Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin een tuinontwerp aanleggen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin een tuinontwerp aanleggen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin een tuinontwerp aanleggen

Eigen tuinontwerp laten uitvoeren

De achtertuin is ongeveer 7 meter breed en 6 meter diep. Er is nu een gedeelte bestraat en dit dient te worden verwijderd en afgevoerd. Daarnaast is er nog een boom aanwezig die gerooid moet worden en bamboe verwijderd. Daarna wil ik 1/3 deel van de tuin laten voorzien van een vlonder en 2/3 deel van kunstgras. De achtertuin is goed bereikbaar.

Tuinontwerp en beplantingsplan laten maken

We willen graag onze tuin aanpakken. Meer borders, meer eenheid, mogelijk opnieuw bestraten.

Voortuin volgens tuinontwerp aanleggen

Aanleggen van een voortuin. Zie afbeelding voor omschrijving 45 m2 tuin 15 m2 nieuwe tuinaarde en beplanting aanbrengen 20 m2 Grind op grindplaten

Tuinontwerp en -renovatie

De achtertuin dient volledig opnieuw ingericht te worden, waarbij we de schuur ook afbreken en een nieuwe schuur gaan plaatsen. Tevens dient de tuin opgehoogd en geëgaliseerd te worden. We hebben nog geen tuinontwerp en er is ook nog geen keuze gemaakt met betrekking tot de schuur. Wel is de wens om alles te betegelen en voor de planten met bakken te werken, al dan niet ingebouwd. Tevens dienen de schuttingen vervangen te worden. De tuin is ongeveer 78 m2, 6 meter x 13 meter.

Tuin en dakterras renoveren

We zijn op zoek naar een hovenier. We willen dit voorjaar de tuin laten renoveren. We willen graag een tuinontwerp en advies, alles wat er nu in staat moet er uit. Denk aan nieuwe tegels, nieuwe grond, borders, beplanting en een soort toegangshekje. Daarbij moet ook het dakterras gedaan worden: oude tegels verwijderen, en iets nieuws er op. De tuin is circa 7 x 10 meter. (inclusief schuur). Het dakterras is 1,5 x 5 meter.

Tuinontwerp en -aanleg

Wij hebben een bestaande tuin, 160 m2, voor + achtertuin, die wij volledig opnieuw willen laten inrichten. De schutting mag blijven maar de rest mag afgevoerd worden. Het afvoeren van de oude tuin zouden wij zelf willen verzorgen. Ik wil graag een kind vriendelijke tuin, een doorrij naar de garage achterin de tuin een een zithoek / terras. Verder mag het een moderne maar wel bloemrijke tuin worden. De zijtuin langs de woning willen wij laten bestraten met Amsterdams waaltjes. Hier ligt nu grind. De voortuin is nu leeg. Hier willen wij een deel gras en een groene omheining laten plaatsen.

Tuinontwerp bij nieuwbouwwoning

Ontwerp voor onze tuin (nieuwbouwwoning) in Amsterdam. Inclusief voortuin/oprit. Totale oppervlakte ca 230m2.

Tuin volgens een tuinontwerp aanleggen

Tuin van 7.20 meter breed en 7.80 meter diep. Hier staat tevens een schuur op van 2 bij 4 meter. Daarbij hebben we een strook tuin aan de zijkant van het huis, waar onze tweede poort zit zodat je ook via de voorkant de tuin in kan. Deze is 10 meter lang en 1.50 meter breed. We hebben een tuinontwerp en ontvangen graag offerte voor het aanleggen. Bestrating van 2.80 meter diep en 7.20 meter breed + strook naast huis. Kunstgras wat zacht moet zijn en zo min mogelijk onderhoud. 3.20 meter diep en 7.20 meter breed. Dan is er nog een strook van 3 bij 2 meter naast de schuur over en we twijfelen hier over tegels vs kunstgras. Verder willen we 4 tot 6 linde leibomen, een trampoline ingegraven en een kleine moestuin. Offerte mag excl schuttingen en excl prijs van trampoline zelf. Foto van ontwerp hebben we nog niet binnen. Het is een nieuwbouw woning, er ligt hier enkel zand maar nog niet hetgene waar op de tuin kan komen. Ik hoor graag uw prijsofferte.

Tuin aanleggen

Onze tuin betreft een tuin bij een nieuwbouw woning, achterzijde van de woning. De oppervlakte is ongeveer 84 m2. Wij willen de tuin graag betegeld hebben en wij willen graag borders in de tuin, langs schuttingen + een extra. Eventueel zou er ook een tuinontwerp bij komen wanneer wij het via jullie afnemen. Het hekwerk is al geplaatst op het moment dat de tuin aangelegd moet worden. Ook is de tuin al af gegraven 20 cm diep en gevuld met zand, tevens aan getrild. De parkeerplaatsen liggen buiten het hekwerk en het pad langs de parkeerplaats is ook al aanwezig.

Tuin uit- en opruimen

Ik wil mijn hele tuin opgeruimd hebben, er moet gesnoeid worden en onkruid moet verwijderd worden. Alles moet opgeruimd worden en eventueel een nieuw tuinontwerp. Ik zou daarvoor een prijsindicatie willen. De tuin is ongeveer 150 m2 achter en voor zijn nog 2 bomen die gesnoeid moeten worden samen met een lange heg.