Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin uitgraven en opnieuw aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin uitgraven en opnieuw aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin uitgraven en opnieuw aanleggen

Tuin leeg halen van struiken uitgraven/ vlakken met zand daarna tegelpad in het midden en split aan de zijkanten.

Beschrijven staat onder titel zie hierboven. Standaard 60/40 tegel. Roosters met split. Tuin is 5 meter breed 28 meter lang Met vriendelijke groet, Rob Schouman

Tuin uitgraven, afvoeren en gedeelte ophogen

Gaat om een nieuwbouwwoning waarbij de tuin uit 2 delen bestaat. Eén kant gras (20 m2), andere kant tegels (20 m2). Dit mag afgegraven worden, afgevoerd en opgehoogd. Wie kan ons helpen?

Tuin uit laten graven

50 m2 tuin 15cm uitgraven. Tuin is goed te bereiken vanuit de openbare weg. Geen schutting dus een graafmachine heeft vrijbaan.

Uitgraven en zand erin

In de achtertuin dient er 45 m2 uitgegraven te worden. Dit gaat om aarde en gras en zal ook afgevoerd moeten worden. Hierna zal de 45 m2 opgevuld moeten worden met zand. De tuin heeft een achterom.

Tuin uitgraven, afvoeren en nieuw zand storten

Het gaat om een nieuwbouwwoning met een tuin van 5 bij 12 meter. De grond is redelijk vervuild door de afbouw van de vorige woningen. Het gaat om uitgraven rond de 20 cm en deels (waar kunstgras komt) iets minder. Aanvullen met nieuw, schoon zand. Het zand is redelijk vervuild.

Tuin afgraven en egaliseren

Ik wil mijn achtertuin laten uitgraven, egaliseren en puin vrij maken. Er bevinden zich nog struiken, takken en stenen die afgevoerd dienen te worden. Wij gaan verbouwen en hebben een tuin die oploopt. Het zal gaan om 12 x 12 meter, maar dit nu nog een ruime schatting. Het gaat om een 2 onder 1 kap woning en de achtertuin is bereikbaar door de woning heen. Per 1 augustus.

Tuin uitgraven, afvoeren en egaliseren

Voorbereidingen treffen voor beton storten. Het gaat om circa 7 m3 zand uitgraven en afvoeren. Ook moet de grond aflopend geëgaliseerd worden. Tuin is goed bereikbaar.

Tuin uitgraven

Tuin graag 20 cm uitgraven en afvoeren grond. Tuin is 6 meter Breed en ongeveer 17 meter diep. Graag hoor ik wat de kosten zijn. Schutting komt 12 juni.

Tuin uitgraven

Ik ben vergeten de afmetingen van de tuin door te geven: 1,80 m x 7 m.

Achtertuin uitgraven en aanvullen

In de achtertuin 20 cm uitgraven en aanvullen voor straatwerk. Denk 15 cm dat de tuin straks 5 cm lager wordt dan nu. Gaat om ongeveer 160 m2. Er is een achterom van 2.20 meter breed.