Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin overkapping vernieuwen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin overkapping vernieuwen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin overkapping vernieuwen

3 Bamboe struiken geheel! verwijderen uit achtertuin

We hebben een schuurtje in het midden achter in onze tuin staan die vervangen gaat worden door een veel grotere schuur met overkapping waardoor de bamboes aan beide zijden van de schuur eruit moeten. We hebben helaas geen achterom dus alles moet door het huis afgevoerd worden, 3 deuren, voor-kamer en tuindeur van 80 en 90 cm breed. Het liefst zo snel mogelijk gezien de hoeveelheid werk en herstellen daarna alvorens schuur wordt geplaatst prognose aug.

Tuin bestraten

Wij willen graag een onderhoudsvrije tuin laten aanleggen van ongeveer 60m2. Liefst zoveel mogelijk antraciet tegels en een overkapping. De huidige situatie is vooral gras en onkruid, dit mag weggehaald worden door de vakman, eventueel een foto is aanwezig.

Renovatie tuin (schutting , overkapping, advies)

Vanwege de verhuizing willen we de tuin aanpakken er moet aan een kant een nieuwe schutting en we willen graag een overkapping aan het huis.en wat plantjes en een boompje dat we nu al hebben verder weten we het niet zo dus misschien kan jij ons daarbij helpen

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag een geheel nieuwe tuin aanleggen bij een nieuwbouwhuis. De tuin is 5x10m en er staat al een berging in van 2x3m. Wij willen graag veel gras, een terras (van steen of van hout) een overkapping voor een eettafel en evt een stukje groen van planten.

Tuin opnieuw bestraten en overkapping realiseren

We willen onze tuin opnieuw inrichten. De tuin is 6.85 X 5.73 m. Op dit moment liggen er kleine tegels, deze zal u moeten verwijderen en afvoeren. Vervolgens willen wij hier grote of, 50 x 50 of 60 x 60 gecoate tegels laten leggen. Wij willen ook een vrijstaande overkapping realiseren, als u hiervoor een optie kan meenemen graag. Wij nodigen u ook graag ter plekke uit om te kijken naar een tuininrichting.

Aanleg van bijgeleverde ontwerp tuin

Ik wil graag mijn tuin helemaal laten renoveren. Ik heb een tekening hiervan bijgevoegd. Het gaat om een tuin van 90 m2. Huidige bestrating moet er worden gehaald. De groene schutting op de tekening kan blijven staan. De schutting waar drie boompjes staan, daar moet een nieuwe houten schutting van 8 meter komen. Daarna graag 43 m2 betegelen. Hier eerst graag een klein beton laag storten van 5 cm en daar dan de tegels inleggen. Daarnaast 10 m2 houten planken leggen. Een overkapping van hout en deze graag zwart gespoten. We willen een flexibel doel dat waterafstotend is (afmetingen 2,5 bij 4m). De tuin is via de garage te bereiken.

Tuin opnieuw aanleggen

Voor onze achtertuin zijn wij op zoek naar iemand die onderstaande werkzaamheden kan uitvoeren. In de bijlage is een schets van het plan opgenomen. Verwijderen en afvoeren van: 11 m Beuken haag 2 Leibomen 17 m Hekwerk + poort +/- 75 m2 Bestrating klinkers +/- 66 m2 Gazon Voorbereiden en leggen van: +/- 55 m2 tegels 60x60 met onderlaag van beton +/- 6 m2 Ingraven trampoline +/- 80 m2 kunstgras +/- 21 m2 fundering voor Lugarde overkapping (op basis van instructies Lugarde) De nieuwe schutting wordt maandag 15 juni geplaatst. Op deze datum dient de tuin leeggemaakt en de grond voorbereid te zijn voor het leggen van de bedekking. Graag ontvangen we een offerte met een prijsopgave, de verwachte tijdsduur en de startdatum van deze werkzaamheden.

Tuintegels leggen 36m2

Ophogen, bandjes plaatsen en 36 m2 tuin tegels leggen van 100x50 cm. De betegeling die u op de foto ziet gaan wij zelf weghalen. De overkapping komt dan terecht op een kleine betonnen fundering, dit kan van belang zijn voor het snijwerk. De tegels hebben wij al besteld, de tuin is alleen bereikbaar door het huis heen. Het zal over de gehele tuin moeten worden opgehoogd het is namelijk aardig verzakt.

Tuinaanleg: bestrating en tuinoverkapping

Bestrating van de tuin en overkapping terras. Oppervlakte is ongeveer 77 vierkante meter. Voor de bestrating kunnen wij de huidige bestrating zelf weghalen, maar dit kan ook door u, graag meenemen in de offerte. De tegels graag door u. Graag van goede kwaliteit van hardsteen tussen 4 en 4,5 cm dik. De overkapping moet 4 bij 3 meter worden, kan tot 3,40 m. Wellicht van hardhout, graag duurzaam. De overkapping wordt open aan de zijkanten, hier zitten de schuttingen van de buren, daar moet wellicht iets nieuws komen. Vanaf juni willen wij beginnen. Graag hebben wij iemand die even langs komt om de situatie even te bekijken.

Tuin laten egaliseren

Ik wil mijn achtertuin laten renoveren. De gehele oppervlakte moet volledig geëgaliseerd worden. De tuin heeft een oppervlakte van circa 85 vierkante meter. In de tuin moeten meerdere houten schuttingen komen, 1 van circa 3 meter, en 2 van circa 8 meter en daarbij 2 poorten, een tuinhuis met overkapping van circa 5 bij 2 meter. volledig nieuwe betegeling circa 33 vierkante meter. Zelf is er vrijwel geen materiaal aanwezig, dus ik hoop dat dit ook door de hovenier te leveren valt. zelf heb ik ook een uitwerking gemaakt over hoe dit er uit zou moeten zien, in het programma SketchUp dat helaas niet hieraan kan worden toegevoegd.