Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin een tuinontwerp aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin een tuinontwerp aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin een tuinontwerp aanleggen

Tuin volgens een tuinontwerp aanleggen

Tuin van 7.20 meter breed en 7.80 meter diep. Hier staat tevens een schuur op van 2 bij 4 meter. Daarbij hebben we een strook tuin aan de zijkant van het huis, waar onze tweede poort zit zodat je ook via de voorkant de tuin in kan. Deze is 10 meter lang en 1.50 meter breed. We hebben een tuinontwerp en ontvangen graag offerte voor het aanleggen. Bestrating van 2.80 meter diep en 7.20 meter breed + strook naast huis. Kunstgras wat zacht moet zijn en zo min mogelijk onderhoud. 3.20 meter diep en 7.20 meter breed. Dan is er nog een strook van 3 bij 2 meter naast de schuur over en we twijfelen hier over tegels vs kunstgras. Verder willen we 4 tot 6 linde leibomen, een trampoline ingegraven en een kleine moestuin. Offerte mag excl schuttingen en excl prijs van trampoline zelf. Foto van ontwerp hebben we nog niet binnen. Het is een nieuwbouw woning, er ligt hier enkel zand maar nog niet hetgene waar op de tuin kan komen. Ik hoor graag uw prijsofferte.

Tuin aanleggen

Onze tuin betreft een tuin bij een nieuwbouw woning, achterzijde van de woning. De oppervlakte is ongeveer 84 m2. Wij willen de tuin graag betegeld hebben en wij willen graag borders in de tuin, langs schuttingen + een extra. Eventueel zou er ook een tuinontwerp bij komen wanneer wij het via jullie afnemen. Het hekwerk is al geplaatst op het moment dat de tuin aangelegd moet worden. Ook is de tuin al af gegraven 20 cm diep en gevuld met zand, tevens aan getrild. De parkeerplaatsen liggen buiten het hekwerk en het pad langs de parkeerplaats is ook al aanwezig.

Tuin uit- en opruimen

Ik wil mijn hele tuin opgeruimd hebben, er moet gesnoeid worden en onkruid moet verwijderd worden. Alles moet opgeruimd worden en eventueel een nieuw tuinontwerp. Ik zou daarvoor een prijsindicatie willen. De tuin is ongeveer 150 m2 achter en voor zijn nog 2 bomen die gesnoeid moeten worden samen met een lange heg.

Tuin volgens een tuinontwerp aanleggen

Graag ontvang ik een offert op basis van bijgevoegd ontwerp. De tuin komt bij een nog op te leveren nieuwbouw huis en zal februari/maart aangelegd dienen te worden. Achtertuin is 8,50 meter diep en 9,50 meter breed.

Tuin opnieuw aanleggen volgens ontwerp

Wij willen onze tuin opnieuw laten aanleggen met behulp van een tuinontwerp. De tuin is ongeveer tussen de 30 en 40 m2.

Achtertuin opnieuw aanleggen

Ik ben zelf binnenhuisarchitect en heb een nieuw tuinontwerp gemaakt voor onze achtertuin van 555 x 593 cm. We willen de achtertuin opnieuw laten aanleggen en er is ook wat werk te doen in de voortuin. We willen een afspraak maken om het ontwerp te bespreken en de tuin te laten beoordelen. We staan open voor uw advies. Daarna ontvangen wij graag uw plan van aanpak en een offerte.

Tuin ontwerpen en aanleggen bij een nieuwbouwwoning

Wij hebben bij onze nieuwbouwwoning de tuin van 45 m² al laten afgraven door een bedrijf dat bij de buren aan de slag was. We willen nu zand laten aanbrengen en aarde en een tuinontwerp laten maken. We willen een afspraak maken om de sfeer hier even te bekijken en onze wensen te bespreken. Daarna ontvangen wij graag uw offerte voor zowel het maken van het ontwerp als de aanleg van de tuin.

Complete tuinrenovatie

Het gaat om het maken van een tuinontwerp, herbestrating, aanleg zwembad, terras, overkapping, bloembakken en dergelijke. Wij willen misschien nog een overkapping. Wij willen sowieso ook een ruimte met douche en wc maken. We hebben al een stuk gedaan van de tuin, wat mag blijven zoals het is. Het is geen nieuwbouw, ook geen sprake van erfscheiding. Wij hebben een moodboard.

Aanleg folievijver

Ik heb voor een klant een tuinontwerp gemaakt voor een kleine tuin van 5,8 x 11 meter. De bestrating ligt er al in en nu wil de klant nog beplanting en een vijver. Ik wil graag een offerte ontvangen voor de aanleg van een folievijver (EPDM) voor goudvissen. De afmeting moet 350 x 100 cm en ongeveer 75 cm diep worden. De vijver ligt geheel in de grond en wordt afgewerkt met een stenen vijverrand van natuursteen, hardsteen gezoet van 20 x 100 cm met hoekstukken. Ik zou graag willen weten wat de kosten voor de vijver zijn inclusief filter e.d. en de kosten voor de aanleg (manuren). Dit zelfde zou ik willen weten voor een hoekvijver van 1,5 meter breed en de buitenwerkse maten 3,5 en 5 meter en 75 cm diep. Graag prijzen van beide vijvers apart vermelden, we zitten nog te twijfelen welke vorm we nemen.

Achtertuin ontwerpen en aanleggen

Ik woon in een split-level tussenwoning en wil daar voor de achtertuin een tuinontwerp laten maken en dat laten uitvoeren in maart of april 2018. Mijn tuin is 9 x 5,5 meter groot en via de garage bereikbaar. Er is een hoogteverschil in de tuin van 150 cm en daar staat een houten trap. Ik wil een afspraak maken om mijn tuin hier te bekijken en ontvang daarna graag uw advies en een prijsopgave.

Partners

Partners van Casius