Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin ophogen egaliseren en schutting plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin ophogen egaliseren en schutting plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin ophogen egaliseren en schutting plaatsen

Schutting plaatsen en tuin ophogen en betegelen

Schutting plaatsen: hout-beton schutting, antraciet betonpalen met houten scherm (grenen/douglas). Totale lengte circa 18 m. Incl deur van 1 m breed. 2 hoeken : 1 van circa 45 graden en 1 van 90 graden. Ophogen en betegelen tuin: ophogen gemiddeld circa 0.1- 0.15 m (schatting). Nieuwe stenen: ca 60x60 cm, antraciet, goedkopere segment. Totale oppervlakte: ca 63 m2. De huidige vlonder wordt verwijderd en valt binnen deze 63 m2. Groenperkje blijft zo. Het dakje (fietsenhok) steunt op huidige schutting en moet op nieuwe schutting aansluiten.

Tuin ophogen / egaliseren / bestraten

Ivm ophogen van de straat dien ik de tuin (deels iig) op te hogen, achter schutting vervangen/verhogen.Tevens dient een tuinhuis gedemonteerd en een nieuwe gemonteerd te worden en svp ook bestrating. Hele tuin is 6x 10 m. Hoogstnodige deel mbt ophoging en bestrating is ongeveer 6x5 m. Daarnaast moet het ook geagaliseert worden

Voortuin bestraten, borders maken en hek plaatsen

Opknappen voortuin, bestrating, borders maken en voorkant afsluiten hek Eventueel stuk achter tuin ophogen voor overdekking

Ophogen tuin en opnieuw betegelen

Het gaat over mijn voor- en achtertuin die opgehoogd en opnieuw betegeld moeten worden. Het oppervlak is: * ca 24 m2 voortuin en * 42 m2 achtertuin. Het is een hoekwoning waardoor zowel voor als achtertuin makkelijk en uitstekend bereikbaar zijn. De voortuin heeft geen hekwerk. De achtertuin heeft dat wel. Poort heeft normale afmeting. Bijgevoegd enkele foto’s. Ik zie uw vrijblijvende offerte met belangstelling tegemoet.

Tuinaanleg/renovatie

Door slecht onderhoud is de tuin begroeid met onkruid. Graag zouden wij de tuin willen laten betegelen. Het gaat om de achtertuin. Het is een muizennettenwoning. Alles moet dus via het huis. De tuin is 11 m lang bij 5 m breed. Eerst graag het onkruid eruit halen, dan ophogen met zand en de tuin dan in zijn geheel betegelen.

Tuintegels leggen over bestaande tegels en ophogen

Wij willen graag onze tuin betegelen. Aangezien wij een schuifpui laten plaatsen vragen wij ons dus of of het mogelijk is om de huidige tegels te laten staan en dan op de oude tegels de nieuwe tegels te plaatsen, dit omdat we willen dat ze schuifpui recht met de tuintegels loopt. Het gaat dus om ophogen en nieuwe tegels plaatsen. Ik bespreek graag de maten et cetera met de vakman.

Straten

Wij willen graag een tuin aanleggen van 35m2 inclusief ophogen.

Een voor- en achtertuin renoveren

Voor onze nieuwbouwwoning willen wij, samen met onze 2 jonge kinderen, graag onze tuin laten aanleggen. We hebben een voortuin (~15 m²) en achtertuin (~50 m²). De grond dient daarnaast nog te worden afgegraven. Qua ontwerp en inrichting hebben we een globaal idee, maar zoeken nog naar enige input. Het gaat in ieder geval om grotendeels ophogen zand, deels aarde, bestrating, gazon en eventuele beplanting. De achtertuin is bereikbaar per achterom.

Tuin renovatie

Graag wil ik een offerte voor de renovatie van onze tuin. Een indeling/plattegrond is bijgevoegd. Betere ideeen zijn welkom. Wensen zijn: - bestaande schuur verplaatsen en verkleinen. is van beton platen. - inkijk belemmerende bomen langs schutting. - palmgras, varens, lavendel, hortensia, blauwe regen, geurende bloemen en struiken, hebben onze voorkeur. - onderhoudsvriendelijk, snoeien en grasmaaien is geen probleem. - wellicht het geheel wat ophogen. - bestaande vijgboom evt verplaatsen indien mogelijk.

Vernieuwen tuinbestrating van 2 huizen

Wij willen graag de oude tegels (40 x 60 cm, 20 x 20 cm en een vlak 50 x 50 cm) verwijderd hebben uit onze tuin. +/- 7 cm ophogen plus nieuwe tegels laten leggen (60 x 60 en 60 x 30 beide 4 cm dik). Door de vakman laten wij graag de huidige tegels verwijderen. Tuinoppervlak is ca 37 m2, zie bijlage. Tegels regelen wij zelf. Het gaat om 2 tuinen, die van ons en die van de buren. Het gaat om ongeveer hetzelfde voor beide tuinen.