Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin opknappen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin opknappen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin opknappen

Tuintegels vervangen en onkruid verwijderen

Ik wil mijn tuin opknappen. Ik weet helaas niet hoe groot het is. Maar ik zou graag de tegels willen laten verwijderen en afvoeren, en daarna nieuwe tegels willen laten plaatsen. Daarnaast groeit er heel veel onkruid wat ik wil laten verwijderen. Ik kom graag met u in contact.

Het opknappen van een kleine voortuin

Ik zoek een hovenier die mijn voortuin kan opknappen. Er ligt momenteel kiezelstenen en tegels. Die moeten afgevoerd worden. Kan het ook zelf doen. Daarnaast moeten twee grote heggen gesnoeid worden. Om de stammen wil ik plantenbakken laten zetten. De tuin is 20 m2 groot. Verder moet de voortuin betegeld worden.

Vijver schoonmaken

Ik wil graag een grote vijver in onze tuin laten schoonmaken en opknappen.

Tuin renoveren (tegels schoonmaken, gras zaaien, schaduwdoek plaatsen).

We willen graag ons terras laten opknappen. Graag willen we onze tegels weer schoon laten maken door middel van gebruik van een onkruid verdelger. Een ander deel willen we graag bezaaien met gras en over het gehele terras graag schaduw doeken plaatsen. De afmetingen zijn als volgt: schoonmaken te maken deel is 40 m2. Het deel om gras te bezaaien is 30 m2. De schaduwdoeken worden waarschijnlijk 30 m2 ook.

Tuin laten renoveren

Wij willen graag onze achtertuin laten opknappen: -houten schutting plaatsen achterzijde tuin (ongeveer 5 meter breed) + verwijderen en afvoeren oude schutting - Tuin leeghalen: dit zijn 2 halve cirkels van beiden 1.5m bij 3m. - Bovenstaande 2 cirkels bestraten met koppelstones - Bomen snoeien achterzijde tuin

Opknappen van verwaarloosde stadstuin

Het tuintje is een stadstuin omring door muren van de woningen die naast en achter mij staan. Op de grond zou ik graag houten vlonders willen en tegen twee muren bamboematten. Tegen de langste muur waar een houten rek al hangt zou ik klimopplanten willen. Tegen de andere muren waar de bamboematten tegen geplaatst worden potten met planten die in schaduw leven. Oppervlakte van tuin is ong. 9 m2. Zie vooral de foto!

Achtertuin opknappen

wij willen graag de hele achtertuin 5.5 meter breed bij 7.5 meter min 6m2 schuur. Leeg laten halen. Daarna weer helemaal opnieuw bestraten de poort verplaatsen naar tegen de schuur aan. Daarnaast onze bestaande schutting verlengen tot het helemaal rondom dicht is. Er staat nu nog een gedeelte coniferen. Verder willen we vanaf de schuur naar de andere kant van de tuin dat is ongeveer 3 bij 4 meter overkapt hebben. Verder het hele vloer oppervlak bestraten met wat planten bakken.

Voortuin bestraten, borders maken en hek plaatsen

Opknappen voortuin, bestrating, borders maken en voorkant afsluiten hek Eventueel stuk achter tuin ophogen voor overdekking

Een onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik wil graag de achtertuin opknappen. Momenteel groeit er heel veel onkruid langs de tegels heen. De tuin bestaat voor een groot deel uit kleine tegeltjes. Ik wil daarvan graag grote tegels maken, en ik het midden een stuk gras links en rechts en een pad in het midden. Ik heb een foto erbij gedaan om ongeveer aan te geven wat ik wil. De tuin is ongeveer 50m2

Tuin opknappen

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen die onderhoudsvrij is De tuin is 28m2