Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin uitgraven en ophogen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin uitgraven en ophogen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin uitgraven en ophogen

Tuin uitgraven 15cm en opvullen met straatzand

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan afgraven en ophogen met zand. Het gaat om 50 m2 wat ongeveer 15 cm moet worden afgegraven/opgevuld. De tuin is te bereiken via een tuindeur van 1 meter breed.

Uitgraven, storten zwarte tuingrond en egaliseren

Graag ontvangen we een offerte voor het uitgraven en storten van zwarte tuingrond in onze nog aan te leggen tuin bij ons nieuwbouwwoning. Het gaat om een oppervlak van 165 m2. Daarna wil ik de grond laten egaliseren.

Tuin uitgraven en klaarmaken voor bestrating

Ik ben op zoek naar een hovenier die mijn tuin, oppervlak circa 45 m², kan uitgraven en kan klaarmaken voor latere bestrating.

Tuin uitgraven en kunstgras plaatsen

Wij willen graag de tuin uitgraven, af laten voeren en dan kunstgras plaatsen. De tuin is ongeveer 12m2 Het kunstgras is 4,6m x 4 meter.En de verdeeldoek ook. Er zitten 35 pennen bij. De lengte is ongeveer 455 x 355 met een schuine hoek.

Tuin uitgraven grond afvoeren en opvullen met zand

De tuin moet afgegraven worden ongeveer 35 a 40 m2 en opgehoogd worden met zand met 8 cm. Er staat en schutting om de tuin met een schuttingdeur.

Deel tuin uitgraven en vervangen met aarde

Ik ben op zoek naar een hovenier die een de restant tegels wil verwijderen, zand wil afgraven en vervangen met aarde voor oa gras en planten. Het deel tuin is 4x5 meter.

Tuin renoveren

24 m3 grond uitgraven,afvoeren en opvullen met zand. 90 m2 tegels 60 x60x4 cm antraciet. 50 mtr banden. 50 mtr zaagwerk ongeveer. 30 m2 kunstgras ondergrond en leggen.

Bamboe uitgraven

Wij hebben ongeveer 13 m2 bamboe in onze tuin, deze willen wij graag laten uitgraven. Zodat de bamboe echt goed weg is en wij een tuin kunnen aanleggen.

Tuin afgraven, afvoeren en opvullen

Onze tuin van 30 m2 15 cm uitgraven en opvullen met hoogzand. Tevens oude grond afvoeren. Tuin is makkelijk toegankelijk.

Tuin uitgraven en egaliseren

Onze achtertuin is ongeveer 50 m2. We willen zelf een zeer eenvoudige tuin aanleggen van 50% gras en 50% terras. De werkzaamheden zijn als volgt: - 2 bomen rooien van 2.50 meter hoog - de tuin uitgegraven en egaliseren - 25 m2 terras leggen - 25 m2 gras zoden plaatsen Graag zou ik de kosten voor de werkzaamheden gespecificeerd willen zien op de offerte.

Partners

Partners van Casius