dit dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna zal de tuin, 20 m2, betegeld moeten worden met betontegels.

Tuin uitruimen en opnieuw aanleggen

Ik wil mijn achtertuin van ongeveer 50 m2 opnieuw laten aanleggen. Ik heb veel last van onkruid en zevenblad. Ik wil graag de oude tegels eruit laten halen, afgraven, een worteldoek plaatsen, en opnieuw betegelen met nieuwe tegels. De oude tegels dienen door de vakman te worden afgevoerd.

Gehele tuin uitruimen en betegelen

Het betreft de achtertuin van ongeveer 8 bij 8 meter. Er liggen vlonders en er staat een schuurtje. Wanneer het regent is de achtertuin een soort moeras. De achtertuin dient leeg gehaald te worden en dan eventueel verhoogd. Daarna willen wij vlonders of bestrating laten leggen. Hiervoor maken wij graag een afspraak om een en ander te bespreken en advies te ontvangen.

Jaren 30 woning een tuin in stijl geven

Wij hebben een hoekwoning uit 1936. Een heel karakteristiek huis met glas-en-lood, een erker en oude details. Helaas is onze tuin een oerwoud aan planten en slechte betegeling. Graag willen volgend jaar aan onze voor- en zijtuin beginnen. De voortaan is 7 m2, de zijtuin 10-15 m2. Deze moet in de stijl komen van ons huis. Wij zijn nu op zoek naar iemand die met ons mee kan denken over het ontwerp en mee kan helpen met de tuin uitruimen en inrichten. Bestrating en beplanting.

Onderhoud achtertuin, eventueel aanleg ...

Onderhoud achtertuin, eventueel aanleg nieuwe planten en verlichting, na uitruimen tuin evt opnieuw bestrating

Het uitruimen van mijn huidige tuin , ...

Het uitruimen van mijn huidige tuin , opnieuw bestraten