Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin renoveren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin renoveren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin renoveren

Een achtertuin voorzien van strakke bestrating

Ik zoek een tegelzetter die mijn gehele achtertuin kan renoveren. De achtertuin is 12,5 bij 6 meter (inclusief schuur à 5 m2). Het gaat om het verwijderen van de oude bestrating, het leveren en plaatsen van nieuwe bestrating. De tuin is o.a. bereikbaar per achterom. Misschien moet de tuin nog opgehoogd worden.

Tuin renoveren

Wij willen graag een nieuwe tuin late aanleggen van 49 m2 die onderhoudsvrij is. Tegels hebben we al. De volgende zaken moeten nog gebeuren: eruit halen/afvoer grond, zand om op te hogen, cement, lijm voor cement en tegels leggen.

Tuinrenovatie 250 m2

Wij willen graag ons tuin laten renoveren. 250 m2. 80 m2 is al betegeld, dit haal ik zelf eruit, daar mag het met nieuwe tegels keramische tegels weer gelegd worden. Ook willen we een kleine verhoging van de woning naar de tuin met een trappetje. De rest is een beetje verwilderd. Dit opgraven klaarmaken voor graszoden. 4x3 m2 betegeld hierbij oude tegels gebruiken. Voor de rest ideeën over kleine paden maken enz. ook graag ideeën vanuit de hovenier.

Gazon in achtertuin renoveren

Ik wil gazon achtertuin renoveren. Werkzaamheden omvatten frezen en egaliseren. Als optie tevens levering & plaatsing grasmatten. Tuin is 27m diep en 7.5m breed.

Een achtertuin ophogen en renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. De tuin is flink verzakt en dient opgehoogd te worden. Het gaat om het ophogen, opnieuw bestraten (met de huidige klinkers) en verhoogde plantenbakken aanleggen. De tuin is 50 m2 en bereikbaar per achterom.

Tuin volledig laten vernieuwen

Ik wil graag mijn tuin laten renoveren zoals je op de foto ziet. Achter zit een sloot. Het liefst zou ik ah einde vd tuin een lager niveau hebben. Tevens groeit er ad slootkant achter de schutting een bramenstruik die ik weg wil hebben, net als ad linkerkant een klimop. Ik hou van groen. Maar wil er wel minder werk aan hebben. Dus wellicht wat meer bedekking dmv grind/tegels bijv. Stukje gras mag nog wel. evt hoge plantenbakken ad zijkanten. En terras wellicht nog iets dieper. Ik heb foto's geprobeerd toe te voegen, maar vraag af of ze er bij zitten.

Een onderhoudsvrij tuin aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Zowel voor als acter volledig bestraten, beschutting plaatsen en waterkraan monteren. Oude tegels verwijderen en meenemen. Daarnaast ook onkruid Verwijderen en doek plaatsen zodat er geen onkruid meer door de nieuwe tuin groeit.

Tuin renoveren

Ik wil graag mijn terras laten rechtleggen. Dit is verzakt. Tevens zou ik graag kunstgras om het terras willen hebben. Terras ongeveer 40 m2, kunstgras 2 stroken 3 bij 8 1x en 3 bij 10 1x

Tuin met tegels en kunstgras renoveren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De tuin is ongeveer 9 bij 15 meter groot. Werkzaamheden betreffen het verwijderen van het gras en het zwarte zand in de tuin. Tuin gereed maken voor plaatsen tuinhuis, leggen tegels en kunstgras. Leveren en leggen van het kunstgras. Leggen van tegels en eventueel ook leveren van tegels. Schets van de nieuwe situatie is bijgevoegd.

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het liefst zo onderhoudsvrij mogelijk. Hij is denk ik 60 m2. De tuin is bereikbaar per achterom.