Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Tuin ophogen bestraten en stenen plantenbakken realiseren? Wilt u weten wat de kosten zijn? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende hoveniers uit uw eigen regio. U komt heel eenvoudig en snel in contact met één hovenier of meerdere hoveniers bij u uit de buurt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke hovenier een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie voor: tuin ophogen bestraten en stenen plantenbakken realiseren. Zo ontvangt u snel offertes met prijzen en weet u wat onze hoveniers u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw hovenier!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende hoveniers in uw regio.

Voor een hovenier, goed èn betaalbaar, uit uw directe omgeving bent u bij Casius aan het juiste adres!

Eerder aangevraagde offertes voor: tuin ophogen bestraten en stenen plantenbakken realiseren

Tuin 3 cm ophogen met tuinaarde

Tbv aanleg gazon 300 m2 met 3 cm ophogen met tuinaarde. De tuin ligt ongeveer 35 meter van de openbare weg.

Tuinontwerp, tuin ophogen, bestraten (met wat stroken voor planten), schutting plaatsen

Wij zoeken iemand die met ons mee kan denken over een tuinontwerp en die dat voor ons kan uitvoeren voor een redelijke prijs. Onze tuin moet worden opgehoogd en we willen het grootste deel van de tuin betegelen, maar ook een deel beplanten. Verder moeten we nog een schutting plaatsen en willen we nog een deel gebruiken voor een schuurtje. Onze tuin is 12.8 meter lang en loopt van 7.30 schuin af naar 5.30 meter. We moeten ook een parkeerplaats realiseren op eigen terrein van ongeveer 2.50 x 5 meter.

Gedeeltelijk renoveren van achtertuin

Ik zoek een hovenier voor het gedeeltelijk laten renoveren van mijn achtertuin (hoek). De afmeting van het stuk tuin waar het om gaat is 5,50 x 9 meter. De tuin is bereikbaar via de steeg welke 1.10 meter breed is. Het betreft: - verwijderen en afvoeren van schutting, - verwijderen en afvoeren van bielzen, - afgraven en afvoeren van aarde en gedeeltelijk aarde met grint, aanvoeren schoon zand, - het ophogen van zand voor de bestrating, - aanleggen van bestrating en schutting.

Een achtertuin leeghalen en afvoeren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan leeghalen. Het gaat om een achtertuin van 65 m2. Al het onkruid, planten en struiken mogen afgevoerd worden. Eventueel mag de voortuin ook leeggehaald worden. De voortuin is 7,5 m2. Eventueel gaat het ook om het ophogen en egaliseren van de tuin, maar dit bespreek ik graag met de vakman.

Ophogen en tegels terugleggen

Tuin egaliseren en 5 cm ophogen tevens bestaande tegels terugleggen ongeveer 75 vierkante meter.

Tuin afgraven en vullen met zand (10 woningen)

I.v.m. een nieuwbouwproject in Zwaanshoek willen wij met in totaal 10 woningen (1 huizenblok) onze tuinen laten afgraven, afvoeren en ophogen, zodat er tegels, gras etc. op kunnen. De totale oppervlakte van de 10 tuinen exclusief de schuren is ongeveer 590m2 (zie ook bijgevoegde foto v/d tuinen; we gaan nog met de buren samen zitten om de maten scherper te krijgen). Kunt u op basis van deze informatie alvast een offerte doen? Uiteraard zijn we als huizenblok ook benieuwd of jullie een mooie korting kunnen aanbieden? Wij zien uw antwoord tegemoet,

Groot onderhoud aan een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan opknappen. Het gaat om een achtertuin van 30 m2 die momenteel vol staat met onkruid. Het gaat om het leeghalen van de tuin, het ophogen, egaliseren en bestraten van de gehele tuin. De tuin is bereikbaar via de woning en er zijn nog geen tegels aanwezig.

Ophogen en bestraten tuin

Graag ontvang ik een offerte voor ongeveer 17 kuub zand ophogen (graag even komen inmeten) en dan willen we de tegel PotterStone wildverband. Er ligt al worteldoek maar de vraag is of deze vervangen moet worden. Graag wil ik een afspraak maken om te komen inmeten en de offerte op te maken om het zand en de tegels te laten leggen, de oude tegels halen wij er zelf uit. Borders zijn aanwezig , moeten alleen geplaatst worden

Tuin ophogen en schutting plaatsen

Ik wil mijn achter tuin 9 x 6,5, met 30 cm ophogen en een grasmat/gazon) van 9 x 4 meter aanleggen, ik weet het niet wat voor soort materiaal (tuinaarde? dress grond?) ik moet hebben. Daarnaast wil ik ook een schutting van 10 meter laten plaatsen (heb ik al aangeschaft). Mijn achtertuin is niet te bereiken met een gewone wagen.

Een achtertuin ophogen met zand, egaliseren en bestraten

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan ophogen en bestraten. Het gaat om een tuin van 6 bij 2,5 meter. Het dient met 15 cm te worden opgehoogd. Vervolgens dient het geëgaliseerd te worden. De tuin is prima bereikbaar.

Partners

Partners van Casius