Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin renovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin renovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin renovatie

Tuin renoveren

- Renovatie van kast in de tuin (dak is niet meer waterdicht) - Houtenplanken die twee grote bloemenbakken vormen (1,5x1,5m en 3x1m) moeten door steen worden vervangen - Opknappen van de tuin - Snoeien van twee appelbomen

Tuin herinrichten

De tuin is 10 jaar en kan renovatie gebruiken. We willen de inrichting aanpassen en een overkapping met oppervlakte van 15 m2 plaatsen. Bestrating met tegels, 80 x 80 cm heeft ophoging nodig, ongeveer 8 cm. Bestrating is ongeveer helft van het oppervlak, inclusief oprit naast het huis. Voorkeur voor gedeeltelijk hergebruik van bestaande materialen en beplanting (waar mogelijk). Voorkeur uitvoer in 2018. Najaar is ook een optie.

Tuin renovatie

In de achtertuin wil ik graag een nieuw terras met 2 borders laten plaatsen. Hiervoor zullen de planten en de bestrating verwijderd moeten worden en opgehoogd. Dit deel is ongeveer 50 m2 groot. Daar de tuin geen achterom heeft zal alles via de woning moeten worden geleverd en afgevoerd.

Tuin renovatie

Totale oppervlakte ongeveer 197 m2. Hiervan 36 m2 tuin, 70 m2 gazon, 90 m2 bestrating. De gehele tuin inclusief gazon en bestrating moet ongeveer 15 cm opgehoogd worden waarbij er een afloop is naar de openbare weg aan voor, zij en achterzijde. De huidige indeling blijft zo veel mogelijk gehandhaafd. Huidige beplanting moet zoveel mogelijk gehandhaafd worden. Bestratingsmateriaal aan voorzijde bestaande uit ongeveer 37 m2 koppelstones moet vervangen worden door nieuw materiaal. Hiervoor wordt gedacht aan beton tegels welke geschikt zijn voor een oprit. Huidige opsluiting met waalformaat stenen moet vervangen worden door opsluitbanden. Het huidige verloop met bogen aan de zijkanten moet aan één zijde zoveel mogelijk gehandhaafd worden i.v.m. manoeuvreren met aan zijkant gestalde caravan. De in dit deel aanwezige drainage put moet gehandhaafd worden. Bestratingsmateriaal terras aan achterzijde ongeveer 14 m2 bestaande uit siergrindtegels 40 x 40 cm worden mogelijk vervangen door een 60 x 60 cm siertegel welke nog niet uitgezocht is. Opsluiting aan zijkanten met aanwezige bandpalisades. Opsluiting aan tuinzijde met nieuwe opsluitbanden. Bestratingsmateriaal aan de zijkant bestaande uit betontegels 60 x 40 cm en 30 x 30 cm wordt opnieuw gebruikt. Hierbij moeten een paar kapotte tegels vervangen worden. Aan zijkant tegen hek moet een nieuwe opsluiting aangebracht worden i.v.m. ontstaan hoogteverschil. Aan de zijkant staat een schuurtje waar de bestrating onder door loopt. In overleg kan dit schuurtje voorafgaand aan de werkzaamheden iets omhoog gezet worden op een paar blokken. In het gazon bevindt zich een gemetselde stenen voet voor een droogmolen. Indien mogelijk moet deze gehandhaafd worden. In overleg kan deze voorafgaand aan de werkzaamheden verwijderd worden. De uit te voeren werkzaamheden bestaan uit alles wat nodig is om de complete tuin inclusief bestrating op te hogen.

Tuin renovatie

De achtertuin is 60 m2. Hier zou ongeveer 20 m2 bestraat moeten worden en 15 m2 gras gelegd. Verder zouden wij verlichting willen laten installeren en beplanting laten aanbrengen. De tuin is alleen bereikbaar via de voordeur, alles moet dus door de woning. Wij zullen zelf de tuin leeghalen.

Renovatie van de achtertuin

In de achtertuin hebben wij diverse bomen waarvan 2 aardig aan de maat zijn, deze willen wij verwijderd hebben. Daarnaast willen we nieuwe bestrating en een nieuwe indeling. Tevens willen we direct ingebouwde plantenbakken hebben met bijvoorbeeld Leibomen en ook een nieuwe schutting. De tuin is ongeveer 11 x 9 meter en kan goed bereikbaar worden als de zijkant van de schutting weggehaald wordt. Graag zouden we in contact komen om te kijken wat dit zou kosten en wat de duur ervan is als we deze renovatie laten doen.

Complete renovatie van de tuin

De achtertuin van mijn hoekwoning bestaat nu uit enkel gras en is verouderd, we willen een combinatie van siertegels en gras, de totale omvang van de tuin is 40 m2, we zouden op 20 m2 nieuwe grasmatten willen en dan de resterende 20 m2 met siertegels van 50 cm bij 50 cm per stuk. Ook zouden we een afdak willen laten bouwen bij de schuur van ongeveer 6 m2. Ik hoor graag met welke kosten ik rekening kan houden en in welke periode het het beste is om de renovatie te starten. De tuin is via een achterom bereikbaar. Alvast bedankt voor de reactie.

Tuinontwerp en -renovatie

De achtertuin dient volledig opnieuw ingericht te worden, waarbij we de schuur ook afbreken en een nieuwe schuur gaan plaatsen. Tevens dient de tuin opgehoogd en geëgaliseerd te worden. We hebben nog geen tuinontwerp en er is ook nog geen keuze gemaakt met betrekking tot de schuur. Wel is de wens om alles te betegelen en voor de planten met bakken te werken, al dan niet ingebouwd. Tevens dienen de schuttingen vervangen te worden. De tuin is ongeveer 78 m2, 6 meter x 13 meter.

Complete tuinrenovatie

Het betreft het ontwerpen van een plan voor een volledige renovatie. De achtertuin is ongeveer 50 m2 groot. De oude klinkers moeten worden verwijderd. Er dienen ruime plantenbakken aangelegd te worden met stenen van ongeveer 40 a 50 cm hoog. Er is een rioolafvoer aanwezig voor eventuele drainage en er zal ingebouwde verlichting geplaatst moeten worden. Beplanting is een optie, maar kunnen wij zelf ook later doen. Verder zal er voornamelijk bestraat moeten worden. De tuin is via een brandgang bereikbaar.

Renovatie van de tuin

Ik wil de tuin van ongeveer 20 m2 laten afgraven. Er moet namelijk kweek en grassen worden verwijderd en de tuin moet weer voorzien worden van planten en dergelijken. Er is een vrije opgang en genoeg parkeerruimte.