Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin renovatie? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin renovatie. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin renovatie

Renovatie bestaande tuin

Ik wil graag mijn tuin van 60 m2 laten renoveren. De helft is betegeld, oude tegels moeten er uit worden gehaald. Het gaat dus om het aanleggen van een terras 6x3 met klinkers. Idee is om een hoog terras aan te leggen en de rest van de tuin op de hoogte van de schuur te laten. Hiervoor moet een deel van de tuin worden afgegraven. Daarnaast graag ook border bakken van 5 x1.20 meter aan beide zijden metselen. Bestraten overige delen met klinkers. Ook de tuin moet worden leeggehaald en de tuin moet geëgaliseerd worden. Wellicht wil ik ook nog twee struiken verplaatsen. De tuin is te bereiken via een smalle achterom.

Renovatie tuin (schutting , overkapping, advies)

Vanwege de verhuizing willen we de tuin aanpakken er moet aan een kant een nieuwe schutting en we willen graag een overkapping aan het huis.en wat plantjes en een boompje dat we nu al hebben verder weten we het niet zo dus misschien kan jij ons daarbij helpen

Tuinaanleg/renovatie

Door slecht onderhoud is de tuin begroeid met onkruid. Graag zouden wij de tuin willen laten betegelen. Het gaat om de achtertuin. Het is een muizennettenwoning. Alles moet dus via het huis. De tuin is 11 m lang bij 5 m breed. Eerst graag het onkruid eruit halen, dan ophogen met zand en de tuin dan in zijn geheel betegelen.

Tuin renovatie

I'm looking for someone who can make a good renovation in my garden/backyard. We want to : - Remove the existent floor and grass. - Replace with new floor. - Make a small flower bed. - Remove the existent shed. - Build a new shed. I'm providing the picture to have an idea of the size and the work.

Tuin renovatie

Graag willen een vrijblijvende offerte of een afspraak. In de bijlage een simpele layout van ons gewenste ontwerp.

Tuin renovatie

Graag wil ik een offerte voor de renovatie van onze tuin. Een indeling/plattegrond is bijgevoegd. Betere ideeen zijn welkom. Wensen zijn: - bestaande schuur verplaatsen en verkleinen. is van beton platen. - inkijk belemmerende bomen langs schutting. - palmgras, varens, lavendel, hortensia, blauwe regen, geurende bloemen en struiken, hebben onze voorkeur. - onderhoudsvriendelijk, snoeien en grasmaaien is geen probleem. - wellicht het geheel wat ophogen. - bestaande vijgboom evt verplaatsen indien mogelijk.

Tuin renovatie

Ik wil de achtertuin opnieuw laten betegelen met bestaande tegels en evt. plaatsen van tuinhuis, De is tuin is 12,5 m2. Ik ontvang graag een offerte.

Tuin renovatie

Wij willen onze tuin laten renoveren (datum is bespreekbaar). Bestrating aanleggen, gehele tuin leeghalen (planten, bomen, hele kleine vijver, bestrating) en dan de gehele tuin bestraten, plaatsen van schutting. De tuin heeft GEEN achterom en kan dus alleen via de huiskamer bereikt worden. Graag een prijs aanbieden voor alle werkzaamheden maar exclusief tegels. Indien jullie een mooie partij tegels hebben voor een mooie prijs ontvang ik daar graag een aparte offerte voor. De tuin is ongeveer 60 m2 en ik heb fotos beschikbaar indien u die wilt ontvangen hoor ik het graag.

Renovatie kleine tuin in Amsterdam

Wij willen onze tuin renoveren. De tuin is 3,40 diep en 6,70 breed. Aan beide zijden moet er een nieuwe schutting geplaatst worden. Verder opnieuw bestraten van de tuin en maken van een verhoogde border aan de rechterzijde over de hele diepte van de tuin. Daartussen moet een bankje komen door houten planken tussen de border te leggen. Verder hebben we een grindbak die het water van de bovenburen niet meer goed laat weglopen. Dit moet opnieuw worden aangelegd. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden.

Renovatie tuin

Ik wil mijn tuin laten bestraten. Het gaat om een tuin van ongeveer 35 vierkante meter. Daarnaast moet de tuin met zand worden opgehoogd. Eventueel haal ik de oude bestrating er zelf uit. Ook moet er een schutting worden geplaatst. De oude schutting moet er uit worden gehaald (eventueel kan dat ook zelf doen). Afmeting is 7,80 m excl tuindeur. De hoogte 1,80 m. Ook graag schuur buitenkant geschilder worden.