Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin een tuinontwerp aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin een tuinontwerp aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin een tuinontwerp aanleggen

Maken van een tuinontwerp

Onze tuin moet een metamorfose ondergaan. 1e kind is op komst dus daar zal ook rekening mee gehouden moeten worden. Achtertuin is 10 bij 6 meter met een schuurtje. Voortuin is 3 bij 6 meter.

Tuinontwerp maken

Vorig jaar hebben wij ons huis gekocht. De tuin vinden we nu wat ouderwets en zouden wij graag een ontwerp willen laten maken door een creatieve vakman. Graag maken we er een hippe, verrassende, creatieve plek van waar we verschillende plekjes hebben om heerlijk te loungen. Een tuin met niet te veel onderhoud, maar ook niet te veel tegels, water moet makkelijk de grond in kunnen zakken. De tuin mag zeker veel groen bevatten. De tuin is zo'n 5,5 x 16 meter.

Tuinontwerp en tuinaanleg

Wij zijn (bijna) naar Haarlem verhuisd. De tuin van onze nieuwe woning is circa 100 m2 en staat momenteel vol met beplantingen. Wij zouden hier graag een strakke/moderne tuin van willen maken. Beplantingen zijn nog steeds welkom maar wel in minder mate en de tuin zien we graag redelijk onderhoudsvrij. Wat we ook graag zouden willen is een plekje waar we lekker met 6 man kunnen zitten met een tuinhaard en een plek voor een eettafel. Zouden jullie een inschatting kunnen geven wat voor jullie de kosten van een dergelijke tuinaanleg zouden zijn? En vanaf wanneer zijn jullie beschikbaar? Voor ons zou zo spoedig mogelijk ideaal zijn. Alvast dank voor jullie tijd!

Tuin egaliseren, bestraten en gras zaaien

Graag een tuinontwerp. Bestraten en egaliseren van een kleine 200 m2 en gras, ongeveer 1000 m2. Is allemaal goed toegankelijk. Worteldoek aanbrengen e.d.. Graag grijze betonklinkers. Veel rechttoe rechtaan. Graag inzaaien met gras.

Tuinontwerp maken en realiseren

Onze tuin is ongeveer 100 m2. Nu zijn er bijna overal tegels, er is ook wel een stuk gras. Ik zou graag de tuin in zijn geheel veranderen, meer gras en nieuwe tegels. Eigenlijk moet alles verandert worden. Ik zoek iemand die bij mij een tuinontwerp kan maken en dit vervolgens kan realiseren.

Tuinontwerp en aanleg met tuinhuis

Wij hebben een woonboerderij gekocht en deze opgeknapt. Nu is de tuin van ongeveer 250 m2 groot aan de beurt. Er is geel en zwart zand aanwezig. Wij maken graag een afspraak met een vakman om advies en mogelijkheden te ontvangen. Er dient bestrating en groen aangelegd te worden en eventueel een tuinhuisje geplaatst. Na het maken van het ontwerp dient deze ook uitgevoerd te worden.

Tuin egaliseren en aanleggen

Tuin afgraven, nieuw zand erin. Tuinontwerp, advies planten (grote boom bij de buren zuigt grondstoffen weg). Tuin ongeveer 18 m2.

Tuinaanleg volgens tuinontwerp

Ik heb een redelijk gedetailleerd initieel tuinontwerp gemaakt en ik zou graag een prijsindicatie of offerte ontvangen voor het verwijderen van bestaand terras en aanleggen van nieuwe tuin (incl betontegel terras, vlonder, pergola boven vlonder, plantenbakken etc.). Zie in de bijlage het tuinontwerp. Totale tuin is ongeveer 70 m2, de schuur is reeds bestaand.

Tuinontwerp en -renovatie

Wij willen een ontwerp maken voor een nieuwe indeling van onze tuin waar de volgende aspecten voor ons belangrijk zijn: - meer beplanting, groenblijvend, leibomen, fruitboompje, grassen, 4-seizoenen, bloeiend, wit, roze, lila, paars, diep oranje/rood, eventueel Geel. - sfeervol, rust, eenheid. - mediterrane/strandsfeer. - potten en/of vaste plantenbakken. - zweef parasol - zon liefhebbers, 6-pers eethoek, stenen bbq (aanwezig). Graag iemand langskomen om het te bespreken.

Tuinontwerp en -renovatie

Voor een kleine stadstuin van rond de 30 m2 hebben we zelf ideeën, maar willen we graag ook met een hovenier nadenken over een ontwerp en mogelijkheden. Wensen: schutting en kleine overkapping inclusief ingebouwde bank einde tuin, nieuwe bestrating en/of houten vlonder, 2 nieuwe schuttingen in de lengte. De tuin heeft geen achterom, het materiaal zal via de woning aangevoerd moeten worden.