Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin uitgraven en ophogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin uitgraven en ophogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin uitgraven en ophogen

Tuindeel uit en af laten graven

Een deel van de tuin, zie foto, 15 cm diep uitgraven en grond en onkruid afvoeren ongeveer 8 a 9 m2 graag zo spoedig mogelijk 2e offerte: dit deel betegelen met 30x30 tegels per mail bereikbaar

Tuin uitgraven en ophogen

Graag ontvang ik een offerte voor het uitgraven/afvoeren en ophogen met zand van 54 vierkante meter tuin. En op welke termijn dit mogelijk is. Ik hoor graag van u. Mvg, Ronnie. Rameswar

Tuin uitgraven, ophogen en egaliseren

Wij hebben ongeveer 35m2 tuin achter dat wij willen laten uitgraven, met zand weer laten ophogen en egaliseren. Wij hebben er echter geen verstand van en weten niet wat er nodig is, 10 of 20cm uitgraven. We zien graag een offerte tegemoet.

Tuintje renoveren

Tuin 50 m2. Afgraven grond en stenen. Uitgraven vijver L-vorm. 3x1,5/2x1,5. Leggen van tegels en waterafvoer strip. Kleine afscheiding hoek van keien in gaas. voortuin is goed bereikbaar.

Tuin uitgraven en grond afvoeren

Graag laten wij onze tuin uitgraven en het grond afvoeren. Tuin is 6. 80 meter lang en 4 meter breed

Bron laten slaan in de tuin

Ik wil graag een bron laten slaan in mijn achtertuin. Ik heb al een bron, maar die zit op 5 meter en staat al een paar jaar droog. Indien mogelijk deze verder uitgraven anders een geheel nieuwe bron slaan. Tuin is goed bereikbaar.

Kunstgras leggen in tuin

Mijn tuin uitgraven en de zwarte grond afvoeren, zand leveren, leggen en egaliseren en 35 vierkante meter kunstgras leveren en leggen. Tuin is goed bereikbaar.

Tuin uitgraven

Wij zijn met de tuin bezig zoals u kunt zien op de foto’s bedoeling is dat er weer gras in komt maar er moet dan eerst een flink stuk worden uit uitgegraven en afgevoerd worden Hoor graag de prijs het is z’n 6 kubieke meter

Gat voor trampoline uitgraven en grond afvoeren

Uitgraven van een gat ten behoeve van het plaatsen van een trampoline (het plaatsen van die trampoline, doen we zelf) plus het afvoeren van de grond dat uit het gat komt. Afmetingen: Het betreft een gat van 380 cm x 200 cm, die in het midden 75 cm diep moet zijn. Er is een achterom, dus de tuin is goed te bereiken. De klus kan op ieder moment uitgevoerd worden. Ook als klus 'tussendoor'.

Tuin uitgraven, egaliseren en bestraten

De voor- en achtertuin willen wij graag laten uitgraven de grond laten afvoeren. Hierna zal er geëgaliseerd moeten worden en beide tuin bestraat met tegels van 60 bij 60 cm. In de achtertuin zijn een vlonder en plantenbakken aanwezig en in de voortuin is er ook 1 plantenbak. Deze zullen blijven. De voortuin is 16 m2 en de achtertuin 36 m2. Beide tuinen zijn te bereiken, de achtertuin is via een brandgang te bereiken.