Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin ophogen egaliseren en schutting plaatsen? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin ophogen egaliseren en schutting plaatsen. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin ophogen egaliseren en schutting plaatsen

Ophogen sierbestrating

Ik wil graag mijn achtertuin tuin laten ophogen met ongeveer 5 cm. De sierbestrating die er ligt graag weer hergebruiken. De tuin is 7,70 x 5,20 meter. Hier gaat nog de schuur van 2,5 x 3,60 meter er van af.

Ophogen en egaliseren van de tuin

Achtertuin is verzakt en we willen dit graag laten ophogen en egaliseren, materiaal wordt dan hergebruikt het koppelstones. Gaat om 20 m2 .

Tuin opnieuw ontwerpen en renovatie

Ik zoek iemand voor het ophogen, bestraten en beplanten van mijn tuin. De tuin heeft een oppervlakte van 84 m2 die 20 cm moet worden opgehoogd. Het oude materiaal ook graag opvoeren.

tuin ophogen egaliseren en betegelen

Wij krijgen op 6 november de sleutel van een nieuwe woning. Hier willen wij onze tuin ophogen, laten egaliseren en betegelen + een plantenbak maken van 2x2 meter en 5cm breed. Eventueel een overkapping en schuttingen plaatsen. De tuin 6 meter breed 6.9 meter lang. Er staat een schuur in van 2 bij 4 meter. betreft een nieuwbouw woning

Tuin van 300m2 ophogen / egaliseren

Bij onze nieuwbouwwoning dient de grond allereerst ongeveer 25 cm opgehoogd te worden, en geëgaliseerd. Het gaat om ongeveer 300 m2. De woning is goed bereikbaar, ook voor het grootste gereedschap

Boom verwijderen en bamboe + tuin ophogen. Bestraten + kunstgras leggen, schutting plaatsen

Grag laat ik 67 m2 aan tuin/bestrating leeghalen. Er zitten een paar kleine boompjes in, er is een stukje met kiezelsteentjes, een grote boom en wat bamboe. De boom en bamboe weghalen is ongeveer 6 m2. Er is geen vergunning nodig hiervoor. Graag willen we dan alles egaliseren en ophogen. We willen ongeveer 50 m2 aan gecoate betontegels aanleggen en ongeveer 20 m2 aan kunstgras aanleggen. Verder 12 meter aan schutting plaatsen en een tuindeur. De huidige schutting graag weghalen en direct afvoeren. Graag al het oude materiaal direct afvoeren.

Tuin afgraven en ophogen

Mijn nieuwbouw tuin wordt aangelegd maar moet zelf afgraven en zand storten. Ik zou graag willen weten wat de kosten ongeveer zijn om dit te laten te doen. Kunnen de kosten gespecificeerd worden in het uitgraven en apart het ophogen van de tuin (incl zand). Mijn tuin is 67 m2 en moet ongeveer 15 cm afgegraven worden. Het is een tussenwoning en de tuin is bereikbaar door een achterom. Helaas kan hier geen groot werkmachine tussendoor. Zie graag uw offerte tegemoet zodat ik kan ga nadenken wat ik zelf of kan laten doen.

Tuin ophogen en bestraten

Na 25 jaar is het nodig om onze tuin op te hogen en opnieuw te bestraten. Het gaat om een stuk van ongeveer 10 x 4 meter. Het is ongeveer 10 cm verzakt. Er zal een gedeelte met zand opgehoogd moeten worden maar de borders zullen ook verhoogd moeten worden. Of we dezelfde stenen houden weten we nog niet. we hebben nu kleine tegels, misschien dat we grote willen, maar dat weten we nog niet zeker. Er is een achterom aanwezig. Graag ontvang ik een offerte.

Tuin afgraven, afvoeren, zand ophogen en egaliseren en bestraten

Wij willen onze tuin bestraat hebben. In bijlage een tekening. Het gaat om ongeveer 200 m2. Het gaat om het afgraven, afvoeren, zand egaliseren en bestraten. Nu ligt er ongeveer 100 m2 aan bestrating, dit zou afgevoerd moeten worden. Er is een achterom aanwezig. Graag een prijs inclusief klinkers en een prijs exclusief klinkers.

Tuin afgraven en bestraten

Ik wil mijn tuin laten afgraven, ophogen met geel zand en mogelijk ook bestraten. Het gaat om een stuk met planten en onkruid dat afgegraven moet worden. 20 cm diep afgraven met behoud van twee cipressen. Vervolgens vullen met geel zand. Het gaat om ongeveer 21 m2. Graag ontvang ik twee offertes, een waar bestrating meegenomen is, met apart vermelde materiaalkosten als dat mogelijk is, en een andere offerte zonder de bestrating.

Partners

Partners van Casius