Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin aan laten pakken? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin aan laten pakken. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin aan laten pakken

Tuin opnieuw bestraten

Mijn terras is verzakt en dit wil ik laten renoveren. Ik heb betontegels van 80 x 80 cm. De bedoeling is dit op te pakken, de grond te stabiliseren en tegels opnieuw te leggen. Totaal oppervlak is ongeveer 40 m2. Daarnaast nog ongeveer 50 m2 oud gras/onkruid. Dit graag verwijderen/omploegen, zodat er nieuw gras gelegd kan worden.

Tuin aan laten pakken

Tuin ophogen met 15 cm en vervolgens kunstgras borders beplanten en andere deel met tegels. Zie bovenstaande. Mondeling beter toe te lichten. Oppervlakte van de tuin is 7 bij 6,5 meter. Geen achterom, klus moet door het huis heen gebeuren.

Gehele achtertuin vernieuwen

Wij hebben een achtertuin van ongeveer 15 x 9 meter en deze loopt schuin af naar een sloot. De grond is hier vervuild met lood en de tuin vergt veel onderhoud en is totaal niet handig ingedeeld. Wij waren van plan volgend jaar vroege voorjaar de tuin te doen (gedeeltelijk zelf en gedeeltelijk laten doen), maar nu ik mij aan het inlezen was kwam ik erachter dat vaste planten en bomen en heesters het beste in het najaar/winter verplaatst kunnen worden. De tuin staat vol met planten en een paar jonge fruit bomen die ik graag wil behouden op een andere plaats. Ik heb alleen geen idee hoe dit aan te pakken. Ik zou graag contact met jullie hebben over ons tuinplan en wat jullie daarin eventueel kunnen betekenen. Zelf heb ik een indeling gemaakt met hoe we het graag willen hebben. Op dit moment is het probleem dat we nog niet het budget bij elkaar hebben, vandaar dat de lente daarvoor ingepland was. Maar dan overleven veel planten het waarschijnlijk niet begrijp ik.

Omheining om de tuin laten maken

Ik heb een herstel offerte laten maken voor de verzekering, maar nu krijg ik de persoon niet meer te pakken. Kunt u mij helpen want de schade die ik heb is goed gekeurd. Maar wordt pas uitgekeerd als deze hersteld is. Ik hoor graag van u. Het is een bedrag van 2846 euro.

Extra terras maken en wat aanpassingen in tuin

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 25 en 50 m². Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: circa 6 x 4 meter extra terras, Padouk, aangrenzend aan schuifpui. Verhoogd, bak maken, Vervanging bestaand terras van 6 x 3 meter. Inclusief 'trap' van 1 trede die in het terras valt. Op het nieuwe terras komt een jacuzzi van 2 x 2 meter. 3 spots verwerken in voorkant terras. Eigenaar kan zelf mee helpen met tillen materiaal en aanleg. Graag maak ik een afspraak over hoe aan te pakken en welke materialen te gebruiken.

Tuin laten egaliseren en bestraten

Een jaar geleden zijn wij in de Lier komen wonen. Na een heftig jaar vol met verbouwingen ben ik mij aan het oriënteren om mijn tuin aan te pakken. Het gaat om een tuin met van ongeveer 15 bij 6,5 meter. In deze tuin staat een vrijstaande garage, tuinhuis en een kleine uitbouw. Hiervan is ongeveer 67 m2 ware tuinoppervlak. Hiervan willen wij ongeveer 30-40 m2 betegeld hebben (beton/natuur tegel afgewisseld met gebakken klinkers) ongeveer 15 m2 aan plantenbakken en ongeveer 10-20 m2 aan grasstroken. Bijgevoegd een ontwerp van de tuin. In dit ontwerp zijn de bruine vlakken de plantenbakken. Groen het gras, rest is tegels. Kleuren zijn niet zoals het moet worden. Ik heb misschien geen groot budget maar ik ben wel benieuwd wat mijn mogelijkheden zijn. Ik hoor graag wat u te bieden heeft.

Tuin aan laten leggen

De achtertuin wil ik graag aan gaan pakken. De tuin is ongeveer 110 m2 groot en dient volledig leeggehaald te worden. Hierna zal er geëgaliseerd moeten worden. De wensen voor de nieuwe tuin zijn grote tegels, plantenbakken en een tuinhuisje voor 4 fietsen. Verder wil ik een terras van 4 bij 4 meter met houten vlonders met een overkapping erboven. Kunnen wij een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken?

Tuin aan laten pakken

In de achtertuin die goed bereikbaar is willen wij de huidige bestrating van 16 m2 laten verhogen. Daarnaast wil ik een trampoline van 6 m2 ingraven en een stukje kunstgras laten aanleggen van 6 m2.

Tuin aanleggen bij nieuwbouwwoning

wij zijn ons op dit moment aan het oriënteren op een vrijstaande nieuwbouwwoning, plattegronden met afmetingen van de tuinen voeg ik bij. Wij vragen ons heel erg af wat het zou kosten om een tuin via jullie aan te laten leggen. Voor de garage moet er geheel betegeld worden, net als aan de beide zijkanten van de woning, links 1 meter breed, rechts 2 meter breed. Aan de voorkant deels betegeling waar eventueel een zitje geplaatst kan worden en een stuk met beplanting. Aan de achterzijde aan de linker en rechterkant een betegeld terras en daar tussenin kunstgras en het stukje achter het huis en naast de bijkeuken ook betegeling. En een paar kleine stukjes met beplanting. En om de hele zij en achterkant een schutting/afscheiding. We zien het niet zitten om een en ander zelf aan te pakken, dus we hopen op een goede prijs van jullie kant .

Huidige tuin leeghalen en aanleg nieuwe tuin

Wij willen graag de achtertuin aan pakken. De 45 m2 sierstenen en aarde dient te worden verwijderd en afgevoerd. Hierna dient er ongeveer 75 m2 tegels gelegd te worden en 25 m2 kunstgras. De kabels dienen te worden verlegd voor de verlichting en wij willen graag 2 plantenbakken met stenen rand. Aan de achterzijde zal er een schutting inclusief poortdeur van 10 a 11 meter lang en 1.80 meter hoog geplaatst te worden. De palen en de onderplaten dienen van beton te worden en de schuttingsdelen van hout. De achtertuin van de hoekwoning is goed bereikbaar.