Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin uitgraven en opnieuw aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin uitgraven en opnieuw aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin uitgraven en opnieuw aanleggen

Tuin uitgraven en egaliseren

Bij een gedeelte van 40 m2 dient er een klein laagje uitgegraven te worden, geëgaliseerd en gras gezaaid. Daarnaast hebben wij een deel van 28 m2 waar ongeveer 20 cm afgegraven moeten worden en zand gestort om hier later een terras te maken. De vakman die de grond af te voeren en de tuin is goed bereikbaar.

Tuin afgraven voor inground trampoline

Ik wil graag een trampoline in de tuin. Waar deze komt te staan is een oude vijver die is opgevuld met schoon zand. De ruimte die uitgegraven moet worden is 2,80 x 2 meter en 0.70 m diep. Er kan geen graafmachine bij: er is geen directe toegang naar tuin vanaf straat. Deze moet dus handmatig worden afgegraven en afgevoerd. Ik kan zelf eventueel meehelpen bij het afgraven. Kunt u aangeven wat de totaalkosten worden van het uitgraven van dit stuk inclusief verwerking ervan?

Tuin uitgraven, grond afvoeren en zand leggen

Ik wil graag een offerte voor een voortuin met oprit uit te laten graven, afvoeren en zand leggen met worteldoek. Het oppervlak is 46,5 m2.

Boom kappen en afvoeren

Boom kappen in tuin bij mijn vader in Zuid Beijerland en deze ook afvoeren. Eventueel ook de wortel uitgraven en frezen. Deze prijs als optie meegeven in offerte. De boom is ongeveer 6meter hoog en de stam diameter ongeveer 40 cm. De boom kan vrij vallen.

Tuin uitgraven en ophoogzand aanbrengen

Nieuwbouwwoning, 15 cm zand afgraven en afvoeren. Aanbrengen met ophoogzand. In totaal ongeveer 40 m2. Locatie is redelijk bereikbaar.

Tuin gedeeltelijk afgraven en ophogen

Gedeeltelijk de tuin uitgraven 24m2 / 20cm en aanvullen met gele zand.

Tuin uitgraven, egaliseren en tegelklaar maken

Nieuwbouwwoning: De tuin is alleen grond. Dit wil ik wat laten uitgraven en opvullen met zand zodat ik de tuin kan betegelen. Het is een rechte tuin van 11.25 x 5. 00 m dus ongeveer 56 vierkante meter. De tuin is leeg en goed bereikbaar. De bouwvakkers hebben mij verteld dat de grond stevig is, zodat ik eventueel ook de auto erop kan zetten. De oude grond wil ik ook laten afvoeren. Uitvoerdatum in overleg.

Uitgraven van een plantenbak

Achter in de tuin hadden wij een grote plantenbak van 4 x 4 meter. Graag laten wij deze bak uitgraven en de aarde afvoeren zodat we weer een vlakke tuin hebben. Er is een achterom aanwezig.

Volledige tuinrenovatie

Oude tegels en grind afvoeren. Tuin uitgraven, en egaliseren. Gras leggen, nieuwe tegels leggen waar oude tegels en grind lag. Misschien een slim idee om iemand langs te laten komen om een volledige indruk te krijgen. Het is een diepe tuin van minstens 60 vierkante meter. Ik wil graag keramische tegels dus dit graag even in overleg. Het huis heeft een achterom maar er zit wel een schutting omheen dus daar moeten we ook even over overleggen.

Tuin uitgraven een ophoogzand aanbrengen

Onze tuinen dienen uitgegraven te worden het betreft 6 huizen, circa 300 m² in totaal, 20 cm af graven en weer ophogen met zand (60%) en 40% tuinaarde. De huidige tuin is van klein en zand. Behalve de schuurtjes staat er nog niets.

Partners

Partners van Casius